Tip dana: Mančester Junajted – Brentford: Svrake iskljucale Junajted, Pčelice umeju da bodu!

U sredu je i te kako bogata ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali zaostali meč 25. kola engleske Premijer lige u kom će snage na Old Trafordu odmeriti Mančester Junajted i Brentford.
Susret između ove dve ekipe je zakazan za 21h.

Mančester Junajted: Mogu li Đavoli do plasmana u Ligu šampiona?

U ovu sezonu je Mančester Junajted ušao sa novim trenerom, pošto je na užarenu klupu Đavola seo Erik Ten Hag koji se baš i nije proslavio na startu šampionata.
Međutim, kako je vreme prolazilo ovaj stručnjak koji je stigao iz Ajaksa je podigao ekipu i doveo je u situaciju da se bori za plasman u Ligu šampiona, što je po svemu sudeći i realna meta tima sa Old Traforda.
Svakako, utisak je da ovoj ekipi predstoji izuzetno težak zadatak, pošto se u ovom trenutku Junajted nalazi na petom mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i četvrtoplasirani Totenhem, ali i kao trećeplasirani Njukasl.
Nažalost, upravo od Njukasla je Mančester u prošlom kolu doživeo poraz na Sent Džejms Parku, a taj duel duel je završen rezultatom 2:0, čime su Đavoli samo produbili svoju krizu.
Naime, pre toga je nekadašnji šampion Engleske samo remizirao na svom terenu protiv Sautemptona, kada nije bilo golova, a pre svega toga se desila ona katastrofa na Enfildu, kada je Liverpul savladao svog ljutog rivala u najvećem derbiju engleskog fudbala rezultatom 7:0, i deluje da je od tada sve krenulo nizbrdo za izabranike Ten Haga.
Da stvari budu još gore, petoplasirani tim na tabeli na poslednja tri meča nije uspeo da postigne niti jedan pogodak, što je možda i najbolji pokazatelj koliko ova ekipa zapravo igra loše u poslednje vreme.
Na domaćem terenu je Junajted do sada odigrao trinaest mečeva i ostvario sasvim dobar utisak pošto je u tom periodu ova ekipa ostvarila čak devet trijumfa, tri remija i samo jedan poraz, i to još početkom avgusta od Brajtona, kada je bilo 1:2.
Naravno, ne treba zaboraviti da su Đavoli u prvom delu šampionata pretrpeli pravu katastrofu na gostovanju kod Brentforda, pošto je taj meč domaćin rešio u svoju korist jednim neverovatnim rezultatom 4:0 i sigurno je da će fudbaleri petoplasiranog tima na tabeli imati ogroman motiv da se osvete popularnim Pčelicama.
Za kraj, što se tiče izostanaka, Ten Hag za ovaj duel neće moći da računa na Kazemira, Van de Beka, Garnača i Grinvuda, dok je Eriksen pod velikim znakom pitanja.

Brentford: Briljantne partije Pčelica!

Brentford je prošlu sezonu završio na trinaestom mestu na tabeli, a ono što je svakako najbitnije je da sačuvan prvoligaški status, koji se ruku na srce niti jedne sekunde nije ni dovodio u pitanje.
Svakako je da su Pčelice i pred početak ovog šampionata imali potpuno iste ciljeve, međutim, deluje da su se oni naglo promenili.
Naime, u ovom trenutku se izabranici Tomasa Franka koji radi sjajan posao na klupi ovog tima nalaze na fenomenalnom sedmom mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i šestoplasirani Brajton, pa deluje da će ova ekipa pokušati da napadne poziciju koja vodi u Ligu konferencije, iako sve to neće biti nimalo lak zadatak.
Na poslednjih pet mečeva Brentford igra na izuzetno visokom nivou, a u tom periodu je ova ekipa ostvarila dva trijumfa, dva remija i samo jedan poraz i to na gostovanju kod Evertona na Gudisonu, uz konstataciju da je Karamelama pre tog susreta bukvalno gorelo pod nogama.
U prošlom kolu su izabranici Tomasa Franka bili akteri jednog izuzetno uzbudljivog susreta sa Brajtonom, na kom smo videli čak šest pogodaka, pošto je na kraju bilo 3:3.
Nažalost, Pčelice su vodile sve do devedesetog minuta susreta, ali je onda Mekalister poravnao na 3:3 sa bele tačke, što se ispostavilo i kao konačan rezultat ovog susreta, koji je vrlo lako mogao da ode na obe strane. Svakako, bod sa gostovanja kod Brajtona je zlata vredan, pošto smo napomenuli da Brentford ima isti broj bodova kao i četa Roberta De Zerbija, koji takođe radi sjajan posao ove sezone u svom klubu.
Pre tog remija kod Brajtona, sedmoplasirani tim na tabeli je remizirao i na svom terenu protiv Lestera, koji se neočekivano bori za opstanak, a taj duel je završen rezultatom 1:1.
Na gostovanjima je do sada četa Tomasa Franka odigrala četrnaest mečeva i ostvarila tri trijumfa, čak sedam remija i samo četiri poraza. Takođe, treba napomenuti da Pčelice igraju briljantno na svom stadionu gde je do sada ovaj tim doživeo samo jedan poraz, uz sedam trijumfa i šest remija.
Za kraj, što se tiče ovog gostovanja kod Mančester Junajteda, Brentford će na njemu nastupiti bez Ajera i Luis-Potera, dok je Janelt pod velikim znakom pitanja.

Naš predlog

Iako je Brentford do sada pokazao dosta u Premijer ligi, mišljenja smo ipak da ukoliko Junajted želi naredne sezone da igra u Ligi šampiona, prosto mora da slavi na ovom meču a deluje da će se to i desiti pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.70.

Sigurno je da će Junajted imati i veliki motiv da se osveti Pčelicama za onaj katastrofalni poraz u prvom delu šampionata, kada je Brentford na svom terenu slavio sa više nego ubedljvih 4:0, pa se očekuje da četa Ten Haga od prvog minuta krene ofanzivno ka golu gostiju, zbog čega vam hrabro savetujemo da probate sa prelazom 1-1 koji kladionica Meridianbet plaća sa fenomenalnom kvotom 2.43.

Za kraj, deluje da je možda i idealna prognoza kada je ovaj susret na Old Trafordu u pitanju ta da će domaćin postići makar dva pogotka, za šta je Meridianbet pripremio koeficijent 1.71.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.