Tiket dana: Poeni igrača

Stigosmo i do finala ABA lige koje se najavljivalo od početka takmičenja. Na kraju su večiti beogradski rivali stigli do završne predstave, doduše crveno-beli mnogo lakše i brže od crno-belih. Prednost domaćeg terena u finalu, zbog boljeg plasmana nakon ligaškog dela, ima Partizan, te se prve dve utakmice igraju u Štark Areni. Prva je na programu u utorak od 20 časova.

Zek Ledej – Poeni + (granica 10,5) @ 1.90 u MaxBet

Mada očekujemo tvrdu utakmicu pošto je ulog ogroman, neko će morati da ode u plus. Čini nam se da bi u Partizanu to mogao biti Zek Ledej koji je u poslednje vreme izuzetno inspirisan protiv crveno-belih. Odlični krilni centar skoro da ne napušta parket jer pravu zamenu na ”četvorci” ni nema, ali Obradović u nekoliko poslednjih mečeva sve češće u igri drži zajedno Lesora i Smailagića, pa i Ledej dobija minute za odmor. U ovakvoj utakmici imaće maksimalnu minutažu i verujemo prebaciti granicu za poene koja mu je predložena. Ona je na 10,5 koševa, a za (+) kvota je 1.90 u kladionici MaxBet.

Matijas Lesor – Skokovi + (granica 6,5) @ 1.80 u MaxBet

Francuski centar kao da je završio sezonu posle ispadanja od Reala u Evroligi. Odigrao je vrlo slabo i četvrtfinalnu seriju sa SK Derbijem, ali i polufinalnu protiv Cedevita Olimpije. Čak je protiv Ljubljančana na dva meča koja su odigrana u Beogradu dao samo 6 poena ukupno, dva u prvoj i četiri u trećoj utakmici. Zato ne smemo predlagati poene, već se odlučujemo za skokove. Granica je dosta niska, s obzirom da se nije proslavio ni u skoku u mečevima plej-ofa. Ukoliko bude maksimalno motivisan, a verujemo da hoće, trebalo bi da uhvati barem sedam lopti. Granica je na 6,5 skokova, a kvota za (+) 1.80 u kladionici MaxBet.

Luka Mitrović – Poeni + (granica 8,5) @ 1.80 u MaxBet

Krilni centar Crvene zvezde uvek je enigma za odbranu Partizana. Obično je izuzetno motivisan i sa svojim kratkim otvaranjima pravi velike probleme odbrani crno-belih. Uz sve to uvek je aktivan na ofanzivnom skoku i često poentira iz drugog pokušaja. Partizan ima na problema na ”četvorci”, tu je samo Ledej klasični krilni centar pošto Vukčević neće nastupiti, a Zvezda može da napadne i preko Mitrovića i Bentila, pa čak i Petruševa sa te pozicije. Očekujemo da Mitrović bude u elementu i ubaci više od 8,5 poena kolika je granica u kaldionici MaxBet. Koeficijent za (+) poene iznosi 1.80.

Fakundo Kampaco – Asistencije + (granica 6,5) @ 1.80 u MaxBet

Omaleni Argentinac bi sada trebalo da opravda novac uložen u njega. Nije odveo Zvezdu u Top 8 Evrolige, ali nije tu bilo samo njegove krivice. Uglavnom, radi se o vanserijskoj košarkašu, jednom od najboljih koji je ikada zaigrao u ovoj ligi, a sigurno je da će od njega umnogome zavisiti to da li će Zvezda odbraniti titulu u regionalnoj košarkaškoj ligi. Za to je potreban barem jedan brejk, a obično je to najlakše uraditi u prvom meču. Što se Kampaca tiče, on i kada ne ubaci mnogo poena ima veliki doprinos u odbrani, koju igra izuzetno agresivno, ali i u asistencijama pšosle kojih njegovi saigrači lako poentiraju. Granica za asistencije na Kampaca je na 6,5 dodavanja, a za (+) kvota je 1.80 u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici MaxBet iznosi 11.08.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.