Tiket dana: Poeni igrača

Većeras kreće plej-of u NBA ligi. Igraju se prve dve utamice u Filadelfiji i Bostonu. Evo prvog predloga za učinak košarkaša kada je najjača liga na svetu u pitanju. Kvote i granice mogle bi biti neznatno izmenjene.

Dorijan Fini-Smit (Bruklin) – Poeni + (granica 7,5) @ 1.78 u MaxBet

Ovaj košarkaš stigao je u Bruklin u onom velikom trejdu izmešu ovog kluba i Dalasa, kada je Kajri Irving prešao u tim iz Teksasa. Na kraju će Fini-Smit igrati u plej-ofu, a Irving i Dončić neće. Bruklin je autsajder u seriji protiv Filadelfije, ali sigurno će skupo prodati kožu. Sa Siksersima su se sastali u poslednjoj utakmici regularnog dela sezone, ali je taj meč bio više revijalnog karaktera. Dorijan Fini-Smit iga četiri minuta manje prosečno nego u Dalasu i postiže skoro dva poena manje. U Dalasu je ubacivao 9,1 poen, dok je sada njegov prosek 7,2. Verujemo u njegovu dobru partiju pošto će u Filadelfiji više pažnje obratiti na Bridžisa i Dinvidija. Granica je na 7,5 poena na Fini-Smita, a za (+) kvota je 1.78 u kladionici MaxBet.

Tajriz Meksi (Filadelfija) – Poeni + (granica 19,5) @ 1.85 u MaxBet

Naravno da će Džoel Embid biti najveća opasnost po koš Bruklina, ali je dovoljno njegov tim igrao samo za Kamerunca. Ovo je plej-of i najvažnija je pobeda a ne učinak Embida. Tajriz Maksi je odigrao odličnu sezonu, ubacivao je prosečno 20,3 poena po meču, čime je za više od dva poena prosečno popravio učinak u odnosu na prethodnu. Imao je nekoliko baš zapaženih partija, kakva je bila ona protiv Milvoki Baksa, tima koji je uz Filadelfiju i Boston kandidat za titulu na Istoku. Bek Siksersa je propustio poslednje tri utakmice u ligi, navodno zbog povrede vrata, ali verujemo da se radilo samo o neophodnom odmoru. Za prvi meč u seriji protib Netsa granica za njega je na 19,5 poena i očekujemo da je prebaci. Za (+) poene koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 1.85.

Dižonte Marej (Atlanta) – Poeni + (granica 19,5) @ 1.85 u MaxBet

Marej je postao glavna poluga u Hoksima i polalko preiuzima lidersku palicu od Tre Janga. Naravno, u NBA ligi se to dešava postupno, ali ovosezonski učinak Dežonte Mareja daje mu za pravo da stremi ka glavnoj ulozi. Ubacivao je prosečno 20,5 poena, imao više od 6 asistencija i 5 skokova. U meču plej-ina protiv Majamija postigao je 18 koševa, a od njega je samo Jang bio efikasniji sa 25. I protiv Bostona će biti jedan od najboljih u ekipi Atlante, ali Hoksi nisu favoriti u ovoj seriji. Možda je šansa za brejk na početku serije, pogotovo jer su Seltiksi dugo odmarali. Granica za Mareja je na 19, 5 poena, a za (+) koševe kvota u kladionici MaxBet iznosi 1.85.

Markus Smart (Boston) – Poeni + (granica 12,5) @ 1.85 u MaxBet

Sa svih strana preti opasnost ekipama koje igraju protiv Bostona. Tejtum je najveća pretnja, ali ništa manja nisu ni Braun i Brogdon, ali i Markus Smart. Ovaj bek je ubacivao prosečno 11,5 koševa ove sezone, što je mnaje nego prethodne, ali verujemo da će u plej-ofu imati značajniju ulogu i možda igrati više od 32 minuta, koliko je provodio vremena na parketu u regularnom delu lige. Smart je i dobar asistent, mada bekovi obično imaju više od 6 asistencija, koliko on ima za sada. Očekujemo da bude uspešan i u prvom okršaju protiv Atlante Hoksa, granica za Smarta je na 12,5 poena, a za (+) koševe kvota je 1.85 u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici MaxBet iznosi 11.27.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.