Tiket dana (sreda, 12.04.2023)

Tiket dana

Pratićemo dešavanja u Ligi šampiona, ali je ponuda inače dosta slaba. Ipak smo pronašli dovoljan broj mečeva za sastavljanje tiketa. Kvote i granice važile su u momentu pisanja teksta.

Olimpijakos – AEK – 1 @ 2.45 u Mozzartbet

Za Pirejce ovaj meč polufinala kupa nije bio u fokusu koliko pre samo tri dana. Naime, Olimpijakos je igrao važan meč prvenstva sa gradskim rivalom Panatinaikosom i imo priliku da se pobedom potpuno uključi u borbu za opstanak. Nisu uspeli, ”zeleni” su slavili sa 2:0 i sada crveno-beli zaostaju po šest bodova za AEK-om i Panatinaikosom. Ostalo je još šest kola do kraja šampionata, biće možda prlike da se ponovo približe, ali će to zavisiti i od učinka rivala. Što se ovog meča tiče radi se o revanšu, a AEK je prvi duel dobio sa ubedljivih 3:0. Teško je poverovati u mogućnost da Pirejci dostignu takvu prednost tima koji je primio samo 15 golova u 3 odigranih utakmica u prvenstvu. AEK želi da osvoji duplu krunu, jako su blizu toga i sada moraju da budu pravi. U nedelju su pobedili Aris sa 3:1, ali treba podsetiti da su izgubili od Olimpijakosa na svom terenu pre mesec dana. Pirejci će probati da pobede i barem se malo ”operu” za poraz u prvpm meču, ali je veliko pitanje da li bi taj trijumf mogao da bude dovoljan za prolaz u finale. Predlog je jedinica sa kvotom 2.45 u kladionici Mozzartbet.

Radnik – Napredak – 1 @ 2.40 u Mozzartbet

U poslednjem kolu regularnog dela sezone u srpskoj Super ligi sastaju se Radnik i Napredak. Ovo neće biti poslednji okršaj ova dva tima s obzirom da će se sastati još jednom u plej-autu. Kruševljani su se nadali da mogu u plej-of do prošlog kola, ali ih je remi sa Lučancima i definitivno izbacio iz trke za osmim mestom, mada ih ni pobeda, ispostavilo se, ne bi tamo odvela. Čarapani će imati miran finiš sezone, ne verujemo da mogu ugroziti svoj status u Super ligi, ali svakako moraju osvojiti još po neki bod u narednih sedam rundi. Za Surduličane važi nešto drugo, oni se grčevito bore za opstanak i pred ovaj meč se nalaze na preposlednjem mestu sa istim brojem bodova kao i ”fenjeraš” Mladost GAT. Nije sve izgubljeno za Radnik, već bi pobeda nad Napretkom značila da su se izjednačili sa Lučancima i prišli Spartaku na dva boda. Zato je za njih ovaj meč mnogo bitniji, pogotovo nakon dva minimalna poraza, od TSC-a u Surdulici i na gostovanju Novom Pazaru. Jesenas je u Kruševcu bilo 1:0 za Napredak, a prošle zime u Surdulici je bilo bez golova. Neće ni sada biti mnogo golova a naš predlog je pobeda Radnika. Za jedinicu se u kladionici Mozzartbet dobija koeficijent 2.40.

Ejupspor – Genčlerbirligi – 0-2 @ 2.03 u Mozzartbet

Domaćin kao da je odustao od plasmana u elitni rang turskog fudbala, sudeći barem po poslednjim rezultatima. Ejupspor je neočekivano popustio, pre svega u utakmicama koje igra kao domaćin, pa prethodna tri meča pred svojim navijačima nije dobio. Nakon dva minimalna poraza od Rizea i Altaja, osvojili su samo bod u meču sa Erzurumom. Ipak, u prošlom kolu osvojili su sva tri boda na gostovanju kod Altinordua i uspeli da se održe na drugom mestu. To bi trebalo da bude njihov konačni cilj, u Super ligu idu dve prvoplasirane ekipe, trenutni lider je Samsun, koji se malo odvojio, ali Ejupu konkurišu Sakarija i Rize koji zaostaju dva odnosno tri boda. Genčlerbirligi pokušava da ostane u drugoj ligi. Ovaj nekadašnji prvoligaš doživeo je teške dane i trenutno je tek na 17. mestu. Na kraju će ih, najverovatnije, spasiti to što su dve ekipe napustile takmičenje nakon onog katastrofalnog zemljotresa. Malatija je poslednja, a Adana je ispred njih i nju će prestići kada oscoje pet bodova u narednom periodu. Očekujemo tvrd meč u Ejupu i mali broj golova, mada je domaćin favorit. Za 0-2 gola koeficijent u kladionici Mozzartbet iznosi 2.03.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici Mozzartbet iznosi 11.94.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.