Tip dana: Arminija Bilefeld – Vehen: Gosti jednom nogom u Cvajti, može li Arminija do čuda?

U utorak je veoma siromašna ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali revanš meč baraža za ostanak u Cvajti u kom će Arminija na svom terenu ugostiti Vehen.
Prvi meč između ova dva tima koji je odigran pre nekoliko dana je Vehen rešio u svoju korist rezultatom 4:0, a revanš je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Arminija: Katastrofa u prvom meču baraža!

Prošla sezona je bila poprilično loša za Arminiju iz Bilefelda, koja je zajedno sa Grojter Firtom ispala u Cvajtu, međutim, ako ste mislili da je ovo loša stvar, šta tek reći na to da se tim iz Bilefelda nalazi pred selidbom u treću nemačku ligu?
Naime, dojučerašnji prvoligaš je odigrao katastrofalno regularni deo šampionata u Cvajti i na kraju završio sezonu na šesnaestoj poziciji, koja znači i baraž sa trećeplasiranim timom iz treće lige, a na tom mestu su ove sezone završili fudbaleri Vehena.
Svakako da je pre prvog susreta baraža tim iz Bilefelda smatran za velikog favorita u tom dvomeču, međutim, prvi susret između ova dva tima je završen neverovatnim trijumfom domaćina od čak 4:0, pa je praktično Vehen već jednom nogom došao do plasmana u drugi po kvalitetu rang nemačkog fudbala, a navijačima Arminije ostaje da se nadaju čudu.
Inače, u poslednjih nekoliko mečeva regularnog dela prvenstva, Arminija je odigrala dosta dobro, ali je kada je to bilo najmanje potrebno, ova ekipa doživela pravu katastrofu u poslednjem kolu od Magdeburga, pošto je taj meč završen rezultatom 4:0.
Na domaćem terenu je do sada nekadašnji prvoligaš odigrao sedamnaest mečeva i ostvario pet trijumfa, četiri remija i čak osam poraza, i upravo su loše partije na domaćem terenu jedan od glavnih razloga što je ova ekipa završila na šesnaestom mestu na tabeli.
Zanimljivo je da je pre ovog neuspeha od Vehena, Arminija vezala čak sedam međusobnih susreta bez poraza od ove ekipe, a kada se sve sabere i oduzme, utisak je da timu iz Bilefelda večeras treba pravo čudo kako bi ovaj tim i naredne sezone igrao u drugom po kvalitetu rangu nemačkog fudbala.

Vehen: Samo čudo ovu ekipu ostavlja bez Cvajte!

Vehen je od samog starta ovogodišnjeg izdanja nemačke treće lige istakao jasnu kandidaturu za najviši mogući plasman, a cilj je bio jedno od prva dva mesta koja donose direktan plasman u Cvajtu.
Na kraju je kada se sve sabere i oduzme ova ekipa imala i dosta sreće pošto je tim iz Visbadena završio na četvrtom mestu na tabeli koje ne donosi plasman u doigravanje, međutim, kako je drugi tim Frajburga, koji je na kraju završio na drugom mestu na tabeli odustao od plasmana u Cvajtu, trećeplasirani Osnabrik je došao do direktnog plasmana u drugi po kvalitetu rang nemačkog fudbala, dok je Vehen došao u situaciju da preko baraža dođe do svog zacrtanog cilja.
Inače, treba napomenuti da su Osnabrik i Vehen imali isti broj bodova, ali je na kraju Osnabrik imao bolji međusobni skor što je presudilo u borbi za treću poziciju.
U regularnom delu šampionata Vehen je odigrao 38 mečeva i ostvario 21 trijumf, sedam remija, ali i deset poraza, a u poslednjih pet kola je ova simpatična ekipa ostvarila dva trijumfa, dva poraza i jedan remi.
Tim iz Visbadena je tek u poslednjem kolu obezbedio plasman u doigravanje, i to pošto je ova ekipa na svom terenu slavila protiv Halešera sa minimalnih 1:0, a jedini strelac bio je Jakobsen u poslednjim trenucima prvog dela igre.
Ipak, kada je to bilo najpotrebnije Vehen je odigrao svoj najbolji meč u sezoni i to u baražu protiv Arminije, kada je bilo čak 4:0.
Već u šestom minutu susreta je domaćin došao do prednosti, nakon čega su mreže mirovale do 50. minuta kad je Vurc povisio na 2:0, a samo deset minuta kasnije Vehen je stigao i do trećeg pogotka. Tačku na ovaj susret stavio je Iredale u 82. minutu, za konačnih 4:0, što će po svemu sudeći biti dovoljno za toliko željeni povratak Vehena u Cvajtu.

Naš predlog

Svakako da će domaćin dati sve od sebe da slavi na ovom susretu, a za očekivati je da Arminija od prvog minuta krene ofanzivno ka golu Vehena pa vam preporučujemo da probate sa prelazom 1-1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.90.

Iz potpuno istog razloga vam predlažemo da se fokusirate i na golove u prvom poluvremenu, tačnije na igru I2+, a sve to uz kvotu 2.40.

Za kraj, sasvim pristojna varijanta je i čista jedinica, uz nimalo naivnu kvotu 1.90 u Meridianu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.