Tiket dana tenis (četvrtak, 13.04.2023)

Prvi masters u sezoni na šljaci stigao je do osmine finala. U Monte Karlu nas čeka nekoliko sjajnih mečeva u najavi. Predložene kvote i granice bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa.

Tejlor Fric – Jirži Lehečka – 2 @ 2.36 u Meridianbet

U ovom duelu predviđamo moguće iznenađenje ukoliko se, eventualna, pobeda mladog Čeha može tako nazvati. Da se igra na nekoj drugoj podlozi Fric bi svakako bio veliki favorit, ali na šljaci šanse za Lehečku rapidno rastu. Do osmine finala Amerikanac je pobedio Stena Vavrinku u drugom kolu, s obzirom da je bio slobodan na startu, dok je Lehečka morao da izbaci dvojicu rivala, prvo Finca Rusuvuorija, a nda i Bugarina Dimitrova. Početak sezone je bio solidan za Frica, osvojio je Delrej Bič, igrao u polufinalu Akapulka, dok je na dva prva mastersa u Indijen Velsu i Majamiju, stizao do četvrtfinala. Sve je to bilo na betonu, omiljenoj podlozi za sve Amerikance. Lehečka je igrao polufinale Dohe, ali mu je najbolji nastup bio na Australijen openu gde je stigao do četvrtfinala i ispao od Cicipasa. Za pobedu Leheče dobija se koeficijent koji u kladionici Meridianbet iznosi 2.36.

Mateo Beretini – Holger Rune – TR 0:2 @ 2.05 u Meridianbet

Beretini se polako vraća na veliku scenu nakon mnogo problema sa povredama, ali se od njega najbolji rezultati očekuju na brzim podlogama, potpuno nesvojstveno za Italijane. Samo je u Akapulku i Feniksu ove sezone stizao do četvrtfinala i jasno je da je bivši finalista Vimbldona daleko od prave forme. U tom četvrtfinalu u meksičkom letovalištu meč je izgubio upravo od Runea, i to tako što mu je predao kod vođstva Danca od 1:0 u setovima. Holger Rune krupnim koracima grabi ka samom vrhu, njegov najbolji rezultat je trijumf na mastersu u Parizu na kraju prošle sezone, a u ovoj je imao polufinala u Akapulku i Monpeljeu. Igra podjednako dobro i na šljaci i na betonu i favorit je u duelu sa iskusnijim Italijanom. Naš predlog je tačan rezultat i to pobeda Runea sa 2:0. Za TR 0:2 kvota je 2.05 u kladionici Meridianbet.

Danil Medvedev – Aleksandar Zverev – UG + (granica 22,5) @ 2.00 u Meridianbet

Ako na nekoj podlozi zverev može biti konkurentan Medvedevu u ovom momentu, to je na šljaci. Smatramo da na betonu Nemac ne bi imao nikakve šanse, a na travi bi možda i mogao da napakosti Rusu ukoliko bi ga služio servis. Na zemlji Zverev igra dobro, ali mu je u lošem sećanju nastup na prethodnom Rolan Garosu kada se teže povredio u polufinalu sa Nadalom. Povreda zgloba ga je odvojila od terena na duže vreme i on je još uvek u fazi povratka. Na drugoj strani Medvedev deluje nezaustavljivo ove sezone, već je osvojio Majami, Dubai, Dohu i Roterdam, a igrao je i u finalu Indijan Velsa. Sakupio je veliku količinu bodova i vratio se u sam vrrh, trenutno je peti na ATP listi. Medvedev i Zverev su igrali odličan meč u Indijan Velsu, dobio ga je Rus u tri seta i to posle dva taj brejka i odlučujućeg seta koji mu je pripao rezultatom 7:5. I sada očekujte dug meč, granica za gemove je na 22,5, a koeficijent za (+) 2.00 u kladionici Meridianbet.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici Meridianbet iznosi 9.68.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.