JEDAN KLIK I DVOSTRUKI POKLON JE TVOJ: Preuzmi 1.000 DINARA za sport i 1.000 DINARA za slot

Meridian je spremio savršen poklon za novajlije! Tvoje je samo da se registruješ i možeš preuzeti dvostruki dar

Meridian nastavlja sa tradicijom sjajnih iznenađenja za novajlije. Od sada vas očekuje BONUS DOBRODOŠLICE jači nego ikada pre.

Volite sportsko klađenje? Uživate u vrhunskim slot igrama? Više nema potrebe da razdvajate omiljene stvari! REGISTRUJTE SE i preuzmite 1.000 DINARA SPORT BONUSA + 1.000 DINARA SPORT BONUSA!

Bonus za sportsko klađenje možete iskoristiti u roku od 24 ČASA od trenutka REGISTRACIJE! Uplatite tikete sa barem četiri para čije su pojedinačne kvote minimalno 1.35!

REGISTRUJ SE – PREUZMI DUPLI BONUS!

Sreda pred nama donosi revanš mečeve četvrtfinala fudbaske LIGE ŠAMPIONA! Nakon ubedljive prednosti ostvarene u prvim mečevima Mančester siti i Inter će pokušati da overe plasman u polufinale. Odaberite svoj tip i stavite ga na tiket!

Kada je o slot igrama reč bonus vam stoji na raspolaganu takođe 24 ČASA! Sjajna stvar je što ovu vrstu bonusa možete iskoristiti na celokupnoj slot ponudi! Uživajte uz omiljene igre i ostvarite sjajne dobitke!

Da li ste znali da ukoliko zaigrate popularni Texas Hold’em Poker imate priliku da osvojite fantastičan JACKPOT?

Upravo to se dogodilo vernom igraču Meridiana M. M. iz Beograda. Beograđanin je zaigrao Twister turnir, a za učešće na ovom turniru položio je ulog u uznosu od samo 5 EVRA!

Nakon samo sedam minuta usledio je dobitak o kojem će se dugo pričati. M. M. je osvojio JACKPOT u iznosu od 4.000 EVRA!

Ukoliko i vi volite najpopularniju kartašku igru, instalirajte Meridian Poker aplikaciju i uživajte u čarima Texas Hold'Em Pokera!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.