Najava i analiza: Serija A, 32. kolo: Sve je spremno za veliku žurku na stadionu “Diego Armando Maradona”!

Od petka su na programu mečevi 32. kola italijanske Serije A koje nam sa sobom donosi pregršt veoma interesantnih mečeva.
U ovom kolu bi mogli zvanično da dobijemo novog šampiona Italije, pošto ukoliko prvoplasirani Napoli slavi na svom terenu protiv Salernitane, a Lacio ne pobedi Inter na gostovanju, tim iz Napulja će doći do Skudeta.
Od ostalih susreta izdvajamo derbi na Olimpiku gde će snage odmeriti Roma i Milan, a ništa manje intereasntno neće biti ni u susretu između Intera i Lacija. Juventus putuje na teško gostovanje kod Bolonje, dok Atalanta nakon trijumfa u prošlom kolu nad Romom gostuje kod Torina.
Specija traži bodove spasa protiv Monce koja igra odlično ove sezone, dok će Verona dati sve od sebe da slavi na gostovanju kod Kremonezea.

Leće – Udineze – GG @ 2.00 u Maxbet

Leće je igrao sjajno u prvom delu sezone i svi su očekivali da ova simpatična ekipa neće imati previše problema oko opstanka u društvu najboljih, međutim, povratnik u Seriju A igra zaista katastrofalno u drugom delu prvenstva, pa se trenutno ekipa sa stadiona Via del Mare nalazi na šesnaestom mestu na tabeli uz samo dva boda viška u odnosu na najugroženije ekipe na tabeli.
Udineze sa druge strane igra promenljivo u poslednje vreme, mada su Zebre iz Udina u prošlom kolu odigrale jedan sjajan meč na svom terenu protiv Kremonezea, koji je završen rezultatom 3:0.
Utisak je da su Lećeu dosta potrebniji bodovi, ali je poznato da Udineze ume da odigra dosta dobro na strani pa je najrealnije da probate sa igrom GG uz kvotu 2.00 u Maxbetu.

Specija – Monca – 1 @ 2.80 u Mozzartbet

Nema nikakve sumnje da Speciju očekuje velika borba za opstanak, verovatno i do poslednjeg kola pošto se ekipa iz Ligurije trenutno nalazi na sedamnaestom mestu na tabeli uz samo bod viška u odnosu na osamnaestoplasiranu Veronu, koja pruža sve bolje partije kako se prvenstvo bliži kraju.
U prošlom kolu je Specija remizirala na gostovanju kod Sampdorije, a taj duel u Đenovi je završen rezultatom 1:1.
Monca igra iznad svih očekivanja u svojoj povratničkoj sezoni u Seriji A, a u ovom trenutku se klub koji je u vlasništvu Silvija Berluskonija nalazi na dvanaestom mestu na tabeli. U prošlom kolu je u jednom odličnom meču pobeđena Fiorentina sa 3:2.
Iako gosti igraju fenomenalno u poslednje vreme, Speciji su bodovi potrebniji i mišljenja smo da će do njih i doći pa hrabro preporučujemo jedinicu uz kvotu 2.80 u Mozzartu.

Napoli – Salernitana – 3+ @ 1.62 u Meridianbet

Napoli će na meču protiv Salernitane pokušati da kruniše svoje sjajne partije ove sezone, pošto će izabranici Lučana Spaletija ukoliko pobede, a Lacio ne dobije na gostovanju kod Intera i definitivno doći do Skudeta, što je malo ko očekivao pre početka šampionata.
U prošlom kolu su Napolitanci ostvarili veliki trijumf na gostovanju kod Juventusa, a taj susret u Torinu je završen rezultatom 0:1.
Salernitana sa druge strane igra odlično u poslednje vreme a utisak je da se to najbolje videlo u prošlom kolu u kom je ova simpatična ekipa na svom terenu demolirala Sasuolo, rezultatom 3:0, što je u ovom trenutku dovoljno za trinaesto mesto na tabeli.
Sve je spremno za veliku žurku na stadionu “Diego Armando Maradona” i pored sigurne pobede domaćina, deluje da bi ovde mogli da prisustvujemo i pravoj goleadi, zbog čega vam savetujemo da odigrate igru 3+ uz kvotu 1.62 u Meridianu.

