Tiket dana (četvrtak, 13.04.2023)

Tiket dana

Nešto bolja ponuda je danas i to samo zahvaljujući utakmica četvrtfinala u Ligi Evrope i Ligi konferencija. Predložene kvote važile su u momentu sastavljanja tiketa.

Leverkuzen – Rojal Union – 1,2+ @ 1.93 u MaxBet

Farmaceuti su u odličnoj formi i pokušaće da stignu do završnice u Ligi Evrope ali i da pokušaju da je osvoje. Konkurencija je jaka, ali je Bajeru taj trofej, čini se, jedina nada da mogu igrati u Ligi šampiona i naredne jeseni, pošto su to ispustili u Bundesligi. Leverkuzen igra dobro i u Bundesligi, u subotu su pobedili i Ajntraht, ali su dosta zaostali na početku i teško će stići makar do četvrtog mesta, mada su zaostatak maksimalno smanili. Računajući i Ligu Evrope Bajer ima osam pobeda i jedan remi u devet prethodnih utakmica. U tom intervalu srušili su i jedan Bejarn iz Minhena i tako, posredno, uticali na smenu Julijana Nagelsmana. Gosti iz Brisela su vicešampioni Belgije, ali se nisu uspeli probiti do grupne faze Lige šampiona kroz kvalifikacije. Ponovo su u konkurenciji za titulu koju su na neverovatan način ispustili prošle godine. Za Genkom zaostaju samo dva boda i vodiće se velika borba između ova dva tima, ali i Antverpa, u plej-ofu.Možda je Rojal Unionu bitnije prvenstvo, a očekujemo da Bajer iskoristi prednost domaćeg terena i slavi u prvom meču sa bar dva postignuta gola. Za 1,2+ koeficijent iznosi 1.93 u kladionici MaxBet.

Bazel – Nica – x2,0-2 @ 2.20 u MaxBet

Možda je za nekog iznenađenje što su se Bazel i Nica našli u ovoj fazi Lige konferencija ali su oni to zaslužili na terenu. Švajcarci su, ruku na srce, imali dosta sreće sa žrebom, pa su imali dosta lake rivale u grupnoj fazi, a onda su u nokaut fazi prvo izbacili turkog šampiona Trabzon i Slovan iz Bratislave, ekipu sa kojom su bili zajedno u grupi. Nica je imala dosta zahtevnu grupu sa Partizanom, Kelnom i Slovackim, a pošto su bili prvi preskočili su baraž i odmah igrali u osmini finala. Tamo im je rival bio moldavski Šerif, koga su eliminisali sa dve pobede. Zanimljivo je da je tim sa Azurne obale imao niz od 12 utakmica bez poraza u domaćem šampionatu sve do subote kada su na svom terenu izgubili do Pari Sen Žermena, ali nisu nadigrani ni protiv Parižana. Gosti su favoriti za prolaz dalje, ali ne verujemo da će na Sent Jakobu biti preterano ofanzivni. Očekujemo da u Nici reše pitanje prolaska u polufinale. Naš predlog za ovaj meč je dupla šansa na goste uz mali broj golova. Za x2,0-2 kvota je 2.20 u kladionici MaxBet.

Anderleht – AZ Alkmar – 2 @ 2.65 u MaxBet

Nekada slavni Anderleht je napravio malo čudo u osmini finala i izbacio španski Viljareal. Da sve bude čudnije uspeli su da pobede u Španiji posle remija u Briselu. Sada ih niko ne sme potceniti, pa ni odlični holandski AZ iz Alkmara. Anderleht ne može u plej-of u Belgiji, ali bi mogao da pokuša da izbori Evropu preko doigravanja u kome učestvuju timovi od 5. do 8. mesta u Župiler ligi. Ipak, pitanje je hoće li uopšte uhvatiti tu osmu poziciju posle remija sa Vesterloom u nedelju. Meč je okončan bez golova i Anderleht je pao na 9. mesto. Sada će morati da prestigne ekipu Šarlroa koja ima bod više, a do kraja regularnog dela sezone ostala su samo dva kola. AZ se oprostio od titule u Hilandiji, oni su osvojili samo bod u tri prethodna kola i pali na 4. mesto. Ono još uvek obezbeđuje nastup u Evropi, tačnije u Ligi konferencija, ali bi im trijumf u tom takmičenju obezbedio Ligu Evrope, znatno izazovniju. Holandski tim ume da bude opasniji na strani nego pred svojim navijačima i očekujemo da pobedi u Briselu. Za dvojku se u kladionici MaxBet dobija koeficijent 2.65.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici MaxBet iznosi 11.25.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.