Tiket dana (ponedeljak, 05.06.2023)

Sezona je uglavnom završena, sve lige koje su krenule prethodnog leta su okončane i sada su nam na meniju samo one koje su započele ovog proleća. Uskoro će i reprezentacije da nastave kvalifikacije za EURO, a nestrpljivo očekujemo i kvalifikacije za evropske kupove. Kvote iz tiketa važile su u momentu njegovog sastavljanja.

Volfsberger – Austrija Luštenau – 1,2+ @ 2.13 u Meridianbet

Ovo je utakmica prvog kruga kvalifikacija za Ligu konferencija u austrijskoj Bundeligi. Ove dve ekipe igrale su u plej-autu i uspele su da osvoje dva prva mesta i dođu do prilike da izvuku sezonu. To se posebno odnosi na ekipu Volfsbergera koja je prethodnih sezona važila za tim koji je uvek u vrhu tabele, a uspevao je da igra i grupnu fazu u Evropi. Ove sezone su podbacili, posebno u regularnom delu, pa su igrali plej-aut. pobedom u Ridu stigli su pdo overe prve pozicije u toj konkurenciji, pa su čekali rivala. To je tim Austrije Luštenau koja je uspela da bude druga u plej-autu. Ove dve ekipe igrale su četiri puta ove sezone, dva meča je dobio Volfsberger, oba kao gost, dok je Austrija uspelda jednom pobedi i jednom odigra nerešeno u Volfsbergeru. Austrija je igrala prošle sezone u drugoj ligi i za njih je i ovo veliki uspeh. Očekujemo da Volfsberger prođe dalje, posebno jer se igra samo jedan meč, a u finalu kvalifikacija čeka tim Austrije iz Beča. Uz jedinicu dodajemo i dva gola domaćina, a za 1,2+ kvota je 2.13 u kladionici Meridianbet.

Sent Patriks – Deri Siti – 0-2 @ 1.74 u Meridianbet

Irsko prvenstvo igra se po ubrzanom ritmu, što će biti dobro po kladioce u ovim danima sa siromašnom ponudom. Čini nam se da će šampionat biti interesantniji nego ranijih sezona, nekoliko ekipa ima najveće ambicije, a pored aktuelnog šampiona Šamrok Roversa tu su, pre svih, Deri Siti i Bohemijans iz Dablina. Trenutno je u vrhu tabele i tim Sent Patriksa, oni su na četvrtom mestu i od lidera Šamroka imaju samo četiri boda manje. Deri je drugi, ima samo bod zaostatka za Roversima, a u dva prethodna kola uspeli su da osvoje samo jedan bod. Za tih 180 minuta igre Deri Siti nije postigao ni gol i to je ono što brine pred teško gostovanje kod Sent Patriksa. Domaći su u dobroj formi, vezali su tri pobede, doduše protiv timova koji nisu u vrhu tabele, i pobeda nad Derije učvrstila bi njihovu poziciju u samom vrhu. Ovo je već treći susret ova dva tima u aktulnoj sezoni, prvo je bilo 1:1 u Dablinu, pa je Deri slavio na svom terenu sa 2:0. Na ta dva meča nije palo više od dva gola, pa ne verujemo da će ih i sada biti više. Za 0-2 gola koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 1.74.

Zamalek – Al Itihad – 1,0-3 @ 2.26 u Meridianbet

Zamalek je odigrao jako lošu sezonu, pet kola pre kraja ne da nemaju šansu da se bore za titulu, već ne mogu ni do drugog mesta i plasmana u Afričku Ligu šampiona. Na prve dve pozicije su Al Ahli i Piramid, razlika je samo jedan bod, ali aktuepni šampion ima čak četiri utakmice zaostatka u odnosu na Piramidse. Nema sumnje da titula ostaje u njihovim vitrinama, a što se Zamaleka tiče oni će ići u Afrički Kup konfederacija, zajedno sa timom Future. Njihov rival u ovom kolu, elipa Al Itihada, nalazi se na sedmom mestu i trebalo bi da se dogodi čudo da skoče na, eventualno, četvrto mesto i izbore Kup konfederacija, pogotovo nakon tri uzastopna poraza. U lošoj su formi, i sve su bacili na Kup Egipta u kome su se plasirali u osminu finala. U prvom delu prvenstva meč je završen bez golova na terenu Al Itihada, a ni sada ne očekujemo mnogo pogodaka, mada nam je pobeda Zamaleka izvesna. Za 1,0-3 kvota je 2.26 u kladionici Meridianbet.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici Meridianbet iznosi 8.38.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.