Roma – Milan – 1 @ 2.75 u CircusBet

Prvi derbi kola se igra na Olimpiku, gde će snage odmeriti Roma i Milan. Vučicu očekuje velika borba za plasman u Ligu šampiona, pošto se u ovom trenutku izabranici Žozea Murinja nalaze na petom mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i četvrtoplasirani Milan, koji im između ostalog i dolazi u goste u ovom kolu, pa nam možda baš ovaj susret da odgovor na pitanje koji od ova dva tima će na kraju doći do plasmana u Ligu šampiona.
U prošlom kolu su Rimljani poraženi na gostovanju kod Atalante, dok je Milan na svom stadionu ostvario veoma važan trijumf protiv Lećea, kada je bilo 2:0.
Poznato je koliko dobro Roma igra na svom terenu u poslednje vreme, a to se pogotovu odnosi na Ligu Evrope, gde su Rimljani nepogrešivi, i najviše zbog toga im i dajemo prednost na ovom susretu i savetujemo da probate sa jedinicom za šta je kladionica CircusBet odredila kvotu 2.75.

Torino – Atalanta – 3+ @ 2.09 u Meridianbet

Torino će ponovo ostati bez plasmana u neko od evropskih takmičenja, iako je ova ekipa predvođena Ivanom Jurićem imala baš velike ambicije.
Trenutno se Bikovi nalaze na sredini tabele, a nakon dosta vremena je ovaj tim u prošlom kolu odigrao jedan odličan meč i mimo svih očekivanja savladao Lacio na Olimpiku, kada je bilo 0:1.
U goste mu stiže Atalanta, koja je u prošlom kolu pokazala da se još uvek nije predala od borbe za plasman u Ligu šampiona, pošto je Boginja na svom stadionu u jednom sjajnom meču savladala Romu, a taj duel u Bergamu je završen pobedom domaćeg tima od 3:1.
Trenutno se izabranici Đanpjera Gasperinija nalaze na šestom mestu na sedmom mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na šestoplasirani Inter.
Vrlo je moguće da nam ovaj susret donese dosta pogodaka, a sve to Meridianbet vredno plaća, pošto je kvota 2.09.

Inter – Lacio – 1 @ 1.83 u Maxbet

Koliko god da Inter igra dobro u Ligi šampiona ove sezone, mora se priznati da smo od Neroazura daleko više očekivali u Seriji A, gde se ova ekipa trenutno nalazi tek na šestom mestu na tabeli i vrlo lako se može desiti da na kraju milanski gigant ne završi među četiri najbolja tima u Seriji A.
Posle jedne očajne serije rezultata u prošlom kolu su izabranici Simonea Inzagija slavili na gostovanju kod Empolija, a taj susret je završen rezultatom 0:3.
Lacio je svakako najprijatnije iznenađenje ovogodišnjeg izdanja Serije A, pošto se Rimljani trenutno nalaze na tabeli, uz pet bodova viška u odnosu na četvrtoplasirani tim, pa je sve izvesnije da ćemo Lacio naredne sezone ponovo gledati u Ligi šampiona.
U prošlom kolu su Sergej Milinković-Savić i drugari neprijatno iznenadili svoje navijače pošto su na svom terenu poraženi od Torina sa 0:1.
Inter je pod moranjem, pošto Neroazuri kako znaju i umeju moraju da dobiju ovaj meč, a mišljenja smo da će se to i desiti uz kvotu 1.83 u Maxbetu.

