Tiket za veče (subota, 10.06.2023)

tiket dana

Današnji dan je bez ikakve sumnje u znaku finala Lige šampiona, međutim, subota veče nam donosi još nekoliko veoma interesantnih mečeva.
Za vas smo ovog puta analizirali po jedan duel iz argentinskog, brazilskog i američkog šampionata, a podsećamo vas da su sve kvote bile aktuelne u trenutku pisanja ovog teksta.

Botafogo – Fortaleza – 1 @ 2.05 u Mozzartbet

Prvi duel sa noćnog tiketa nam dolazi iz brazilske Serije A, gde će snage odmeriti Botafogo i Fortaleza. Sigurno je da je malo ko očekivao da će Botafogo igrati ovako dobro na startu šampionata, pošto se trenutno ova ekipa nalazi na prvom mestu na tabeli uz dva boda viška u odnosu na drugoplasirani Palmeiras. U prošlom kolu je Botafogo doživeo svoj drugi poraz u šampionatu i to na gostovanju kod Atletiko Paranensea, kada je bilo 1:0.
Fortaleza godinama unazad ima značajnu ulogu u brazilskom fudbalu, a što se ovogodišnjeg izdanja Serije A tiče, trenutno se ova ekipa nalazi na devetom mestu na tabeli.
Do sada je Fortaleza ostvarila tri trijumfa, čak pet remija i samo jedan poraz, a u prošlom kolu je ovaj tim remizirao na svom terenu protiv Baije, kada je bilo 0:0.
Deluje da će Botafogo nastaviti sa fantastičnim partijama na domaćem terenu gde je za sada ovaj tim ostvario sve pobede, pa vam preporučujemo da odigrate jedinicu uz kvotu 2.05 u Mozzartu.

Taljeres – Arsenal Sarandi – 1&2-5 @ 1.80 u Mozzartbet

Argentinsko fudbalsko prvenstvo se polako ali sigurno zahuktava, a večeras nas očekuje pregršt veoma interesantnih mečeva. Izbor je ovog puta pao na duel između Taljeresa i Arsenal Sarandija.
Domaćin igra zaista sjajno na startu šampionata u prilog čemu najbolje ide i podatak da se ova ekipa trenutno nalazi na drugom mestu na tabeli uz samo četiri boda manjka u odnosu na prvoplasirani River Plejt.
U prošlom kolu je tim iz Kordobe slavio na veoma teškom gostovanju kod Tigrea, pošto je taj susret završen rezultatom 1:3.
U goste im stiže Arsenal Sarandi koji trenutno drži poslednju 28. poziciju na tabeli i kako sada stvari stoje ovom timu preti selidba u niži rang. Ruku na srce u dva poslednja kola je ovaj tim odigrao dva sjajna meča na svom terenu u upisao dva trijumfa, ali za nešto više su potrebne daleko bolje partije na strani.
Pobeda Taljeresa se ne dovodi u pitanje, a mišljenja smo i da će biti više od dva, ali ne više od pet pogodaka, pa je hrabra preporuka igra 1&2-5 uz kvotu 1.80 u Mozzartu.

Toronto – Nešvil – 1 @ 2.70 u Mozzartbet

Poslednji duel koji smo za vas analizirali nam dolazi iz MLS lige, koja odavno nije bila ovako zanimljiva, i krajnje je neizvesno ko će na kraju doći do šampionske titule.
Toronto je na papiru najskuplji tim u ligi, mada su se u međuvremenu stvari malo promenile, pošto je Inter Majami doveo Lionela Mesija, mada, tim iz Kanade ima dosta problema ove sezone, pošto se u ovom trenutku Insinje i drugari nalaze na dvanaestom mestu na tabeli istočne konferencije, uz tri boda manjka u odnosu na devetoplasirani Šarlot, a pominjemo tu devetu poziciju iz razloga što je to poslednje mesto koje donosi plasman u doigravanje.
Sa druge strane, Nešvil igra fenomenalno u poslednje vreme, pošto je ovaj tim na četiri poslednja susreta ostvario isto toliko trijumfa i trenutno se nalazi na drugom mestu istočne konferencije uz osam bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Sinsinati.
U prošlom kolu je ova ekipa slavila na gostovanju kod Dalasa koji igra sjajno na svom terenu, a taj duel je završen rezultatom 1:2.
I pored činjenice da Nešvil igra sjajno u poslednje vreme, smatramo da je konačno došlo vreme za jedan dobar meč Toronta, pa vam hrabro preporučujemo jedinicu uz kvotu 2.70 u Mozzartu.

Ukupna kvota u kladionici Mozzartbet na noćnom tiketu za subotu iznosi 9.96.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.