Tiket dana (utorak, 11.04.2023)

Tiket dana

Vrraćaju nam se evropski kupovi, ali u pitanju je već četvrtfinale i utakmica je sve manje. Neće u naredna tri dana ponuda biti bogata ni kada su u pitanju ligaška takmičenja. Predložene kvote važile su u momentu sastavljanja tiketa.

Čukarički – Partizan – 2 @ 2.44 u CircusBet

Nikad se nije desilo da Partizan igra sa Čukaričkim u poslednjem kolu regularnog dela prvensta i da zaostaje bodovno za Brđanima. Eto, ove sezone i to se dogodilo, i ne samo da je Čukarički ispred crno-belih, već i TSC. Ova dva kluba su na drugom i trećem mestu i imaju po dva boda više od Partizana koji je tek četvrti. U preostalom delu šampionata vodiće se velika borba za drugu poziciju koja, po prvi put, vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona. Partizan je uspeo da prekine niz bez pobede u prošlom kolu i slavi minimalan trijumf protiv Voždovca. Čukarički je imao teško gostovanje u Ivanjici i uspeo da osvoji ceo plen. Meč na Banovom Brdu je bitan i zbog rasporeda u doigravanju, a sve će se znati posle ove utakmice ali i duela Voždovca i TSC-a. Daleko od toga da je Čukarički autsajder u ovom meču, ali nam se čini da Partizan ne sme ni da pomišlja na drugi ishod osim pobede. Vreme je da crno-beli prikažu barem delić onoga što su radili prošle sezone, kao i jesenas u Evropi. Predlažemo dvojku sa kvotom 2.44 u kladionici CircusBet.

Omonija – Aris – 2 @ 2.10 u CircusBet

Samo tri kola ostala su do kraja prvenstva na Kipru a još uvek nije poznato ni ko će biti šampion, ni ko će igrati u evropskim kupovima. Aris je u odličnoj poziciji da podigne šampionski pehar mada u ovom momentu zaostaje tri boda za liderom APOEL-om. Ipak, u narednom kolu Aris dočekuje APOEL, i ako sada slavi kod Omonije u Nikoziji, imaće priliku da u direktnom duelu savladaju velikog rivala i onda u poseldnjem kolu igraju za titulu sa Pafosom na svom terenu. Prilika je to koja se ne prošušta, pogotovo jer Omonija i nema neki veliki motiv u ovom meču jer se nalazi na 5. mestu sa velikih osam bodova zaostatka za trećeplasiranim AEK-om. Omonija će više pažnje posvetiti takmičenju u kupu, tu su u polufinalu, a u prvom meču odigrali su nerešeno u Pafosu i imaju odličnu šansu da se plasiraju u finale posle revanša na svom terenu. Aris je poslednji put izgubio sredinom januara i verujemo u njegov trijumf u Nikoziji. Za dvojku se u kladionici CircusBet dobija keoficijent 2.10.

Lečna – LKS Lođ – 2 @ 2.17 u CircusBet

Gosti su blizu povratka u elitni rang poljskog fudbala posle samo jedne sezone u Diviziji 2. To bi bila već četvrta sezona uzastopno posle koje LKS menja rang. Trenutno su na vrhu tabele, imaju četiri bda više od drugoplasiranog Ruha, ali s obzirom da u prvu ligu direktno idu dve prvoplasirane ekipe, više pažnje se obraća na zaostatak tima koji je treći, a to je čuvena Visla iz Krakova sa šest bodova manje od LKS-a. Ekiša Lečne je prethodne sedmice pružila snažan otpor lideru Super lige Rakovu u kupu, ali je na kraju poražena minimalnim rezultatom. Što se prvenstva tiče ovaj tim se nalazi tek na 13. mestu ali i dalje ima solidnih sedambodova prednosti u odnosu na ekipe koje su u zoni ispadanja. Ima još dosta da se igra, devet kola je do kraja, pa ni jedni ni drugi ne smeju da se opuštaju ako žele da ispune svoj cilj. Gostima je to povratak u elitu, a posle pobede u Lečni trebalo bi da imaju otvoren put. Za dvojku se u kladionici CircusBet dobija koeficijent 2.17.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici CircusBet iznosi 11.12.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.