Tiket dana: Poeni igrača

Pred nama je noć u kojoj se igraju dve utakmice polufinalnih serija na Zapadu i Istoku. Treći meč igra se između Filadelfije i Bostona, kao i Finiksa i Denvera. Kvote i granice mogu biti neznatno izmenjene.

Tajriz Maksi (Filadelfija) – Poeni – (granica 20,5) @ 1.85 u Mozzartbet

Odigrao je Maksi odličnu utakmicu broj 1, a uz Hardena bio je najzaslužniji za trijumf Siksersa u Bostonu i prvi brejk. U tim se vratio Džoel Embid, novi MVP lige, i sada će ostali košarkaši uzimati mnogo manje šuteva. Pored Embida i Hardena, čak će Tobajas Heris i Tajriz Maksi imati manje pokušaja, a samim tim i poena. Maksi je tokom sezone imao prosek od 20 koševa, ali nam se čini da u trećem meču, jako važnom, neće prebaciti 20 poena. Naš predlog je (-) koševa na Maksija sa kvotom 1.85 u kladionici Mozzartbet.

Džejson Tejtum (Boston) – Poeni + (granica 28,5) @ 1.85 u Mozzartbet

Čudna stvar se dogodila u prva dva meča u seriji igrana u Bostonu. Tejtum je zatrpao koš Siksersa u prvom, stigao je do 39 poena, ali je njegov tim izgubio. U drugom je bio daleko od svog proseka, meč je okončao sa samo 7 koševa, ali je imao i minimalnu minutažu zbog velike prednosti svog tima. U Filadelfiji Tejtum mora biti onaj pravi ako Boston želi da vrati izgubljenu prednost domaćeg parketa. Njegov ovosezoneski prosek je 30 poena u regularnom delu, ali je nešto pao u plej-ofu. Očekujemo još jednu nejgovu odličnu partiju i verujemo da će prebaciti granicu od 28,5 poena. Kvota za (+) je 1.85 u kladionici Mozzartbet.

Devin Buker (Finiks) – Poeni + (granica 30,5) @ 1.85 u Mozzartbet

Sansi su dovedeni pred zid. Denver je dobio oba meča u svojoj Bol areni i sada vreba priliku da s jednim brejkom iz Arizone ima meč loptu pred svojim navijačima. Finiks će imati veliki problem zbog povrede prvog organizatora igre Krisa Pola koji je povredio primicač kod jednog skoka. Sada će Buker i Durent, uz Mejna, biti glavni oslonac na spoljnim pozicijama. Kris Pol će mnogo nedostajati, a Devin Buker će morati da odigra meč sličan drugom kada je ubacio 35 poena. Bio je sasvim solidan i u prvom, koji je završio sa 27, ali će mu trebati i pomoć saigrača. Očekujemo njegovu efikasnu partiju i više od 30,5 poena na ovom meču. Za (+) poene koeficijent u kladionici Mozzartbet iznosi 1.85.

Majkl Porter (Denver) – Poeni + (granica 13,5) @ 1.85 u Mozzartbet

Ne znamo šta se dešava sa Majklom Porterom Junirom u poslednja tri plej-of meča. Nije bio na svom nivou u poslednjoj utakmici protiv Minesote, ali ni u prve dve sa Finiksom. Možda ima neki problem sa povredom, ali to u igri nije vidljivo. U prvoj utakmici sa Sansima ubacio je 11, a u drugom samo 5. Minutaža mu je sa 40, koliko je igrao u trećeoj i četvrtoj utakmici sa Minesotom, pala na dvadesetak u drugoj protiv Finiksa. Smatramo d aje njemu potrebno samo da ubaci prvi šut i da onda kreće kanonada. Ima priliku da pokaže kvalitet u Arizoni, a granica mu je takva da smatramo da mora da je prebaci. U Mozzartbet-u je granica za Majkla Portera 13,5 poena, a za (+) kvota je 1.85.

Ukupna kvota na tiketu za noć između petka i subote u kladionici Mozzartbet iznosi 11.71.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.