Tiket dana (četvrtak, 08.06.2023)

Danas su baraži u centru pažnje. Igraće se za plasman u Evropu, za opstanak ili ulazak u viši rang. Predložene kvote važile su u momentu sastavljanja tiketa.

Sparta – Tvente – GG3+ @ 2.05 u CircusBet

Dvomeč između Tventea i Sparte iz Roterdama doneće odgovor na pitanje ko je poslednji putnik za Evropu iz holandske Eredivizije. Ova dva tima zauzela su peto odnosno šesto mesto nakon regularnog dela sezone, a Tvente je u polufinalu plej-ofa izbacio Herenven sa dve pobede, dok je Sparta bila uspešnija od ekipe Utrehta. Tim iz Roterdama imao je više komplikacija sa Utrehtom, bilo je 1:1 i 2:1 za Spartu, dok je ekipa iz Enšedea, posle 2:1 u Herenvenu, slavila na svom terenu sa čak 4:0. Oba meča u toku regularnog dela sezone između ove dve ekipe okončana su nerešenim rezultatom, a drugi u Enšedeu bio je pravi spektakl koji je završen rezultatom 3:3. I sada očekujemo otvorenu igru sa obe strane i dosta golova, a čini nam se da će ukupni pobednik biti poznat tek posle revanša u Enšedeu koji se igra 11. juna. Naš predlog je GG3+ sa kvotom 2.05 u kladionici CircusBet.

SJK – VPS – 1,0-3 @ 2.00 u CircusBet

Poslednja utakmica vanrednog kola finske lige igra se u Seinajokiju. Domaći tim je najprijatnije iznenađenje dosadašnjeg dela prvenstva i to što je iza Helsinkija i KuPS-a treba pripisati samo činjenici da imaju tri utakmice manje odigrane od dve najbolje finske ekipe. KuPS je sakupio 25, HJK 23, ali su i jedni i drugi odigrali po 12 mečeva, dok je SJK iz devet utakmica sakupio 21 bod. Njihova odbrana je ubedljivo najbolja, primili su samo dva gola za 810 minuta fudbala, ali su dali samo 11 golova, što može da bude problem u ostvarivanju ambicija. Gol nisu primili u prethodna četiri kola, i teško je očekivati da im mrežu zatrese tim VPS-a. Tim iz Vase je poslednji na tabeli, dao je samo pet golova i osvojio 6 bodova. Jedinica je izvesna, kao immali broj golova. Za 1,0-3 koeficijent je 2.00 u kladionici CircusBet.

Alaves – Eibar – 1 @ 2.20 u CircusBet

Izgleda da će se Eibaru i ove sezone izjaloviti plan da se vrate u elitu. Podsećamo da je ovaj tim uspeo nemoguće u prethodnoj sezoni kada je direktan plasman u La Ligu ispustio u poslednjem kolu porazom od tima koji je već odavno bio ispao. Kasnije su poklekli i u baražu i ostali u Segundi. Sada ponovo igraju plej-of, pošto su završili na 5. mestu, ali sa istim brojem bodova kao i četvrtoplasirani Alaves. Zato su im u polufinalu i rivali fudbaleri kluba iz Vitorije. U prvom meču u Eibaru bilo je 1:1, pa će putnika u finale odlučiti revanš. Eibar je bio mnogo angažovaniji u prvoj utakmici ali nije mogao više od nerešenog rezultata. Prvi je poveo Alaves, ali je tadašnji domaćin uspeo da poravna, što je bio jedini gol koji je Eibar dao Alavesu u tri meča ove sezone. Baskijci su jako sigurni na svom terenu, izgubili su u ovom prvenstvu samo jednom i to od Levantea još polovinom decembra prošle godine. Zato predlažemo jedinicu za koju je koeficijent u kladionici CircusBet 2.20.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici CircusBet iznosi 9.02.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.