NOVA VIKEND ZABAVA: Poseti „veselo gazdinstvo“ i uberi milionske plodove!

Expanse Hit Nedelje se narednog vikenda seli na šašavo gazdinstvo – uživaj uz Fortune Farm i preuzmi neodoljive poklone!

Najbolja vikend zabava se ovog puta seli na veselo gazdinstvo gde vas očekuje susret sa simpatičnim životinjama. Promocija Expanse Hit Nedelje se ovog puta održava na popularnoj slot igri Fortune Farm.

Podsećanja radi, čeka vas točak sreće koji vam može doneti MILIONSKE DOBITKE!

Pre svega, potrebno je da podesite svoje uloge na 20 DINARA po spinu i zavrtite kolone popularnog slota. Svakim dobitnim spinom osvajate određeni broj bodova kojim napredujete na rang-listi najbolje plasiranih igrača.

Vikend pred nama će usrećiti 10 najboljih, a apsolutni pobednik ove avanture osvaja 500 POKLON SPINOVA na igri Fortune Farm.

Posetite simpatično gazdinstvo i uberite vrhunske bonuse!

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

Novoregistrovane igrače u Meridianu očekuje sjajan BONUS DOBRODOŠLICE! Ako još uvek nemate aktivan korisnički nalog, pravi je trenutak da se REGISTRUJETE i otkrijete svet čarobne zabave.

Odmah nakon REGISTRACIJE na vaš korisnički nalog će biti uplaćeno 1.000 DINARA BONUSA koje možete iskoristiti na celokupnoj slot ponudi!

Preuzmite vašu dozu bonusa i pretvorite ga u OZBILJNU LOVU!

BONUS VEST: Da li ste znali da je igrač MERIDIANA iz Niša OBORIO EVROPSKI REKORD KADA JE REČ O DOBICIMA NA SLOT IGRAMA? Igrajući Wild Crusade: Empire Treasures S.J. iz NIŠA je osvojio 132.211.421 DINAR!

GRAND DŽEKPOT u iznosu od blizu 1.130.000 EVRA ostaće zabeležen kao najveći dobitak ikada isplaćen u našem regionu!

Možda si baš ti naš naredni MULTIMILIONER!

3 Comments

  1. Svakako igram ovu igru često sad samo imam motiv vise jer se može i u samoj igri proći extra .. a nagrada za spinove ba 20 čip se isplati i te kako

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.