NBA tiket (četvrtak, 20.04.2023)

Tri utakmice igraju se večeras u okviru prvog kola plej-ofa u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu. Kvote i granice mogle bi biti neznatno izmenjene.

Memfis – L.A. Lejkers – 2 @ 1.89 u CircusBet

Jezerdžije su napravile veliki korak ka polufinalu Zapada pobedom u prvom meču u Memfisu. Ovim brejkom prednost domaćeg parketa sada je prešla na stranu Lejkersa, što samo pokazuje koliko je učinak u regularnom delu sezone nevažan kada se stigne do plej-ofa. Iako LeBron Džejms nije bio na svom prepoznatljivom nivou i ubacio je ”samo” 21 poen, zablistao je japanski reprezentativac Rui Hačimura sa 29 poena i 6 skokova. Hačimura je pogodio pet od šest šuteva za tri poena i to u momentima kada se meč lomio. Jedan deo utakmice je van parketa proveo Entoni Dejvis, zbog povrede ruke, ali se vratio na teren i dao svoj puni doprinos sa 22 poena i 12 skokova. Grizlisi imaju veliki problem zbog povrede ruke Dža Morenta, on je u jednom momenu pao sa visine na parket, nezgodno se prizemljio, ali se ispostavilo da nije bilo loma. Ipak, pitanje je da li će, i koliko noćas moći da pomogne svom timu. Džeren Džekson je odigrao jedan od najboljih mečeva sezone u Memfisu, postigao je čak 31 poen, a objavljena je i vest da je mladi centar Memfisa izabran za defanzivca godine ispred Bruka Lopeza iz Milvokija. Džeksonu su tek 23 godine i on i Morent će još dugo vladati NBA parketima. U drugom meču sve je na strani Lejkersa i oni moraju da iskoriste probleme Memfisa. Predlažemo dvojku sa kvotom 1.89 u kladionici CircusBet.

Milvoki – Majami – UP + (granica 219,5) @ 1.94 u CircusBet

Možda najveće iznenađenje u prvim utakmicama plej-ofa ostvarili su košarkaši Majamija koji su slavili, i to ubedljivo, u Milvokiju. Baksi su potučeni do nogu, ali imaju opravdanje za tako nešto u povredi najboljeg igrača Janisa Adetokumba, koji se povredio posle samo desetak minuta u igri. Za to vreme Grk je ubacio 6 koševa. Fantastična partija Krisa Midltona nije bila dovoljna da Milvoki povede u seriji, iako je on završio meč sa 33 poena, duplo više nego što je njegov ovosezonski prosek. Solidan je bio i iskusni Bobi Portis sa 21 poenom, ali je to premalo kada Adetokumbo nije u igri. Pad na leđa Janisa bio je zastrašujuć i pitanje je koliko će on biti spreman za ovaj duel. S druge strane Majami je ostao, i to na duže vreme, bez Tajlera Hiroa, koji je slomio dva prsta i sigurno ga neće biti bar mesec dana. U prvom meču Majami je do pobede vodio Džimi Batler sa 35 poena, a odličan je bio i startni centar Bam Adebajo sa 22 koša, 9 skokova i 7 asistencija. U prvom meču je palo čak 247 poena ukupno, pa bi i sada moglo da ih bude više od granice koja je postavljena na 219,5 koševa. Za UP+ kvota je 1.94 u kladionici CircusBet.

Denver – Minesota – 1,UP+ (granica 223,5) @ 2.30 CircusBet

Nagetsi nisu imali težak posao na startu plej-of serije protiv Mineoste. Timbervulvsi su platili danak igranju u plej-inu i bili su potpuno bez energije i pored toga što su bili gotovo kompletni, samo bez Mekdanijelsa, koga ionako neće biti do kraja. Vratili su se Gober i Tauns, ali bez nekog spektakularnog učinka. Francuz je propustio polufinale plej-in protiv Lejkersa, vratio se protiv Oklahome, ali je u Denveru ubacio samo 8 koševa uz solidan broj skokova. Karl-Entoni Tauns je imao dabl-dabl učinak, ali samo sa 11 poena i 10 skokova. Nikola Jokić je napravio šest ličnih grešaka dosta rano, i to je bilo prvi put ove sezone da je pre vremena završio meč. Za 28 minuta u igri imao je 13 poena i 14 skokova, a nedostajale su mu 4 asistencije za još jedan tripl-dabl. Važno je da je Meloun odmorio nosioce, a najefikasniji pojedinac bio je Džamal Marej sa 24 poena i po 8 skokova i dodavanja. Drugi strelac bio je Majkl Porter sa 18 koševa i 11 uhvaćenih lopti. Nagetsi su ponovo veliki favoriti u svojoj Bol areni i očekujemo da u Minesotu odu sa 2:0. Uz jedinicu dodajemo i veći broj poena ukupno od ponuđene granice, a ona je na 223,5 poena u kladionici CircusBet sa koeficijentom za 1,UP+ 2.30.

Ukupan koeficijent na tiketu za noć između srede i četvrtka u kladionici CircusBet iznosi 8.43.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.