Tiket dana (utorak, 04.04.2023)

Tiket dana

Sasvim solidna ponuda je i za utorak, igraju se završnice u nacionalnim kupovima, a tu su i zaostale utakmice u mnogim ligama. Kvote iz tiketa važile su u momentu njegovog sastavljanja.

Lids – Notingem Forest – T12+ @ 1.98 u Meridianbet

Borba za opstanak u engleskoj Premijer ligi nikad nije bila zanimljivija i naik u ovoj fazi takmičenja nije bilo ugroženo više timova. Čak njih devet će se do poslednjeg kola boriti za goli život, a dva se sastaju u Lidsu u zaostaloj utakmici 7. kola. Jorkširci su na 17. mestu sa 26 bodova, a Notingem dva mesta iznad i samo sa jednim bodom više na kontu. Prošlog vikenda je Lids očekivano izgubio na Emirejtsu od lidera Arsenala, doduše ubedljivije nego što se pretpostavljalo, ali poraz je poraz. Srećom po njih da su kolo ranije slavili na gostovanju u Vulverhemptonu, pošto bi sada bili baš u teškoj poziciji. Šumari su bili domaćini baš Vukovima u subotu i meč je okončan bez pobednika 1:1. Uzalud vođstvo Notingema kada su primili gol u finišu. Taj remi išao je na ruku konkurentima, među kojima je i Lids, a Forest je vezao sedmu utakmicu bez pobede. Početkom februara Šumari su pobedili Lids u Notingemu sa 1:0, a sada očekujemo revanš Jorkširaca na Eland Roudu. Lids daje dosta golova u poslednje vreme i očekujemo da bar dva puta pogode mrežu povratnika u elitu. za T12+ koeficijent iznosi 1.98 u kladionici Meridianbet.

Ajntraht – Union Berlin – T12+ @ 2.55 u Meridianbet

Ajntraht i Union Berlin su završili svoju misiju u Evropi, ekipa iz Frankfurta je ispala u osmini finala lIge šampiona od Napolija, dok su Berlinci bili slabiji u dvomeču od imenjaka iz Brisela u osmini finala Lige Evrope. Ujedno su ova dva tima konkurenti za plsman u Ligu šampiona u domaćem prvenstvu, mada su, posle subotnjih utakmica, šanse Uniona znatno veće. Tim iz prestonice je slavio ubedljivo protiv Štutgarta, a Ajntraht nije uspeo da pobedi Bohm na svom terenu. Orlovi su tako vezali sedmi meč bez trijumfa, računajući i ona dva protiv Napolitanaca. Union Berlin je treći, ima četiri boda manje od vodećeg Bajerna, a dva od Dortmunda. Ajntraht polako gubi korak i već sada ima zaostatak od šest bodova za Frajburgom koji drži tu četvrtu poziciju, poslednju koja vodi u elitno takmičenje. Ovo je četvrtfinale kupa, i ko god da prođe u polufinale biće jedan od favorita za trofej. Ajntraht je pobeđivao Union prethodne tri sezone u Frankfurtu, a na ta tri meča dao je čak devet golova ukupno. Verujemo da će i sada bar dva puta zatresti mrežu gostiju iz prestonice. Za T12+ kvota u kladionici Meridianbet iznosi 2.55.

Bazel – Jang Bojs – T22+ @ 1.85 u Meridianbet

U polufinalu šajcarskog Kupa sastaju se veliki rivali Bazel i Jang Bojs. ”Mladi momci” će vratiti titulu u svoje vitrine, posle godinu dana pauze, i doći do pete u poslednjih šest sezona. Samo je Cirih uspeo, očigledno na kratko, da prekine dominaciju tima iz Berna. Pre prve titule Jang Bojsa švajcarskim fudbalom je valdao Bazel, ali oni odavno nisu tako moćni. U prvenstvu ove sezone stoje jako loše i boriće se za nastup u Evropi, mada su jedno vreme bili daleko i od toga. Međutim, dosta se dobro drže u Ligi konferencija, uspeli su da prođu među osam najboljih ekipa i uskoro ih očekuje dvomeč sa francuskom Nicom, u kome nikako nisu bez šansi. Jang Bojsi su u subotu izgubili na gostovanju u Ženevi od Serveta, ali su i dalje na 15 bodova razlike u odnosu na njih, koji su im prvi pratioci. Bazel je upisao pobedu protiv Vintertura od 2:0 i popeo se na peto mesto. Ove dve ekipe sastale su se u prvenstvu pre dve sedmice, a Jang Bojsi su slavili sa ubedljivih 3:0, mada je sve do petnaest minuta pre kraja rezultat glasio 0:0. ”Mladi momci” žele duplu krunu, na pehar šampiona su već stavili jednu ruku, a sada treba da odu u finale u kome će ih čekati bolji iz duela Serveta i Lugana. Naš predlog je gost daje dva gola, a za T22+ koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 1.85.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici Meridianbet iznosi 9.34.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.