Tiket dana: Poeni igrača

Dve sjajne utakmice igrane su sinoć u četvrtfinalu Evrolige, a ništa manje uzbuđenja ne očekuje se ni večeras. Tiket sa poenima pao je za pola koša pošto je Lorenco Braun postigao tačno 15, a granica je bila na 15,5. Ništa zato, danas je novi dan i novi pokušaj. Predložene kvote i granice važile su u vreme sastavljanja tiketa.

Nikola Mirotić (Barselona) – Skokovi + (granica 4,5) @ 1.58 u MaxBet

Krenula je Top 8 faza i sada nema ekspermetisanja i na parketu moraju da budu najbolji igrači koje svako tim ima. Nikola Mirotić je jedan od najboljih, mnogi će reći i najbolji, ne samo u katalonskom klubu. Od povratka nakon povrede naturalizovani Crnogorac nije odigrao slab meč, i uvek je bio najbolji, ili među najboljim pojedincima u svom timu. U Evroligi mu je prosek skoro 16 poena po meču, dok je na to dodao 4,7 skokova za 25 minuta prosečno. Očekujemo da protiv Žalgirisa igra i više od ovog proseka, moraće da pomaže pod obručima Veselom, Šanliju i ostalima, pa nam nekako deluje kao zicer veći broj skokova od ponuđene granice. Ona je na 4,5 a za (+) skokove na Mirotića koeficijent je 1.58 u kladionici MaxBet.

Lukas Lekavičijus (Žalgiris) – Poeni + (granica 7,5) @ 1.90 u MaxBet

Početak sezone nije bio najbolji za beka tima iz Kaunasa, ali je dobrim igrama u finišu regularnog dela Evrolige značajno uticao na plasman Litvanaca u četvrtfinale. Pobedom u poslednjem kolu u Minhenu stigli su do Top 8 faze, ali je malo nedostajalo da u pretposlednjem kolu izgube od Makabija i ostanu bez doigravanja. Domaćini su Fajnal fora i negde u njima tinja nada da mogu biti učesnici završnice. Lekavičijus je tokom sezone prosečno ubacivao 7 poena za 16 minuta u igri, ali je u Minhenu ubacio 20, a protiv Valensije 16 poena. Verujemo da je sačuvao malo municije i za četvrtfinale i da će prebaciti prosek makar za poen. Granica je na 7,5 koševa, a za (+) kvota iznosi 1.90 u kladionici MaxBet.

Kostas Slukas (Olimpijakos) – Asistencije + (granica 5,5) @ 1.85 u MaxBet

Iskusnom pleju je trener Barcokas pametno dozirao minutažu želeći ga spremnog u najvažnijem delu sezone koji sada počinje. Pirejci su osvojili prvo mesto posle 34 kola, ali sve sada kreće iz početka. Imaju samo prednost domaćeg parketa u eventualnoj petoj utakmici sa Fenerbahčeom, a delilo ih je sedam mesta na tabeli. Slukas je tokom sezone delio minutažu sa sjajnim Tomasom Volkapom. Amerikakanc nije neki gošgeter, Slukas je mnogo opasniji u šutu, ali su obojica, pre svega, asistenti. Njihovo prisustvo u ekipi najviše je iskoristio Saša Vezenkov koji se nadavao koševa i postao MVP regularnog dela sezone. Protiv Turaka će biti neizvesno, ne očekujemo veliku razliku ni za koga, ali bi Slukas mogao da stigne do svog proseka u asistencijama. Granica je na 5,5, a za (+) kvota je 1.85 u kladionici MaxBet.

Dešon Pjer (Fenerbahče) – Poeni + (granica 9,5) @ 1.90 u MaxBet

Da sve bude zanimljivije Fener je u četvrtfinalu zahvaljujući Olipijakosu. Da su Pirejci izgubili od Baskonije sada bi tim iz Istanbula gledao Top 8 na televiziji, ovako će igrati četvrtfinalu seriju baš protiv Olimpijakosa. Na klupama su dvojica grčkih trenera, pa i iz tog ugla ovo može biti najzanimljivija serija ove faze. Ekipa Dimitrisa Itudisa imala je mnogo problema sa povredama tokom sezone, a posebno u finišu koji su odigrali bez nekih važnih igrača. Dešon Pjer je jedan od onih koji su propustili neke važne utakmice u odlučujućem delu takmičenja. Nije igrao na čak pet mečeva tokom marta, a Fener je izgubio čak četiri puta u tom periodu. Vratio se u dva poslednja kola, protiv Efesa je bio sjajan, ali je u Beogradu podbacio protiv Zvezde. Na startu sezone igrao je slabo i malo, ali kako je takmičenje odmicalo postao je sve veća uzdanica trenera Itudisa. Granica mu je na 9,5 poena, a za (+) kvota je 1.90 u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici MaxBet iznosi 10.55.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.