Tiket dana (ponedeljak, 03.04.2023)

Tiket dana

Mada je ponedeljak, možemo reći da je ponuda sasvim pristojna. Igra se na raznim stranama, a mi smo odabrali ove mečeve. Predložene kvote bile su važeće u momentu sastavljanja tiketa.

Sasuolo – Torino – 1 @ 2.48 u CircusBet

Ekipa iz Ređo Emilije je u strašnoj seriji rezultata. U jednom momentu je izgledalo da će se Sasuolo boriti za opstanak, ali su onda ”zeleno-crni” u devet utakmica pobedili šest puta, dva puta remizirali i izgubili samo od lidera Napolija. Sada su u seriji od četiri uzastopna trijumfa, pred njima su padali redom Leće, Kremoneze, Roma i Specija, ali se sećamo i pobede na San Siru protiv Milana od 2:5. Pred ovo kolo nalazili su se na 12. mestu sa samo dva boda manje od osmoplasiranog Udinezea. Ipak, se čini da su za plasman u Evropu zakasnili, ali ako ovako nastave ništa se ne zna. U goste im dolaze Bikovi iz torina. Granata je ispred Sasuola na tabeli ali sa samo bodom više na kontu. I oni su izgubili od Napolija, bilo je to u prošlom kolu, i to sa čak 4:0 u torinu. Pre toga su imali dva trijumfa u nizu. Verujemo da je Sasuolo sačuvao formu od pre pauze i da će slaviti u duelu sa Torinom koga je pobedio jesenas u gostima 1:0. Za jedinicu se u kladionici CircusBet dobija koeficijent 2.48.

Orhus – Randers – 1 @ 1.96 u CircusBet

Za oba tima je plasman u plej-of danske Super lige veliki uspeh, posebno ako se zna da su ispod crte ostali Mitjiland, Silkeborg i još neki timovi. Orhus je u prilici da izbori plasman u Evropu. Za titulu će se boriti, najverovatnije FC Kopenhagen i Nordsjeland, dok ostale četiri ekipe mogu do trećeg mesta. Pored Orhusa i Randersa tu su još Viborg i Brondbi. Orhus je vezao tri pobede na kraju regularnog dela prvenstva, a jedan od ta tri trijumfa dogodio se baš na gostovanju Randersu. Taj meč odigran je pre dvadesetak dana, a sada se sastaju isti rivali samo u Orhusu. Randers je trenutno peti, ali ima samo tri boda manje od Orhusa. Oni su plasman u plej-of obezbedili u poslednjem kolu minimalnim trijumfom u Olborgu. Zanimljivo je da nisu izgubili na strani u drugom delu sezone. Možda je vreme za prvi poraz, čini nam se da je Orhus u boljoj formi i da će trijumfovati. Za jedinicu se u kladionici CircusBet dobija koeficijent koji iznosi 1.96

Gengan – Bordo – 2 @ 2.25 u CircusBet

Bitka za drugo mesto u francuskoj Ligi 2 se baš zaoštrila. Ne računajući prvoplasirali Avr, koji je jednom nogo već u eliti, za drugo direktno mesto u ligi 1 bore se Grenobl, Kaen, Baskija, Bordo i Mec. Uglavnom su ovo bivši prvoligaši, a Bordo je svakako najpoznatije ime i najtorfejniji klub u ovom društvu. Žirondinci su pred ovaj meč na trećem mestu, ali bi ih pobeda vratila na drugo, na kom je u ovom momentu Mec. Međutim, njih ne očekuje lak posao u Genganu, kod još jednog bivšeg prvoligaša, koji se nalazi na desetom mestu i još uvek nije obezbedio opstanak. Možda bi i oni mogli u vrh, ali zaostatak od desetak bodova za grupom timova koja se bori za ulazak u viši rang je prevelik. Gengan je uzeo sedam bodova u tri prethodna kola i pokazao da je u dobroj formi, dok je Bordo bez poraza na poslednjih pet utakmica, u kojima su imali tri pobede i dva remija. Motiv je u potpunosti na strani gostiju i verujemo da će to presuditi u ovom duelu. Za dvojku se u kladionici CircusBet dobija kvota koja iznosi 2.25.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici CircusBet iznosi 10.94.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.