ISTORIJSKA FINALNA SERIJA: Prognoziraj pobednika ABA lige i osvoji 120.000 DINARA BONUSA!

Ko će biti šampion ABA lige? Izaberi stranu i kladi se u Meridianu!

Košarkaška sezona u regionu došla je do samog kraja. Šampioni nacionalnih prvenstava su poznati gotovo svuda, a sada je vreme da saznamo i ko će biti prvak ABA lige.

Očekivano, u velikom finalu regionalnog takmičenja našli su se košarkaši Crvene zvezde Meridianbet i igrači Partizana, a ono što je posebno zanimljivo jeste da ova finalna serija predstavlja zaista ispisivanje istorije.

Naime, osim što će finale odlučiti pitanje šampiona ABA lige, odlučiće i o tome koja je od ove dve ekipe najtrofejnija u regionu. Oba tima imaju po šest titula, i to pošto su crno-beli „postili“ od 2015. godine, pa ih je crveno-bela četa sustigla i izjednačila se po broju titula.

A, dodatnu draž daje i to što ABA liga nosi sa sobom kartu za Evroligu. Dakle, ulozi su zaista veliki!

Ono što je za ljubitelje košarke takođe važno jeste da su bonusi i kvote u Meridianu još veći, štaviše možemo reći – IDEALNI!

Finale ABA lige sigurno ne može proći bez klađenja, a ako želite da budete na sigurnom dobitku – tiket morate da odigrate u Meridianu!

Evo i kako: za početak, registrujte se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji i preuzmite fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE OD 4.000 RSD i to POTPUNO BESPLATNO!

Sledeći korak jeste da deponujete svoj novac, jer tako ulazite u igru za bonus od čak 120.000 DINARA! Nije mala stvar, zar ne?

A, onda… Ostanite na istoj adresi, jer vas čekaju NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI! Hajde da pogledamo nekoliko predloga za klađenje:

ČETVRTINA SA NAJVIŠE POENA:
prva – kvota 3.40
druga – kvota 3.65
treća – kvota 5.20
četvrta – kvota 4.10

POLUVREME – KRAJ
1-1 kvota 2.15
1-X kvota 25
1-2 kvota 8.80
2-X kvota 26
x-2 kvota 45

I naravno, ako hoćete da igrate na „siguricu“, igrajte na pobednika prvog meča – kvota na trijumf Partizana je 1.70, dok je kvota na pobedu Crvene zvezde Meridianbet 2.20.

Dakle, sve je spremno za novi košarkaški spektakl – izaberi svog favorita i kladi se u Meridianu!

SPECIJALNO U MERIDIANU: Kladi se na derbi i osvoji bonus – uplati depozit, odigraj tiket koji sadrži meč Partizana i Crvene zvezde Meridianbet i kvalifikuj se za bonus od 500 RSD!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.