Kremoneze – Verona – 2 @ 2.45 u Mozzartbet

Još na samom startu prvenstva je Kremoneze slovio za možda i glavnog kandidata za selidbu u niži rang, a kako vreme prolazi to je sve izvesnije pošto se u ovom trenutku tim iz Kremone nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli uz čak osam bodova manjka u odnosu na timove koji se trenutno nalaze u bezbednoj zoni. U prošlom kolu je ova ekipa doživela baš težak poraz na gostovanju kod Udinezea, a taj meč je završen rezultatom 3:0.
Verona kako prvenstvo odmiče igra sve bolje, a Darko Lazović i drugari u ovom trenutku imaju samo bod manjka u odnosu na ekipe koje su u bezbednoj zoni. U prošlom kolu je klub sa Bentegodija ostvario veoma važan trijumf na svom stadionu protiv Bolonje, a taj meč je završen rezultatom 2:1.
Utisak je da bi gosti mogli do sva tri boda i na ovom meču, pa je hrabra preporuka dvojka, uz fenomenalnu kvotu 2.45 u Mozzartu.

Sasuolo – Empoli – 3+ @ 1.75 u Meridianbet

Sasuolo igra sjajno u drugom delu šampionata, iako je u prošlom kolu ova ekipa doživela težak poraz na gostovanju kod Salernitane, kada je bilo 3:0.
Tim iz Ređo Emilije se nalazi trenutno na trinaestom mestu na tabeli, a najbitnije je da ćemo Domenika Berardija i drugare i naredne sezone gledati u najkvalitetnijem rangu italijanskog fudbala.
Empoli je u prošlom kolu doživeo novi poraz, ovog puta na svom terenu protiv Intera kada je bilo 0:3, čime je klub iz Toskane ponovo sebi zakomplikovao situaciju, s obzirom da se trenutno nalazi na petnaestom mestu na tabeli uz šest bodova viška u odnosu na najugroženije timove na tabeli.
Poznato je da nam mečevi Sasuola na domaćem terenu uglavnom donose dosta golova, a deluje nam da će to biti slučaj i sada zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.75.

Fiorentina – Sampdorija – 1 @ 1.32 u CircusBet

Fiorentina je juče remizirala u revanš meču polufinala italijanskog Kupa na svom terenu protiv Kremonezea, čime je ova ekipa došla do plasmana u finale, gde Violu očekuje meč sa Interom.
Što se tiče Serije A, u prošlom kolu su Luka Jović i drugari poraženi na gostovanju kod Monce u jednom sjajnom susretu koji je završen rezultatom 3:2, pa se trenutno ova ekipa nalazi na desetoj poziciji na tabeli.
Sampdorija je praktično odavno ispala iz lige, a trenutno se izabranici Dejana Stankovića nalaze na poslednjem mestu na tabeli uz čak dest bodova manjka u odnosu na timove koji se nalaze u bezbednoj zoni. U prošlom kolu je Sampa remizirala na svom terenu protiv Specije, a taj susret u Đenovi je završen rezultatom 1:1.
Fiorentina igra dosta dobro na svom terenu u poslednje vreme pa je logično da ovde odigrate jedinicu uz kvotu 1.32 u CircusBetu.

Bolonja – Juventus – GG @ 2.01 u Meridianbet

Poslednji meč 32. kola italijanske Serije A se igra u Bolonji gde će istoimena ekipa na svom stadionu ugostiti Juventus.
Izabranici Tijaga Mote igraju iznad svih očekivanja ove sezone, a ono što je najbitnije je da neće biti problema oko opstanka pošto se Bolonja trenutno nalazi na visokom osmom mestu na tabeli.
U goste im stiže Juventus, koji je nakon jednog zaista sjajnog perioda ponovo ušao u krizu, pošto je Stara dama izgubila četiri poslednja meča u svim takmičenjima, tri u prvenstvu i jedan u Kupu, u sredu od Intera kada je bilo 1:0, pa je klub iz Torina ostao bez plasmana u veliko finale.
U Seriji A se Dušan Vlahović i drugari nakon vraćanja oduzetih bodova nalaze na trećem mestu na tabeli uz tri boda viška u odnosu na Milan i Romu.
Juve mora da ide na sva tri boda, ali Bolonja igra sjajno na svom stadionu, pa je najlogičnije da se oprobate sa igrom GG uz kvotu 2.01 u Meridianu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.