Ne propusti priliku – zgrabi 50% BONUSA ZA SLOT SVAKOG DANA!

Meridian je jedino mesto na planeti koje te nagrađuje svakog dana! Deponuj i ostvari 50% BONUSA na prvi dnevni depozit!

Za sve ljubitelje slot igara stiže iznenađenje koje Meridianu garantuje prednost u odnosu na konkurenciju. Da li ste ikada pomislili da možete ostvariti BONUS svakog dana? Od sada je i to moguće!

Pitate se kako? Potrebno je da uradite samo jedno: Deponujte na vaš korisnički nalog putem mreže Meridianovih eksternih partnera širom Srbije i svakog dana vas čeka 50% BONUSA NA PRVI DNEVNI DEPOZIT!

Uplatite 1.000 ili više dinara depozita na jednoj od lokacija Meridianovih eksternih partnera, izvrtite ga na slot/live delar ili poker igrama i biće vam uplaćeno 50% bonusa za slot! Pomenuti bonus možete iskoristiti na celokupnoj slot ponudi u roku od 72 ČASA!

Uživajte u jedinstvenoj zabavi samo u Meridianu!

Ali, iznenađenjima ni tu nije kraj! U toku je Expanse Spinomania u Meridianu i trajaće sve do 22. juna. Zabavite se uz slotove popularnog provajdera Expanse Studios i zgrabite deo poklona od čak 50.000 SPINOVA!

REGISTRUJTE SE u na mestu najbolje zabave i stiže još poklona!

Odmah nakon REGISTRACIJE na vaš korisnički nalog će biti uplaćeno 3.000 DINARA BONUSA koje možete iskoristiti na celokupnoj slot ponudi! Vaša zabava počinje i pre nego što deponujete sredstva na korisnički nalog.

NOVO U MERIDIANU! Osvoji i do 120.000 RSD slot bonusa na prvi depozit – dovoljno je da prvi put deponuješ sredstva na svoj Meridianbet nalog i na taj način dobijaš 100% bonusa od iznosa sa kojim učestvuješ u promociji. Uplati depozit, preuzmi bonus i pokreni uživanje u spektakularnoj ponudi!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.