Tiket dana (četvrtak, 06.04.2023)

Tiket dana

Četvrtkom smo navikli da nas čekaju utakmice Lige Evrope i Lige konferencija, ali ih ovog četvrtka nema. Ipak, ima dovoljno mečeva za sastavljanje tiketa. Kvote mogu biti izmenjene u nekom trenutku.

Vejle – FC Kopenhagen – 2 @ 1.70 u Mozzartbet

Ovo je revanš meč četvrtfinala danskog kupa, a FC Kopenhagen je stekao dva gola prednosti na svom Parkenu. Neće revanš u Vejleu biti samo formalnost, svedoci smo tome da se iznenađenja u kupovima vrlo česta, ali je šampion mnogo kvalitetniji tim od ekipe koja se bori za povratak u elitu. Pobedom nad Nordsjelandom u nedelju FC Kopenhagen je preuzeo lidersku poziciju u plej-ofu danskog šampionata i sada će mu odbrana titule biti prioritet. Naravno, pokušaće da dođu i do duple krune, s obzirom da im je plasman u polufinale nadohvat ruke. Vejle je igrao vrlo dobro u regularnom delu sezone druge lige, sada se u plej ofu za plasman u Super ligu i drže prvo mesto i pored poraza od Sonderjiska prošlog vikenda. Što se ovog meča time Vejle će pokušati da nadoknadi dva gola minusa, ali će zato morati da se otvori, a to šampion ume da iskoristi. Predlog je dvojka sa kvotom 1.70 u kladionici Mozzartbet.

Anesi – Tuluz – 2 @ 1.95 u Mozzartbet

Francuski kup je stigao do polufinala, a najprijatnije iznenađenje je ekipa Anesija, člana Lige 1. Ne samo da su stigli među četiri najbolja tima u najmasovnijem takmičenju, već su do polufinala izbacili i ekipu Marseja. Zanimljivo je da su poslednja tri rivala eliminisali posle produžetaka ili penala, pa se može reći i da im je fortuna bila dosta naklonjena. Da bi stigli do finala moraju da izbace još jednom člana elite, ekipu Tuluza. Povoljna je okolnost da ovog puta igraju na svom terenu, pa kad su uspeli da slave na Velodromu, zađto ne bi i pred svojim navijačima, a Tuluz sigurno nije jači od Marseja. Ono što je nije dobro je trenutna forma ovog tima. Anesi je bez pobede već pet kola, a u tom periodu su uzeli samo jedan bod. Polako klize ka zoni ispadanja u Ligi 2 i moraće što pre da zaustave taj pad. Tuluz igra sasvoim dobro u Ligi 1, ali su u poslednjih šest kola pet puta izgubili i pali na 13. mesto. Još uvek su u sigurnoj zoni pa mogu da se posvete kupu i pokušaju da odu do završnice. Naš predlog je dvojka za koju se u kladionici Mozzartbet dobija koeficijent koji iznosi 1.95.

Javor – Čukarički – 0-2 @ 1.76 u Mozzartbet

Još dva kola i završiće se regularni deo sezone u srpskoj Super ligi. Već ovog vikenda biće odigrano poslednje kolo, a liga se onda deli na dva dela, plej-of i plej-aut. Domaćin ovog meča igraće u plej-autu, i boriće se za opstanak u eliti. Za to vreme Čukarički će biti bitku za osvajanje drugog mesta sa TSC-om i Partizanom i pokušati da se domogne plasmana u kvalifikacije za Ligu šampiona. Već kroz par dana očekuje ih derbi sa Partizanom u poslednjem kolu, a ti bodovi biće veoma važni za konačni raspored. Naravno, bitni su i ovi iz Ivanjice, Javor je bez poraza na poslednja četiri kola, a posle tri remija uspeli su da pobede Voždovac u gostima prethodnog vikenda. Čukarički je takođe bio uspešan na strani, oni su pobedili Radnički u Nišu, a treba reći da je mnogo vremena prošlo od prethodnog trijumfa Brđana na Čairu. Na utakmicama Javora pada mali broj golova, pa ih ni sada neće biti mnogo. Zato je naš predlog je igra 0-2 gola za koju se u kladionici Mozzartbet dobija kvota 1.76.

Šturm – LASK – 3+ @ 1.70 u Mozzartbet

Ekipa Šturma je u odličnoj formi, posebno u drugom delu sezone, pa su na osam utakmica, sedam u Bundesligi i jednoj u kupu, zabeležili sedam pobeda. Za perfektan niz trebala je pobeda protiv Klagenfurta u Gracu, što jeste bilo veliko iznenađenje kada je Austrija slavila. Ekipa iz graca se bori za titulu, mada je Salcburg trenutni lider sa tri boda više. Ovo je polufinale Kupa Austrije, a Šturm je u ovom takmičenu izbacio i Bikove iz Salcburga. U nedelju su pobedili Rapid u derbiju sa 3:1 i u odličnom raspoloženju dočekuju meč sa LASK-om u kupu. Tim iz Linca je na trećem mestu u prvenstvu, ali sa deset bodova manje od Salcburga i sedam od Šturma, pa je teško očekivati da to mogu da nadoknade, pogotovo nakon remija sa Austrijom iz Beča u nedelju. LASK ne odgovara Šturmu, ove sezone su ih već dobili u Gracu dok je u Lincu bilo nerešeno. Na tim mećevima nije bilo mnogo golova, ali su zato prošle sezone ove ekipe igrale vrlo efikasno u međusobnim duelima. I sada očekujemo golove, a za 3+ kvota je 1.70 u kladionici Mozzartbet.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici Mozzartbet iznosi 9.92.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.