Tiket dana (subota, 08.04.2023)

Tiket dana

Polako ulazimo u finiš sezone i dileme se rešavaju jedna po jedna. I ove subote ponuda je odlična i treba samo izabrati prave mečeve. Predložene kvote bile su aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Lester – Bornmut – 1 @ 1.89 u CircusBet

Situacija po Lester postala je kritična. Na kraju je morao da ode i Brendon Rodžers, mada je uprava za njega imala strplejnja i više nego što se moglo pretpostaviti. I bez Rodžersa na klupi nastavljeno je s porazima, prvo je Palas pobedio Lester, a onda u zaostalom meču i Aston Vila je odnela bodove sa King Pauera i ostavila Lisice u zoni ispadanja na pretposlednjem mestu. Na klupi su Adam Sandler i Majkl Stovel, dosadašnji pomoćnici, ali se uveliko traži spasonosno rešenje. Vreme polako ističe i ako bivši šampion želi da naredne sezone igra u eliti, mora da ga pronađe u najkraćem roku. Meč sa Bornmutom verovatno je ključan zas oba tima. Poražena ekipa imaće mnogo manje izgleda da uhvati slamku spasa, a trenutno je Bornmut u boljoj situaciji utoliko što ima dva boda više na kontu. I oni su izgubili na svom terenu vanrednom kolu, njih je savladao Brajton, ali su Trešnjice propustile veliki broj prilika. Smatramo da za Lester neće biti bolje šanse da prekine seriju neuspaha od ovog meča i verujemo da će bodovi ostati na King Paueru. Za jedinicu se u kladionici CircusBet dobija koeficijent koji iznosi 1.89.

Frajburg – Bajern – 2 @ 1.48 u CircusBet

Prava senzacija viđena je na Alijanc Areni u utorak u utakmici četvrtfinala DFB kupa. Bajern je poražen od Frajburga golom iz penala koji je dosuđen u 92. minutu. Lopta je u ruku pogodila Musijalu, a siguran egzekutor sa bele tačke za konačnih 2:1 za Frajburg bio je Lukas Holer. Bavarci su ostali bez šanse da osvoje triplu krunu, pa im je preostalo da odbrane ”Salataru” i pokušaju da trijumfuju u Ligi šampiona, što je za njih mnogo značajnije. Problem je što je Tomas Tuhel, već na drugom meču na klupi Bavaraca, doživeo poraz, i tako dao zamajac kritičarima koji su bili protiv otpuštanja Julijana Nagelsmana. Slučaj je hteo da Bajern i Frajburg igraju novi duel samo četiri dana posle ovog u kupu. Ovog puta domaćin je Frajburg, a ulog je ponovo veliki. Bajern želi da odbrani lidersku poziciju koju je stekao pobedom nad Dortmundom u prošlom kolu, a Frajburg da zadrže mesto koje vodi u Ligu šampiona. Sigurni smo da u ekipi iz Minhena mora da usledi reakcija, pogotovo jer se čuje da je poraz u kupu otvorio mnoga pitanja. Bajern je kvalitetniji i ne sme sebi dozvoliti još jedan kiks protiv Frajburga. Za dvojku se u kladionici CircusBet dobija koeficijent koji iznosi 1.48.

Osasuna – Elče – 1 @ 1.79 u CircusBet

Tim iz Pamplone uradio je u utorak ono glavno i plasirao se u finale Kupa Kralja. Bilo je neizvesno na San Mamesu u Bilbaou. Atletik je nadoknadio gol minusa iz prvog meča, ali je Osasuna golom Ibanjeza pred kraj produžetaka uspela da izbori prolaz. Tamo će im rival biti Real, koji je sigurno favorit, ali u Kupu Kralja iznenađenja su česta i šanse Osasune uopšte nisu male. Možda je to jedina šansa za ekipu iz Pamplone da se plasira u neki evropski kup. U La ligi su trenutno tek na 9. mestu sa čak 11 bodova manje od Viljareala, poslednjeg tima u zoni plasmana u Evropu. Da su u boljoj formi fudbaleri Osasune, možda bi to i moglo da se stigne, ali tim koji nije pobedio već četiri kola, a što je još drastičnije nije dao ni gol, teško može nečemu da se nada. Priliku da najzad pobede imaju protiv poslednjeplasiranog Elčea, ekipe koja će naredne sezone igrati u Segundi.Elče je do sada osvojio samo 13 bodova, a timovi ispred njih su na većoj razlici, sakupili su po 14 više. U Elčeu igraju za čast, već su napravili dva iznenađenja, pobedili Viljareal na svom terenu i Majorku na strani i pokušaće da iznenade i Osasunu. Ipak, domaćin je kvalitetniji i već je vreme i da postigne neki gol. Naš predlog je jedinica sa koeficijentom 1.79 u kladionici CircusBet.

Nior – Sošo – 2 @ 1.95 u CircusBet

Poraz Sošoa od Bastije u prošlom kolu mogao bi skupo da košta ovu ekipu koja želi plasman u elitu. Sada je Sošo na 4. mestu sa četiri boda manje od drugoplasiranog Bordoa, a u Ligu 1 direktno idu dve prvoplasirane ekipe. Upražnjeno je samo to drugo mesto pošto je vodeći Avr stekao već solidnu prednost. Nior je na poslednjem mestu sa 26 bodova, šanse za opstanak u Ligi 2 i dalje postoje, ali ih je pet poraza u poslednjih šest kola dovelo u tešku situaciju. U tom periodu uspeli su da pobede samo Laval na svom terenu, ali su odmah posle toga izgubili od Sent Etjena. U prvom delu sezone Sošo je lako izašao na kraj sa Niorom na svom stadionu, bilo je 3:0, a i sada je favorit. Možda to neće biti ubedljiv trijumf kao onaj sa kraja leta, ali bi i minimalan trijumf ostavio ovu ekipu u igri za ulazak u Ligu 1. Za dvojku se u kladionici CircusBet dobija koeficijent 1.95.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici CircusBet iznosi 9.76.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.