Tiket dana tenis (utorak, 02.05.2023)

Masters u Madridu polako ulazi u završnicu. Iznenađenja je bilo, ali ne i senzacija, pa su najveći favoriti i dalje tu. Danas se igraju mečevi osmine finala. Kvote i granice važile su u momentu sastavljanja tiketa.

Borna Ćorić – Alehandro Davidovič Fokina – 2,UG – @ 2.68 u CircusBet

Hrvatski teniser stigao je u špansku prestonicu posle pet uzastopnih poraza. Poslednji trijumf ostvario je još u Dubaiu, a onda je na tri mastersa, Indijen Velsu, Majamiju i Monte Karlu, ispadao na stratu, kao i na turniru u Banja Luci. Ipak, u Madridu je dobio dva meča, prvo protiv Gastona a onda i Poljaka Hurkača. To je nagoveštaj bolje forme, ali sumnjamo da ima šanse protiv nezgodnog Španca Davidoviča-Fokine koji je odličan na šljaci a ovde je već dobio dvojicu odličnih ”šljakaša”, prvo Alberta Ramosa, pa i favorizovanog Holgera Runea. Jedini dosadašnji međusobni okršaj dobio je Španac prošle godine u Indijen Velsu. Predlog je pobeda Davidoviča-Fokine uz manji broj gemova od granice koja je u kladionici CircusBet na 22,5. Za dvojku i UG- kvota je 2.68.

Karlos Alkaraz – Aleksandar Zverev – 1,UG+ (granica 21,5) @ 2.60 u CircusBet

Prošle sezone je ovo bilo finale mastersa u Madridu i tadašnji turnir pokazao je i onim najvećim ”nevernim Tomama” kakvog smo asa dobili u Karlosu Alkarazu. Mladi Španac je redom eliminisao Nadala, Đokovića i u finalu pobedio Zvereva, za svoju prvu masters titulu na šljaci. Kasnije rezultate znamo, osvojen US open i prvo mesto na ATP listi, dok je Zverev prolazio kroz težak period nakon teške povrede na Rolan Garosu. Nemac se polako vraća, rezultati su još daleko od očekivanih, ali je počeo da vezuje makar po dve pobede. Ima ih i ovde, ali ga pravi ispit mogućnosti čeka protiv Alkaraza. Španac je poslednji put izgubio u finalu Majamija, a od tada je pobedio na sedam mečeva na šljaci. Osvojio je Barselonu, a u Madridu je pobedio teško Rusuvuorija, i dosta lakše Dimitrova. Pobediće i Zvereva, ali bi gemova moglo biti više od granice koja je na 21,5 ukupno. Za 1,UG+ kvota je 2.60 u kladionici CircusBet.

Jan-Lenard Štruf – Pedro Kačin – 2 @ 2.39 u CircusBet

Nemac nas je opet iznenadio odličnom igrom na šljaci koja nije njegova omiljena podloga. Ne samo da se probio do osmine finala već je uspeo da izbaci trojicu tenisera u glavnom žrebu i to tako što je u isti ušao kao ”laki luzer”. U finalu kvalifikacija poražen je od Karaceva, ali je onda dobio priliku da popuni ”kostur” i redom su red njim padali Sonego, Šelton i Lajović. Protiv poslednje dvojice pobedio je nakon gubitka prvog seta, što takođe pokazuje karakter. Perdo Kačin ne spada u svetski vrh, Argentinac je 67. na ATP listi, ali je na šljaci uvek opasan što je pokazao i u Madridu gde još nije izgubio set. Rivali su mu bili nepoznati Jordanac Šelbaj, sunarodnik Serundolo i favorizovani Frensis Tijafo. Još se nisu sastajali Štruf i Kačin, pa nam instinkt kaže da je Argentinac bliži trijumfu mada se kladonice s tim ne slažu. Za dvojku se u kladionici CircusBet dobija koeficijent 2.39.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici CircusBet iznosi 16.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.