NBA tiket (nedelja, 16.04.2023)

Krenulo je ono pravo kada je NBA liga u pitanju. Startovao je plej-of i večeras i kasno noćas, igraju se utakmice prvog kola. Predložene granice i kvote podložne su promenama.

Memfis – L.A. Lejkers – 1,UP- (granica 228,5) @ 2.90 u CircusBet

Ako postoji pšansa da Jezerdžije iznenade Grizlise na strani, to je ovaj prvi meč. Memfis je igrao odlično tokom cele sezone ali je probleme u finišu napravio najbolji igrač tima Dža Morent. On je zbog problematičnog ponašanja propustio jedan broj utakmica, tačnije njih devet u nizu, ali nije igrao ni na dve od poslednje tri, zbog lakše povrede. Nije bio na svom nivou, i jedino je protiv Klipersa ubacio 36 poena, na svim ostalim mečevima bio je ispod svog proseka koji je nešto preko 26 koševa. Lejkersi su morali u plej-of preko plej-ina, a u jedinom meču baraža pobedili su Minesotu nakon produžetaka. Tvorac trijumfa bio je Lebron Džejms sa 30 poena, ali je podršku imao od Dejvisa i Šrudera. Ove sezone su Lejkersi dobili oba meča u Los Anđelesu protiv Grizlisa, a poraženi su u jedinom meču u Memfisu. Favorit je domaćin, ali ne očekujemo veliki broj koševa, verujemo da će ih biti manje od granice koja iznosi 228,5 poena. Za kombinaciju 1,UP-, koeficijent u kladionici CircusBet iznosi 2.90.

LeBron Džejms (L.A. Lejkers) – Poeni – (granica 28,5) @ 1.77 U CircusBet

Još jedna sjajna sezona je za, po mnogima, najboljim igračem svih vremena. ”Kralj” je ponovo igrao sjajno, kao da je i dalje u dvadesetim godinama, a ne na pragu pete decenije. Prosek mu je skoro 29 poena po meču, ali treba reći da je propustio tridesetak utakmica. To potvrđuje da je i on čovek od krvi i mesa i trebaće mu nadljudski napori da odvede svoj tim u polufinale Zapada. Grizlisi će najviše pažnje obratiti na njega, pa će svoju šansu morati da iskoriste ostali iz prve petorke. Igraće Džejms za tim, a manje za sebe i ne verujemo da će stići do ovogodišnjeg proseka u poenima. Granica mu je na 28,5 koševa, a za (-) kvota je 1.77 u kladionici CircusBet.

Kris Midlton (Milvoki) – Poeni – (granica 18,5) @ 1.80 u CircusBet

Baksi u prvoj rundi imaju teškog rivala, koga su oba puta dobili na svom parketu, ali su oba puta i poraženi kao gosti. Majami nije igrao po očekivanju, sezon u su završili tek na sedmoj poziciji i morali su da u plej-inu izbace Čikago Bulse, pošto su prethodno izgubili od Atlante Hoksa. U Milvokiju se sve vrti oko janisa Adetokumba, a da bi ponovili uspeh od pre dve sezone kada su postali šampioni, Baksi moraju da imaju više raspoloženih igrača. Tu pre svih mislimo na Bruka Lopeza, Džru Holideja i iskusnog Krisa Midltona. Krilni košarkaš je čitavu karijeru proveo u Milvokiju, ovo mu je deseta sezona, ali je u njoj imao mnogo problema sa povredama i jedva da je odigrao trećinu mečeva. Prosek mu je 15 poena po meču, a na parketu je provodio 24 minuta. Sumnjamo da će u prvoj utakmici preskočiti granicu od 18,5 koševa koliko je ponuđeno u kladionici CircusBet sa kvotom 1.80.

Finiks – L.A. Klipers – H1 (granica 9,5) @ 2.13 u CircusBet

Sansi imaju sjajan tim koji je dolaskom Kevina Durenta postao legitiman kandidat za šampionski prsten. Malo je pitanje kako će podeliti lidersku palicu sa Devinom Bukerom, koji je bio neprikosnoveni vođa tima. Durent je u Bruklinu, do dolaska u Finiks, postizao 29,7 poena po meču, a prosek na osam odigranih utakmica u dresu Sansa mu je 26 poena. Ipak, bolje je imati dvojicu sjajnih igrača nego jednog i verujemo da Finiks ove sezone može do samog kraja. Klipersi su bili peti posle regularnog dela sezone, to je dobar plasman a predvodnici su Lenard, Vestbruk i Pauel. Zubac i Gordon su važni šrafovi, ali će protiv Finiksa imati mnogo problema. Klipersi će tražiti svoju šansu da naprave brejk već na početku serije, ali za ovu prvu utakmicu predviđamo pobedu domaćina i to ubedljivu. Za trijumf Finiksa sa dvocifrenom razlikom kvota je 2.13 u kladionici CircusBet.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici CircusBet iznosi 19.68.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.