Tiket dana: Poeni igrača

Odigrane su prve utakmice prvog kola plej-ofa u NBA ligi. Bilo je i iznenađenja, a u nići između utorka i srede igraju se tri utakmice, dve na Istoku i jedna u Zapadnoj konferenciji. Predožene kvote i granice bile su aktuelne u momentu pisanja.

Klint Kapela (Atlanta) – Poeni + (granica 10.5) @ 1.90 u MaxBet

Centar sa švajcarskim državljanstvom se dobro pokazao na početku prvog meča protiv Seltiksa, ali je jasno da je Boston veliki favorit u ovoj seriji. Više se očekivalo od Dižonte Mareja i Tre Janga, kao i Bogdana Bogdanovića Kapela je ubacio 12 poena i uhvatio 8 lopti, što je negde oko njegovog ovosezonskog proseka. Direktni rival mu je Al Horford koji nema previše zapažen učinak u napadu ali je dobar skakač. Klint Kapela može snagom da parira svakom rivalu i samo od dobre volje Janga i Mareja da mu spuste neku loptu u reket, zavisi njegov učinak. Za ovaj meč mislimo da će ići preko granice koja je u kladionici MaxBet na 10,5 poena sa kvotom 1.90.

Džejson Tejtum (Boston) – Poeni + (granica 30,5) @ 1.85 u MaxBet

Tejtum je najbolji košarkaš Seltiksa i legitiman kandidata i za MVP titulu. Možda je neće osvojiti ove sezone ali u nekoj narednoj verujemo da hoće. U sezoni je imao prosek od 30 poena, 8,8 skokova i 4,6 asistencija. U prvom meču serije sa Hoksima bio je ispod proseka po poenima, ali je bio na nivou kada je trebalo, u momentima kada su se Seltiksi odvajali na nedostižnu razliku. Efikasniji od njega u timu Bostona bio je Džejlen Braun sa 29 poena, ali je najvažnije da je Boston poveo sa 1:0 u seriji. Sigurno je da će Seltiksi želeti da što pre okončaju seriju i sačekaju rivala u polufinalu Istoka, a to će, najverovatnije, biti ekipa Filadelfije. Granica za Tejtuma u drugom meču je na 30,5 koševa, a naš predlog su (+) poeni na sjajnog košarkaša. Koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 1.85.

Donovan Mičel (Klivlend) – Poeni + (granica 32,5) @ 1.85 u MaxBet

Mičel je uradio šta je bilo do njega u prvom meču protiv Niksa. Ubacio je fantastični šuter čak 38 poena uz 8 asistencija i 5 skokova, ali ni to nije bilo dovoljno da Kavalirsi dobiju meč protiv Njujorka. Sada su oni u zaostatku i moraće da vrate brejk koji su izgubili na startu. Donovan Mičel je tokom sezone ubacivao prosečno 28,4 poena, što je za ceo poen manje nego u Juti prethodne sezone. Ipak, u poslednja četiri meča koja je odigrao u regularnom delu sezone svaki put je prebacivao 40 poena. Uz Garlanda on je glavna uzdanica Klivleda i moraće da ponovo zapne i u drugom meču, nadajući se da će imati podršku i od Alena i Moblija. Granica u kladionici MaxBet za Donovana Mičela je na 32,5 poena, a za (+) poene koeficijent iznosi 1.85.

Džulijus Rendl (Njujork) – Poeni + (granica 24,5) @ 1.85 u MaxBet

Junak pobede na prvom meču u Ohaju bio je svakako Džejlen Branson sa 27 koševa, ali je uspehu doprineo i Džulijus Rendl sa dabl-dabl učinkom od 19 koševa i 10 skokova. Odlični krilni igrač je odmarao poslednjih pet utakmica u regularnom delu sezone, malo je i bio povređen, ali je sada spreman. Ova sezona mu je najbolja u karijeri, barem po učinku, pošto ubacuje preko 25 poena prosečno. U prvom meču u Klivlendu je bio ispod tog proseka, ali verujemo da će već u drugom meču biti bolji. Niksi su u odličnoj poziciji, napravili su brejk u prvom meču i još jedna pobeda u gostima dovela bi ih na prag plasmana u polufinale Istoka. Granica za učinak Džulijusa Rendla je na 24,5 poena, a koeficijent za (+) koševe na njega je 1.85 u kladionici MaxBet.

Ukupni koeficijent na tiketu za noć između utorka i srede u kladionici MaxBet iznosi 12.03.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.