Tiket dana (subota, 15.04.2023)

Tiket dana

Naravno da je ponuda subotom odlična, ali nekad je teže izabrati prave mečeve među hiljadu drugih. Predložene kvote važile su u momentu sastavljanja tiketa.

Everton – Fulam – 1 @ 2.10 u Meridianbet

Za Karamele je u narednom periodu, sve do kraja sezone, svaki meč malo finale. Da bi ostao u eliti Evrton mora da dobija utakmice u kontinuitetu, iako je pred okršaj sa Fulamom van zone ispadanja. To je samo zahvaljujući činjenici da imaju nešto bolju gol razliku u odnosu na Notingem Forest, a oba tima su sakupila po 27 bodova. Ispod njih su samo Lester sa 25 odnosno Sautempton sa 23 boda. Bitka za opstanak u Premijer ligi će biti žestoka, ugrožen je čak i Kristal Palas na 12. poziciji. Fulam je možda jedini tim u ligi koji neće imati traumatičan finiš. Šanse za Evropu su prokockane, a opstanak svakako nije ugrožen. Sve je prošalo onog trenutka kada su Vilijan i Mitrović dobili crvene kartone protiv Junajteda u FA kupu, kada su ispali iz ovog takmičenja i ostali bez srpskog golgetera na duže vreme, skoro do kraja sezone. Da igraju bez motiva videlo se u prošom kolu, u kom su na svom terenu izgubili od Vest Hema. Na drugoj strani Everton ima imperativ pobede a Šon Dajš ume da dobija ovakve mečeve. Jedinica bi morala da dođe, a za pobedu Evertona koeficijent je 2.10 u kladionici Meridianbet.

Štutgart – Dortmund – 2 @ 2.05 u Meridianbet

Švabe su dobile kapitalno važan meč u Bohumu i uspele da prodišu posle niza od pet uutakmica u kojima su ukupno osvojile jedan bod. Sada je Štutgart na 16. poziciji, prestigli su Hertu i Šalke, ali su i dalje samo na mestu koje donosi baraž. Plan je da se pomere barem jedno unapred i tako izbegnu ”čari” doigravanja, kao što su u tome uspeli i prošle sezone, doduše golom u sudijskoj nadokandi poslednje kola. Ostalo je još dosta da se igra, sedam kola je do kraja Bundeslige i nikakvog opuštanja ne sme da bude. Problem je i raspored koji nikako nije povoljan i već posle trijufma u Bohumu čeka ih kandidat za osvajanje Salatare, Borusija iz Dortmunda. Milioneri su dva boda iza lidera Bajerna, ali su stvari kod Bavaraca krenule pogrešnim tokom i to bi Dortmund mogao da iskoristi. Posle ispadanja iz DFB kupa Bajern je doživeo i ubedljiv poraz u Ligi šampiona od Sitija i male su šanse da može do polufinala. Ostaje mu samo Bundesliga u kojoj mu je Borusija glavni takmac. I Milioneri su ispali iz oba kupa, pa je i njima domaće prvenstvo jedino na meniju. U prošlom kolu su dobili derbi sa Unionom na svom terenu i u Štutgart idu po bodove. Naš predlog je dvojka za koju se dobija koeficijent 2.05 u kladionici Meridianbet.

Viljareal – Valjadolid – 1,2+ @ 1.62 u Meridianbet

Ispada da je za Žutu podmornicu ispadanje iz Evrope bilo blagotvorno. Posle poraza od Anderlehta na svom terenu u Ligi konferencija, Viljareal je dobio tri vezana meča u La Ligi i to protiv Osasune, Sosijedada i Reala Madrida. Pritom su Osasunu i Real dobili na strani. uključili su se u bitku za četvrto mesto i plasman u Ligu šampiona. Trenutno su peti ali od Sosijedada imaju samo četiri boda mnaje, što je svakako dostižno ukoliko nastave sa ovakvim partijama. Meč sa Realom bio je sjajan, a Viljareal ga je dobio sa 3:2. Na bivši Madrigal stiđže ekipa Valjadolida. Gosti su tik iznad zone ispadanja, nalaze se na 17. mestu sa samo dva boda više od Valensije, prvog tima ispod crte. Izuzimajući poslednjeplasirani Elče, koji je otpisan, za opstanak će se boriti svi timovi, od Espanjola sa 27 na 18. mestu, pa do Đirone na 11. sa 34 boda u ovom momentu. Za Valjadolid je svaki bod veoma važan, ali su oni bez pobede u poslednja četiri kola. U tom intervalu nisu uspeli da pobede ni Majorku ni Elče, i ne verujemo da imaju čemu da se nadaju u viljarealu. Naš predlog je jedinica uz bar dva gola domaćina. za 1,2+ kvota iznosi 1.62 u kladionici Meridianbet.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Meridianbet iznosi 6.97.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.