Tiket dana: Poeni igrača

Pred nama je četvrti meč finalne serije u NBA ligi. Denver Nagetsi su u prethodnom duelu, odigranom pre dva dana, uspeli da vrate brejk i sada vode sa 2:1 u pobedama. Trebaju im jođ dve pobede, pa je sigurno da ovo neće biti poslednji meč ove sezone. I u ovoj utakmici domaćin je Majami, a meč na Floridi igra se u noći između petka i subote od 2.30 po srednjeevropskom vremenu.

Gejb Vinsent (Majami) – Poeni + (granica 12,5) @ 1.90 u MaxBet

Razloge poraza Majamija u trećem meču, prvom pred svojim navijačima u finalnoj seriji, leži i u lošoj partiji plejmejkera Gejba Vinsenta. Košarkšaš sa nigerijskim pasošem je odligrao baš slabo, postigao je samo 7 poena, a i to je uglavnom ubacio u finišu meča kada je sve već bilo gotovo. U prve dve utakmice u Bol Areni bio je, uz Bema Adebaja, najbolji u ekipi Majamija i možda i najzaslužniji za jednu gostujuću pobedu. Tada je postigao čak 23 poena, što je za deset više od njegov og proseka u plej-ofu, a mnogo više od 9,4 poena, koliko je ubacivao u toku ligaškog dela sezone. Uglavnom, trener Erik Spolstra mu daje i više minuta u plej-ofu pa od njega očekujemo reakciju i dobru partiju u četvrtom meču. Granica mu je na 12,5 koševa, a za (+) koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 1.90.

Bem Adebajo (Majami) – Poeni + (granica 20,5) @ 1.95 u MaxBet

Ako neko igra na svom niv ou u ovoj finalnoj seriji u dresu Hita to je centar Bem Adebajo. Pitanje je samo koliko može fizički da izdrži to što se bukvalno ne odmara, a ovamo vodi veliku borbu sa Nikolom Jokićem. Ipak, za sada Adebajo uspeva da se drži na visokom nivou, u prva tri meča ubacivao u proseku 23 poena, ukupno je već Denveru ubacio 69. U trećem meču Adebajo je postigao 22 poena ali je uhvatio čak 17 lopti, što je i jedno i drugo znatno bolje od njegovog ovosezonskog plej-of proseka. Startni centar Hita na parketu provodi 36 minuta u plej-ofu, a kratko vreme kada je na klupi menja ga Kodi Celer, koji ima jako slab učinak. Granica na Adebaja u četvrtom meču je 20,5 poena, a koeficijent za (+) u kladionici MaxBet iznosi 1.95.

Ketavijus Koldvel-Poup (Denver) – Poeni + (granica 7,5) @ 1.95 u MaxBet

Posle odličnih izdanja u duelima sa Lejkersima, startni plejmejker Denvera igrao je dosta slabo u prva tri meča sa Majamijem. Kej Si Pi je u prvom meču ubacio 7, a u naredna dva po 6 poena, što je manje od 10,8 koliko je ubacivao u regularnom delu sezone, ali i u plej-ofu do sada. Imao je sjajne partje sa 21 poneom protiv Finiksa i Lejkersa, jedini je košarkaš Denvera koji zna kako se osvaja ”prsten”, pa je vreme da i on da svoj puni doprinos timu. Verujemo da je potrebno samo da ubaci svoj prvi šut i da bi onda krenula kanonada sa njegove strane, a sigurno je da će imati dovoljno lopti od strane Jokića i Mareja. Granica je sada samo na 7,5 poena i pravo čudo bi bilo da je još jednom ne preskoči. Za (+) poene na Ketavijusa Koldvel Poupa kvota u kaldionici MaxBet je 1.95.

Nikola Jokić (Denver) – Poeni + (granica 30,5) @ 1.85 u MaxBet

Bukvalno svake večeri Nikola Jokić obori neki, ko zna koliko star, rekord NBA lige. Brojke su neverovatne, ali smo sigurni da je fantastičnom centru u glavi samo ukupni trijumf tima i osvajanje prvog, od nadamo se, mnogo ”prstenja”. U prethodnoj utakmici Jokić je postao prvi košarkaš koji je u nekoj finalnoj utakmici imao tripl-dabl sa više od 30 poena, 20 skokova i 10 asistencija. Pored toga on je već tri puta u ovom plejofu imao takav učinak, dok su to po jednom uradili samo Vilt Čemvberlejn i Karim Abud Džabar. Pošto je i Džamal Marej imao tripl-dabl 30-10-10, njih dvojica su postali prvi tandem u nekom finalu sa takvim učinkom. Jokić je trenutno vodeći košarkaš u sve tri kategorije u plej-ofu i ako ostane tako i tu će biti jedini kome je to pošlo za rukom u istoriji ovog takmičenja. Pored toga već ima 9 tripl-dablova u ovom plej-ofu, dok svi ostali igrači zajedno imaju tri takva ostvarenja. Šta više reći, nego da će sigurno biti MVP plej-ofa, a tek sada se vidi kolika mu je nepravda učinjena što nije dobio tu nagradu za regularni deo sezone. Za četvrti meč granica je na visokih 30,5 poena, ali to za Jokića nije neki problem. Za (+) poene na Nikolu Jokića kvota u kladionici MaxBet iznosi 1.85.

Ukupna kvota na tiketu za noć između petka i subote u kladionici MaxBet iznosi 13.36.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.