Tiket dana: Poeni igrača

Za večeras su preostale samo tri utakmice i biće kompletirano pretposlednje kolo Evrolige. Igraće se u Atini, Milanu i Monte Karlu. Kvote i granice važile su u momentu sastavljanja predloga.

Šejvon Šilds (Milano) – Poeni + (granica 8,5) @ 1.90 u MaxBet

Olimpija je ostala bez šansi za plasman u četvrtfinale, iako je odigrala fantastično u finišu sezone. Ipak, povrede koje su ih pratile tokom takmičenja uzele su svoj danak i stvari nisu mogle biti popravljene. Jedan od košarkaša koji je imao najviše problema je Šejvon Šilds. Odigrao je prva tri meča u sezoni, onda se povredio, i vratio tek pred sam kraj. Koliko je falio videlo se na meču u Izraelau kada je ubacio 14 poena. Očekujemo da trener Etore Mesina u poslednja dva kola pruži više šansi igračima koji se vraćau iz povreda, ne bi što pre ušli u formu pred završetak Palakanestra. Granica za poene na Šejvona Šildsa je 8,5 u kladionici MaxBet, a koeficijent za (+) iznosi 1.90.

Nikolas Laprovitola (Barselona) – Poeni + (granica 9,5) @ 1.90 u MaxBet

Iskusni Argentinac nosio je Barsu u prvom delu sezone, sve do povratka na parket Nikole Mirotića. Bio je ubedljivo najefikasniji i najbolji pojedinac i najviče zahvaljujući njemu Katalonci su se održavali u vrhu tabele. U poslednje vreme igra dosta promenjivo, odigra blistavu partiju, poput one u Beogradu kada je Partizanu ubacio 25 koševa, a onda u narednom meču postigne jedna šest ili sedam. Prosek mu je i dalje dobar, u Evroligi je 11,2 poena, a pošto je Barsa zbog poraza Olimpijakosa od Zvzede došla do mogućnosti da se bori i za prvo mesto, meč u Milanu neće biti revijalan. Jasikevičijus će morati malo da kombinuje, ali Laprovitola igra skoro 25 minuta po utakmici u elitnom takmičenju i trebalo bi da prebaci granicu koja mu je predložena u kladionici MaxBet, a iznosi 9,5 poena sa kvotom 1.90.

Donatas Moteijunas (Monako) – Poeni + (granica 9,5) @ 1.90 u MaxBet

Šta god da se dogodi u preostala dva kola Monako će u doigravanje sa četvrte pozicije. Za neki drugi tim to bi bila sjajna stvar jer bi imao prednost domaćeg parketa u eventualnoj majstorici. Ta prednost za Kneževe nije toliko izrazita iz prostog razloga što njihov teren ne spada u one tkz ”vruće”. Daleko od toga da nemaju podršku navijača, ali je ona više nego mlaka u poređenju sa Partizanovim, Žalgirisovim ili Olimpijakosovim ”fanovima”. Majk Džejms se vratio posle suspenzije i opet je preuzeo dizgine igre u ruku. To se uvek oseti na učinku Okoboa i Lojda, ali ne i centara koji nastavljaju sa svojom igrom. Litvanac Donatas Moteijunas je najbolji ove sezone među visokim igračima, ubacivao je prosečno do sada skoro 9 poena u Evroligi i očekujemo da protiv Partizana preskoči taj prosek barem za poen. Granica je na 9,5 koševa, a koeficijent 1.90 u kladionici MaxBet.

Dante Egzum (Partizan) – Poeni + (granica 12,5) @ 1.90 u MaxBet

Partizan još nije obezbedio Top 8 ali je blizu. Izgleda da neće biti pomoći od ostalih klubova, podsetimo da je potreban bar jedna poraz, ili Žalgirisa ili Baskonije, a oni su u četvrtak pobedili. Prvu meč lopu crno-beli imaju u Monte karlu, a ako je ne iskoriste ostaje im duel sa Panatinaikosom naredne sedmice u Areni. Dante Egzum je predvodnik Valjka u prethodnim mečevima, obično nije najefikasniji ali je njegov doprinost odličnim rezultatima nemerljiv. I sam Australijanac kaže da mu je ovo najbolja sezona u karijeri. Za nešto više od 20 minuta na parketu u Evroligi postiže 11,6 poena, ali ima i 3,8 asistencija i 2,5 skokova po meču. Očekujemo njegov poboljšan ”prosek” i u Monte Karlu, granica je na 12,5 poena, a koeficijent za (+) iznosi 1.90 u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici MaxBet iznosi 13.03.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.