Tiket za veče (subota, 15.04.2023)

tiket dana

Dosta dobra ponuda je pred nama i u večernjim časovima. Ovo je predlog tiketa sa kvotama koje bi mogle neznatno biti izmenjene.

Vesterlo – Klub Briž – 2 @ 2.15 u Mozzartbet

Dva kola pre kraja regularnog dela Župiler lige aktuelni šampion nije obezbedio plasman u plej-of. Mnogo je promašaja imao Klub Briž tokom sezone i pitanje je da li sve može ispraviti u preostalih 180 minuta. Sledi im teško gostovanje u Vesterlou, kod tima koji je premašio sva očekivanja u ovoj sezoni. Vesterlo je blizu igranja plej-ofa za plasman u Ligu konferencija, a za to će im trebati makar jedna pobeda u dva preostala kola posle remija sa Anderlehtom u prošlom kolu. Klub Briž ima 55 bodova, koliko i četvrtoplasirani Gent, ali od sinoć i Standard iz Liježa, ćije su šanse znatno manje jer imaju samo jjoš jedan meč. Verujemo da će Klub Briž pobediti i nastaviti takmičenje u doigravanju za titulu. Za dvojku se dobija koeficijent koji u kladionici Mozzartbet iznosi 2.15.

Blekburn – Hal – 1 @ 1.82 u Mozzartbet

Katastrofalnom serijom rezultata ekipa Blekburna dovela je u pitanje i svoj plasman u plej-of. Ruže su odlično započele sezonu, među navijačima je vladao optimizam da se nekadašnji šampion može vratiti u Premijer ligu na direktan način, ali se to brzo izjalovilo. Sada se bore da zauzmu makar šestu poziciju koju pred ovo kolo dele sa još dve ekipe. Tigrovi iz Hala su rešili svoje brige oko opstnaka odličnim igrama u drugom delu sezone i potpuno rasterećeno dolaze u Blekburn na megdan Roversima. Gost je četri kola bez poraza, a domaćin je u istom intervalu bez pobede. Ipak, naš predlog je jedinica jer smatramo da je motiv Blekburna mnogo veći. Za pobedu domaćina dobija se kvota 1.82 u kladionici Mozzartbet.

Kajzerslautern – Hamburger – T22+ @ 1.77 u Mozzartbet

Sigurni smo da navijači Hamburgera ne spavaju mirno ovih dana. Sve podseća na finiše prethodnih sezona u Cvajti kada su njihovi ljubimci ostajali bez već viđenog povratka u elitu. I ove sezone je Hamburger odlično počeo, svi su ih videli kao glavnog favorita, a posle loše serije rezultata u drugoj polovini marta, sa dva remija i jednim porazom, pali su na treće mesto. Čak im ni ono nije sigurno, u strašnom je naletu njihov gradski rival Sent Pauli sa deset uzastopnih pobeda. Tim iz najveće nemačke luke u prošlom kolu je deklasirao Hanover i u mnogo boljem raspoloženju putuje u Kajzerslautern. Povratnik u Cvajtu nije u dobroj formi, pet kola su bez pobede i ostali su bez šansi i za baraž. Zato su gosti favoriti, a naš predlog je T22+ sa kvotom 1.77 u kladionici Mozzartbet.

Inter – Monca – 1 @ 1.42 u Mozzartbet

Neroazuri su uradili veliki posao u Lisabonu u utorak i pobedili su Benfiku sa 2:0, čime su stigli nadomak ulaska među četiri najbolja timu u Ligi šampiona. Tu će im rival biti jedan italijanski tim, Napoli ili gradski takmac Milan. Možemo samo da zamislimo atmosferu u dvomeču Intera i Milana u polfunalu elitnog takmičenja. U Seriji A Inter je u lošoj formi, na četiri prethodna meča uzeli su samo jedan bod, a niz od tri uzastopna poraza prekinuli su remijem u Salernu u prethodnom kolu, koji je bio ravan porazu. Sve se to odrazilo i na tabelu pa su pali na peto mesto koje ne donosi novi plasman u Ligu šampiona. Moraće da pobede novajliju Moncu, tim koji je takođe bez pobede već četiri kola, ali u tom intervalu ima samo jedan poraz. Za jedinicu se dobija kvota 1.42 u kladionici Mozzartbet.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Mozzartbet iznosi 9.83.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.