Tiket dana (subota, 17.06.2023)

I danas se igra dosta kvalifkacionih mečeva za naredni EURO, pa će to biti osnova za sastavljanje tiketa. Kvote su podložne promenama.

Crna Gora – Mađarska – 1x,0-2 @ 2.39 u Meridianbet

Mora se priznati da su Crnogorci odlično odigrali protiv Srbije ali je iskustvo Orlova došlo do izražaja u finišu meča. Ništa lakši, a još važniji meč, očekuje Sokolove u ovoj rundi kvalifikacija. U Podgoricu dolaze Mađari, selekcija koja je napredovala gigantskim koracima u prethodnim godinama i uzela neke velike skalpove, poput Poljske, Nemačke i dva puta Engleske. Onaj poraz od 4:0 na Vembliju dugo će pamtiti Gordi Albion. Mađarska je odigrala jedan meč u ovom ciklusu i dosta lako pobedila Bugarsku u Budimpešti. Bilo je 3:0 za Mađare i oni sada, uz Srbiju, slove za favorita za odlazak u Nemačku. Crna Gora je odlično startovala, donela tri boda iz Bugarske, ali ih je poraz od Srbije dosta ukočio. Toliko, da protiv Mađara ne smeju ni da razmišljaju o drugom ishodu osim o pobedi. Mada su gosti favoriti po kladionicama, smatramo da Sokolovi neće izgubiti na svom terenu. Naš predlog je dupla šansa na Crnu Goru uz mali broj golova. Za 1x,0-2 kvota je 2.39 u kladionici Meridianbet.

Norveška – Škotska – 1 @ 2.05 u Meridianbet

Za Vikinge je ovo meč koji moraju da dobiju. Grupa je zahtevna, tu su Španci, a jako je loša vest da su oni izgubili od Furije, a da su Škoti slavili protiv iste selekcije. Zato Norveška mora da pobedi Škotsku i ima potpuno pravo da veruje u to, s obzirom da u sastavu ima nekolicinu sjajnih fudbalera predvođenih najboljim evropskim strelcem Erlingom Halandom. Napadač Mančester Sitija je ostao dužan svojim sunarodnicima koje nije odveo ni na jedno veliko takmičenje i krajnje je vreme da se Vikinzi nađu na jednom. Posle poraza od Španije od 3:0 usledio je remi u Gruziji i već na startu su u zaostatku. Za to vreme Škotska je upisala dva trijumfa, oba u Glazgovu i oba bez primljenog gola. Kipar su pobedili sa 3:0, a Španiju sa 2:0. Pokušaće i sad da čvrstom odbranom sačuvaju mrežu i naprave još jedan korak na drugom uzastopnom plasmanu na EURO. Ipak, smatramo da će Norveška pobediti i uključiti se u trku za osvajanje jednog pd prva dva mesta i odlazak u Nemačku. Za jedinicu se u kaldionici Meridianbet dobija koeficijent koji iznosi 2.05.

Albanija – Moldavija – 1,0-3 @ 1.97 u Meridianbet

Albanska selekcija je već nekoliko kvalifikacionih ciklusa za razna takmičenja u dobroj formi. Sve je krenulo posle plasmana na EURO u Francuskoj, a nakon toga, mada nisu više igrali ni na jednom velikom takmičenju, postali su tvrd orah za sve ostale selekcije, pa i one najjače. Ove kvalifikacije započeli su porazom u Poljskoj od 1:0. Sa Poljacima su imali nerasčišćene račune iz prethodnih kvalifikacija za Mundijal u Kataru, kada su Albanci mogli do drugom mesta i baraža, ali je Poljska slavila u Elbasanu i kasnije otišla i u Katar. Taj poraz je korak nazad, kada je odlazak u Nemačku u pitanju za Albance, pa zato moraju da pobede Moldaviju kako znaju i umeju. Gosti su već dugo na začelju, kada su evropske selekcije u pitanju. Rezultati su im očajni, ali bi ovaj ciklus mogao nešto da promeni nabolje. Naime, Moldavija je u prva dva kola neporažena, ali je i bez pobede. Prvo su na svom terenu igrali 1:1 sa Farskim Ostrvima, da bi onda napravili jedno od većih iznenađenja u dosadašnjem toku kvalifikacija, pošto su igrali bez golova sa Češkom u gostima. Oba tima igraju tvrdo, pa uz jedinicu dodajemo mali broj golova. Za 1,0-3 koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 1.97.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Meridianbet iznosi 9.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.