Tiket dana: Poeni igrača

Večeras se igraju drugi mečevi plej-of serije između Barselone i Žalgirisa odnosno Olimpijakosa i Fenerbahčea. Evo našeg predloga za igrače. Kvote i granice bile su aktuelne u momentu pisanja predloga.

Nikolas Laprovitola (Barselona) – Poeni + (granica 10,5) @ 1.85 u Mozzartbet

Katalonci su lako dobili prvi meč protiv Žalgirisa i usput dobro odmorili najbolje igrače. Mirotić je igrao samo 18 minuta, Jan Veseli 13, a retko je je uopšte bio više od 20 minuta na parketu. Jedan od igrača koji je, sve ukupno, igrao jedno poluvreme je Nikolas Laprovitola. rgentinac je bio glavni igrač Barselone do povratka Mirotića posle povrede, i gotovo sam vukao Katalonce do svake pobede. Na kraju je imao sasvim solidan učinak, postizao je skoro 11 poena po meču uz 4,5 asistencija i 2,3 skoka. U prvoj utakmici sa Litvancima zaustavio se na učinku od 8 poena, pogodivši dve od četiri trojke koliko je uputuo ka košu ”zelene šume”. Očekujemo da ga Jasikevičijus drži bar isto vreme u igri i u drugom meču, pre svega je jer i dobar odbrambeni igrač, a Žalgirisu je spoljna linija jači deo tima. Granica za poene je na 10,5, a koeficijent za (+) u kladionici Mozzartbet iznosi 1.85.

Ahile Polonara (Žalgiris) – Poeni + (granica 5,5) @ 1.85 u Mozzartbet

Italijan je u toku sezone stigao u Žalgiris kao veliko pojačanje ali to nije opravdao svojim igrama, barem u najvećem delu mečeva koje je odigrao u dresu Žalgirisa. Prosečno je za 18 utakmica u timu iz Litvanije ubacivao nešto manje od 5 poena, ali je imao doprinos u skoku, s obzirom da je hvatao 4,2 lopte za 18 minuta prosečno u igri. U prvom utakmici u Blau Grani postigao je 8 koševa i to sve na startu meča. Možda će ga trener Maksvitis sada uvrstiti u startnu petorku, što nije bio slučaj u prvoj utakmici, ali svejedno, očekujemo da provede dosta vremena na parketu, menjajući se na poziciji ”četiri” sa Rolandsom Šmitsom. Letonac ima veće poverenje kod Maksivitisa, ali zna da uđe u problem sa penalima. Polonara dobro šutira za tri, i očekujemo da prebaci dosta nisku granicu od 5,5 poena koliko mu je predloženo u Mozzartbet-u sa kvotom 1.85.

Mustafa Fal (Olimpijakos) – Poeni + (granica 7,5) @ 1.85 u Mozzartbet

Samo trojica košarkaša imala su dvocifren učinak, kada su poeni u pitanju, kod Olimpijakosa u prvom meču plej-ofa protiv Fenerbahčea. Bili su to Vezenkov, Kenan i Mekisik, a na granici je bio gorostasni centar Mustafa Fal. Francuz je ubacio 9 koševa, uz 5 skokova i 3 asistencije, što je odličan učinak i čini ga jednim od junaka pobede uz Kenana i Mekisika koji su trojkama prelomili meč. Fal je mučio Džekirija i Motlija, napunio ih penalima i to je, očigledno je bilo, bila i namera trenera Barcokasa. Problem za Fala je fizička sprema i on ne može u kontinuitetu da provede mnogo vremema na parketu. Kada je na klupi tu je snažni Tarik Blek ali i solidni Bolomboj. Tikom sezone Fal je ubacivao 7,2 poena po meču u Evroligi taj učinak je nadmačio u prvom meču. Verujemo da će i u drugom, granica je na 7,2 poena, a za (+) koeficijent u kladionici Mozzartbet iznosi 1.85.

Marko Gudurić (Ferenbahče) – Poeni + (granica 11,5) @ 1.85 u Mozzartbet

Potonuo je Fener u trećoj deonici prvog meča u Pireju i sada ima težak zadatak da pobedi i ne ode u Istanbul sa 0:2. To je lakše reći nego učiniti, ekipa trenera Itudisa nije pokazala neku posebno dobru partiju ali ne preteranu želju. Sve to može da promeni jedna pobeda u Dvorani Mira i prijateljstva, pošto bi preuzeli prednost domaćeg parketa i sa dve pobede pred svojimnavijačima otišli na Fajnal-for. Ulog je ogroman, a Fener će opet biti bez povređenih Vilbekina, Bjelice i Bukera. Skoti Vilbekin je projektovan kao opcija Br. 1 kada je završetak važnih napada u pitanju, a njegovu ulogu moraju da preuzmu Dešon Pjer i Marko Gudurić. Srpski bek-šuter je u prvom meču ubacio solidnih 12 poena iako nije bio deo startne postave. Nije mnogo šutirao za tri poena, samo tri puta, a ubacio je dve trojke. Njegov prosek tokom sezone je identičan učinku iz prvog meča, iznosi 12,5 koševa i očekujemo da i sada bude barem ”prosečan”. Granica je na 11,5 poena, a za (+) na Gudurića kvota je 1.85 u kladionici Mozzartbet.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici Mozzartbet iznosi 11.71.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.