Tiket dana (sreda, 14.06.2023)

Možda je današnja ponuda najslabija od početka godine. Lige su se završile, one koje traju su na pauzi, a reprezentacije kreću tek u petak. Srećom, večeras se igra prvi polufinalni meč završnice Lige nacija. Kvote su važile u vreme pisanja tiketa.

Holandija – Hrvatska – 3+ @ 2.21 u CircusBet

U prvom polufinalu Lige nacija sastaju se Holandija i Hrvatska. Obe selekcije su osvojile prvo mesto u svojoj grupi, a i jedni i drugi su imali snažne rivale. Lale su morale da budu bolje od Poljske, Velsa i Belgije, dok su ”kockasti” iza sebe ostavili Austriju, Dansku i Francusku. Na Mundijalu u Kataru su takođe bili zapaženi, doduše Hrvati znatno više jer su na kraju osvojili treće mesto, dok se Holandija morala zadovoljiti ”samo” četvrtfiinalom u kome su, tek na penale ispali od Argentine, kasnijeg svetskog prvaka. Isti rival bio je koban i za Hrvatsku, samo u polufinalu. Dakle, malo je nedostajalo da se ove dve selekcije nađu u polufinalu Mundijala jedna naspram druge. Sada se sastaju u Roterdamu, pa bi blaga prednost mogla biti na strani Holandije. Na čuvenom ”tiganju” domaćin će imati veliku prednost na tribinama, ali nikako ne smemo potceniti tim Zlatka Dalića koji je na dva prethodna Mundijala bio drugi i treći. Poslednji dvoboj ova dva nacionalna tima imala su još pre 15 godina, ali je to bio prijateljski meč, koji je dobila Holandija. Onaj prvi, i jedini osim tog, dobili su Hrvati na Mundijalu u Francuskoj u borbi za treće mesto. Odigrajte golove i uživajte u fudbalu, neće ga biti mnogo tokom leta, bar ne vrhunskog. Za 3+ kvota u kladionici CircusBet iznosi 2.21.

Gvineja – Egipat – 2 @ 2.33 u CircusBet

Obe selekcije će se plasirati na završni turnir Afričkog Kupa nacija, a ovaj meč će, najverovatnije, odlučiti ko će biti prvi u grupi. Posle četiri kola i Gvineja i Egipat imaju po 9 bodova, dok su na poslednja dva mesta Malavi i Etiopija sa po tri. Inače ovo je drugi okršaj Faraona i Gvinejaca, a prvi je u Kairu dobio Egipat sa 1:0, mada je taj meč odigran pre više od godinu dana. Egipat nije otišao na Mundijal u Kataru pa je to bio težak udarac za ovu fudbalsku zemlju. Gvineja nije bila ni blizu odlaska na Svetsko prvenstvo, tamo nikad nisu ni bili, ali imaju sastav koji ima šta da kaže na kontinentalnom šampionatu. U dva prethodna kola, odigrana krajem marta, dva puta su pobedili Etiopiju sa 2:0 i 3:2. Ukoliko savladaju Egipat sa dva gola razlike biće sigurno pobednici grupe, bez obzira šta urade u poslednjem kolu. Pitanje je u kom će sastavu Faraoni na teren u Gvineji, ali su svakako kvalitetniji tim. Predlog je dvojka, a za nju se u kladionici CircusBet dobija koeficijent 2.33.

Virtus – Olimpija – UP+ (granica 159,5) @ 1.92 u CircusBet

Velika tenzija je u finalu Palakanestra u kome se sastaju dva jedina evroligaša iz ove zemlje. Olimpija je sačuvala domaći parket u prva dva meča i sada je jako blizu šampionske titule. Treba reći da je tim iz Milana imao Pol poziciju samo zbog boljeg međusobnog skora u odnosu na Virtus i zato sada ima prednost domaćeg terena u slučaju da dođe do majstorice. A da bi se igrao peti meč ekipa iz Bolonje mora da dobije naredna dva pred svojim navijačima. Mogli su crno-beli i do bar jednog brejka, posebno u drugom meču koji su na kraju izgubili sa samo tri poena razlike. Posle tog meča dogodila se tuča u kojoj su učestvovali Danijel Heket i Miloš Teodosić sa navijačima Olimpije. Ne treba sumnjati da će Virtus imati ogromnu podršku sa tribina u naredna dva meča, ukoliko se uopšte igraju još dva. Ekipe se odlično znaju, igrale su jedna protiv druge u Evroligi, u Palakanestru, ali i u Super kupu Italije. U sedam mečeva u ovoj sezoni Virtus ima četiri pobede. Prošle sezone je titulu osvojila Olimpija koja je u finalu pobedila Virtus sa 4:2. Predlažemo veći broj poena na ovom meču, oba tima imaju vrsne strelce u svojim redovima, a granica za ukupan broj koševa je 159,5. Za (+) poene kvota je 1.92 u kladionici CircusBet.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici CircusBet iznosi 9.89.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.