Tiket dana (ponedeljak, 10.04.2023)

Tiket dana

Možda će nekog iznenaditi ovako bogata ponuda za jedan ponedeljak, ali oni iskusniji kladioci znaju da je tako uvek u ponedeljka, posle Uskrsa kod Katolika. Uglavno, igra se na sve strane i treba biti posebno oprezak jer neke lige, poput skandinavskih, tek kreću, a druge su pri kraju. Kvote su važile u momentu pisanja teksta.

Randers – FC Kopenhagen – 2 @ 1.60 u Meridianbet

Pobedom nad Nordsjelandom u prvom kolu plej-ofa FC Kopenhagen je preuzeo lidersku poziciju u danskoj Super ligi. Rokada je za aktuelnog šampiona došla u pravom trenutku, na startu doigravanja i sada je na ekipi iz Faruma da njih juri na tabeli. Prvo plej-of gostovanje Kopenhagen će imati u Randersu, kod tima koji je svoje ambicije zadovoljio plasmanom u plej-of. Domaćin je na petom mestu, jako je daleko od plasmana u evropske kupove i smatramo da će otaljavati posao u preostalom delu sezone. U prošlom kolu su uzeli bod na gostovanju kod Orhusa i sačuvali nadu da mogu do četvrtog mesta. U regularnom delu sezone oba tima su upisala po jedan trijumf i to kao gosti, Randers je slavio na Parkenu sa 3:1 na početku sezone, ali je FC Kopenhagen uzvratio krajem oktobra i pobedio u Randersu sa 2:0. Predlažemo dvojku, za koju je kvota dosta niska, ali šta da se radi. Za pobedu gostiju koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 1.60.

Radomiak – Rakov – 2 @ 1.71 u Meridianbet

Legija se opasno primakla Rakovu i više titula nije tako izvesna za ekipu iz Čestohove. Posle 26 kola razlika je samo šest bodova, a sve zahvaljujući pobedi Legije u Varšavi u prošlom kolu u direktnom duelu sa Rakovom. Posle tog poraza Rakov je slavio u Kupu Poljske na gostovanju kod drugoligaša Lečne i u boljem raspoloženju čeka još jedno gostovanje u nizu. Idu u grad Radom gde ih čeka domaći Radomiak. Ova ekipa nalazi se na sasvim solidnom desetom mestu, a s obzirom da im je jedini cilj opstanak u eliti, bili bi prezadovoljni da tu i završe sezonu. U prvom delu prvenstva Rakov je lako pobedio u Čestohovi, očekujemo da trijumfuje i u Radomu, ali sigurno uz dosta muke. Za dvojku se u kladionici Meridianbet dobija koeficijent 1.71.

Komo – Đenova – 2 @ 2.16 u Meridianbet

Polako u finiš ulazi i italijanska Serija A. Danas se igra kompletno 32. kolo, a jedna od zanimljivijih utakmica biće na obalama čuvenog jezera. Komo dočekuje Đenovu, drugoplasiranu ekipu i nada se iznenađenju. Gosti su u odličnoj formi, vezali su četiri pobede a već osam kola ne znaju za poraz. Sva je prilika da će se i naredne sezone igrati prvoligaški fudbal u poznatoj luci i pored toga što će Sampdorija, gotovo izvesno, ispasti. Grifoni su kaženjeni oduzimanjem jednog boda ali i pored toga imaju šest poena više od trećeplasiranog Barija. Podsetimo da u elitu dorektno idu dve prvoplasirane ekipe, a to su, u ovom momentu, Frozonone i Đenova. Komo je na 12. poziciji, opstanak je svakako prioritet, i svaki novi bod približava ih cilju. U prošlom kolu su izgubili u Veneciji i prekinuli seriju od sedam utakmica bez neuspeha. U Đenovi jesenas nije bilo pobednika, meč je završen rezultatom 1:1, ali su sada Đenovljani favoriti. Za dvojku se dobija koeficijent 2.16 u kladionici Meridianbet.

Čeltenam – Ipsvič – 2 @ 1.52 u Meridianbet

Ipsvič Taun je u naletu i gazi ka plasmanu u Čempionšip. Posle serije od osam uzastopnih pobeda preuzeli su drugo mesto od Šefild Venzdeja, mada oba tima imaju isti broj bodova. U vođstvu je Plimut sa dva boda više od Ipsviča i Šefilda, a Sove su odigrale meč više od ove dve ekipe. Ipsvič nije primio ni gol na prethodnih devet utakmica, što je verovatno i neki rekord. Mreža im se nije zatresla skoro 900 minuta, a poslednji put su loptu vadili iz mreže u 30. minutu derbija sa Šefildom na svom terenu još 11. februara. Čeltenam ne bi smeo da predstavlja visoku prepreku, ovaj tim je bez pobede na tri prethodne utakmice, ali je u tom intervalu učinio uslugu Ipsviču pošto je remizirao sa Sovama iz Šefilda. Čeltenam još nije obezbedio opstanak, ali ima solidnu prednost pred timovima u zoni ispadanja. Za dvojku se dobija koeficijent 1.52 u kladionici Meridianbet.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici Meridianbet iznosi 8.98.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.