Tiket za veče (subota, 08.04.2023)

tiket dana

Večernji termin nam donosi baš dosta interesantnih mečeva za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali po jedan duel iz francuskog, portugalskog i američkog šampionata.
Podsećamo vas da su sve kvote bile aktuelne u trenutku pisanja ovog teksta.

Nica – PSŽ – 1X&2+ @ 2.15 u Mozzartbet

Zaista zanimljivo zvuči podatak da su fudbaleri Nice poslednji poraz doživeli još početkom januara, a od tada je ekipa sa Azurne obale vezala nekoliko neverovatnih mečeva, međutim, kako sada stvari stoje to po svemu sudeći neće biti dovoljno za plasman u neko od evropskih takmičenja.
Naime, u ovom trenutku se Nica nalazi na osmom mestu na tabeli uz čak sedam bodova manjka u odnosu na petoplasirani Lil, a u prošlom kolu je ova ekipa remizirala na gostovanju kod već prežaljenog Anžea, a taj susret je završen rezultatom 1:1.
U goste timu sa Azurne obale ovog puta dolazi PSŽ, koji ima baš dosta problema u poslednje vreme, a sve to se nekako najbolje videlo u prošlom kolu kada je tim sa Parka Prinčeva poražen na svom terenu u velikom derbiju francuskog fudbala od Liona, a taj duel je završen rezultaom 0:1.
Ni pre toga se lider na tabeli nije proslavio pošto je takođe na svom stadionu poražen od Rena, rezultatom 0:2, a mišljenja smo da četa Kristofa Galtjea neće zablistati ni na ovom susretu, pogotovu što deluje da im u poslednje vreme Nica nikako ne leži.
Topla preporuka je kombinacija igara 1X&2+ za koju je kladionica Mozzartbet pripremila fenomenalnu kvotu 2.15.

Braga – Estoril – 4+ @ 2.25 u Mozzartbet

Kako sada stvari stoje sva je prilika da ćemo ekipu Brage naredne sezone konačno gledati u Ligi šampiona.
Naime, u ovom trenutku se tim sa Kamenoloma nalazi na trećem mestu na tabeli uz čak pet bodova viška u odnosu na četvrtoplasirani Sporting, što je nešto što će tim iz Lisabona jako teško stići, pogotovu ako pomenemo da je ova ekipa u prošlom kolu samo remizirala na gostovanju kod Žil Visentea, kada nije bilo golova. Sa druge strane Braga je na gostovanji kod Šavesa ostvarila veoma važan trijumf, a taj meč je završen rezultatom 1:2, što je bio drugi vezani trijumf na strani nakon ubedljive pobede nad Vizelom (0:4).
U goste trećeplasiranom timu na tabeli ovog puta dolazi Estoril, koji se mimo svih očekivanja nalazi tek na petnaestom mestu na tabeli uz šest bodova viška u odnosu na timove koji se nalaze u zoni ispadanja.
U prošlom kolu je Estoril posle jedne katastrofalne serije rezultata konačno ostvario jedan trijumf i to na svom terenu protiv Žil Visentea, kada je bilo 1:0.
Braga će sasvim sigurno od samog starta krenuti silovito ka golu gostiju, koji nemaju šta da izgube na ovom susretu, pa je utisak da nas na Kamenolomu očekuje meč sa dosta golova zbog čega vam hrabro preporučujemo da odigrate igru 4+ uz kvotu 2.25 u Mozzartu.

Los Anđeles – Ostin – 1-1 @ 2.35 u Mozzartbet

Poslednji meč koji smo za vas analizirali u tiketu za subotu veče nam dolazi iz MLS lige gde će snage ovog puta odmeriti dva možda i najveća favorita za naslov prvaka, Los Anđeles i Ostin.
Aktuelni šampion MLS-a je silovito krenuo u odbranu trofeja, a u ovom trenutku se Karlos Vela i drugari nalaze na trećem mestu na tabeli zapadne konferencije uz četiri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Sent Luis, ali i uz meč manjka u odnosu na lidera na tabeli.
U prošlom kolu je Los Anđeles remizirao na gostovanju kod Kolorada, a taj susret je mimo svih očekivanja završen bez pogodaka.
Ako uzmemo u obzir sa kakvim rosterom raspolaže Ostin, slobodno možemo konstatovati da smo dosta više očekivali od ove ekipe, koja se trentno nalazi na sedmom mestu na tabeli zapadne konferencije.
Primarni cilj će svakako biti plasman u plej-of, a u prošlom kolu su Driusi i drugari remizirali na svom terenu protiv Kolorada kada je bilo 1:1, što je bio prvi remi za ovu ekipu na svom stadionu.
Poznato je da Los Anđeles igra briljantno na svom terenu, a to je slučaj i na početku ove sezone, i zaista, mišljenja smo da će aktuelni šampion Amerike dosta lakše nego što se očekuje slaviti na ovom susretu pa je topla preporuka prelaz 1-1 uz kvotu 2.35 u Mozzartbetu.

Ukupna kvota na večernjem tiketu za subotu u kladionici Mozzartbet iznosi 11.37.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.