Meč dana: Juventus – Napoli: Sud obradovao Juve, skalp ranjenog Napolija dobro bi došao kao trofej!

U nedelju je fenomenalna ponuda za klađenje, a jedan od najzanimljivijih mečeva se igra u Torinu gde će fudbaleri Juventusa ugostiti Napoli.
Susret između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Juventus: Vraćeni bodovi, Liga šampiona na vidiku!

Tokom leta je Juve pravio tim za velika dela, međutim, od samog starta je Masimilijano Alegri imao dosta problema sa povređenim i odsutnim fudbalerima, pa je to glavni razlog zbog čega je Stara dama izuzetno loše krenula u sezonu.
Taman kada je klub iz Torina počeo da liči na sebe, italijanski Sud je izrekao kaznu o oduzimanju čak petnaest bodova, što je ovu ekipu gurnulo na sredinu tabele.
Nakon početnog šoka i poraza od Monce na svom stadionu, Juve se polako ali sigurno podizao, i uspeo je da dođe do sedme pozicije na tabeli, a nakon što je u petak uveče ovom klubu ukinuta ta kazna, Stara dama se trenutno nalazi na fantastičnom trećem mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na drugoplasirani Lacio, koji bi u slučaju da večeras savladaju Napoli na svom terenu mogli i da preteknu, s obzirom da su Lacijali sinoć mimo svih očekivanja doživeli poraz na svom terenu od Torina, kada je bilo 0:1.
Ruku na srce, nije se ni četa Masimilijana Alegrija proslavila u prošlom kolu, pošto je ova ekipa poražena na gostovanju kod Sasuola koji igra fenomenalno u poslednje vreme.
Ipak, ono što je u ovom trenutku daleko važnije, italijanski predstavnik je remizirao na gostovanju kod Sportinga (1:1), u okviru revanš meča četvrtfinala Liga Evrope i plasirao se u polufinale, gde će za protivnika imati špansku Sevilju, koja bez ikakve sumnje i te kako zna kako se osvaja ovo takmičenje.
Pre svega toga se Juve nimalo nije proslavio u Ligi šampiona, gde je italijanski predstavnik u konkurenciji PSŽ-a, Benfike i Makabija osvojio tek treće mesto u grupi, i to sa samo tri osvojena boda, što je zaista premalo za tim koji je najavljivao napad na sve trofeje pre početka šampionata.
Na domaćem terenu u Seriji A je do sada trećeplasirani tim na tabeli odigrao petnaest mečeva i ostvario jedanaest trijumfa, tri remija i samo jedan poraz, što ovu ekipu čini najboljim domaćinom u Seriji A.
Za kraj, kada su u pitanju izostanci, Masimilijano Alegri za ovaj veoma važan meč protiv Napolija neće moći da računa na Žorža, dok su pod znakom pitanja Kin i Bremer.

Napoli: Bolna eliminacija od Milana, ali će se u Napulju slaviti Skudeto!

Kada su Napoli tokom leta napustili Kulibali, Mertens, Insinje i Ruiz, svi su ovoj ekipi predviđali žestoku borbu za mesto koje vodi u evropskim takmičenjima, i sigurno je da je malo ko mogao da pretpostavi da će tim sa “Maradone” igrati ovako dobro u ovogodišnjem izdanju italijanske Serije A.
Naime, u ovom trenutku se izabranici Lučana Spaletija koji radi sjajan posao u ovom klubu nalaze na prvom mestu na tabeli uz čak četrnaest bodova viška u odnosu na drugoplasirani Lacio i samo je pitanje trenutka kada će Napoli i definitivno doći do Skudeta.
Tim podno Vezuva je odigrao fenomenalno drugi deo šampionata kada je između ostalog i napravljena ovolika razlika, a evidentno je da lider na tabeli igra daleko slabijem u drugom delu sezone, što na njihovu sreću najbliži pratioci prosto nisu umeli da iskoriste.
U prošlom kolu je primera radi Napoli samo remizirao na svom terenu protiv Verone, a taj duel je završen bez pogodaka.
Na pet poslednjih susreta u najkvalitetnijem rangu italijanskog fudbala, lider na tabeli je ostvario tri trijumfa, pomenuti remi u prošlom kolu, ali i jedan poraz i to katastrofalan, na domaćem terenu protiv Milana kada je bilo 0:4.
Naravno, ne treba zaboraviti da su Napolitanci u prethodnom periodu igrali bez Osimena, koji je uz Kvarackeliju ubedljivo najbolji fudbaler tima sa stadiona “Diego Armando Maradona” ove sezone.
Odlične partije je italijanski predstavnik pružao i u Ligi šampiona, pošto je u konkurenciji Liverpula, Ajaksa i Rendžersa, četa Lučana Spaletija došla do prvog mesta u grupi, uz skor od čak pet trijumfa i samo jednog poraza.
U osmini finala je bez većih problema eliminisan nemački Ajntarht i to nakon duple pobede, pa je sve bilo spremno za spektakl u četvrtfinalu protiv Milana.
Prvi meč su Rosoneri rešili u svoju korist rezultatom 1:0, a u revanšu je bilo 1:1, što je značilo i oproštaj Napolitanaca od ovogodišnjeg izdanja Lige šampiona.
Bilo kako bilo, i pored te eliminacije, o ovoj sezoni će se dugo pričati, a ovog puta Spaleti neće moći da računa na Politana, Ruia i Simeonea.

Naš predlog

Veoma težak meč za prognoziranje, ali smo ipak mišljenja da će Juve iskoristiti loš momentum u kom se Napoli nalazi i slaviti na ovom duelu, pa vam hrabro preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 3.00.

Ne treba ovde očekivati previše pogodaka, pa je topla preporuka igra od 0-2 gola koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.61.

Za kraj, možda je i idealno da probate sa kombinacijom igara 1X&0-3 uz kvotu 1.81.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.