Tiket dana: Poeni igrača

Večeras se igra treći, možda i poslednji meč finalne serije ABA lige. Ukoliko Partizan slavi u hali Aleksandar Nikolić osvojiće titulu u regionalnom takmičenju posle ravno deset godina. Ako zvezda zadrži domaći teren, igraće se i četvrti meč na istom mestu. Kvote i granice važile su u momentu pisanja predloga.

Ognjen Dobrić – Poeni + (granica 9,5) @ 1.85 u Mozzartbet

Dugo je Dobrić u Crvenoj zvezdi a po pojedinim špekulacijama ovo bi mogao da mu bude poslednji meč. Najavljuje se njegov odlazak u italijanski Virtus, da li je to istinito ili ne, u ovom momentu nije važno, ali je on uvek izuzetno raspoložen protiv najvećeg rivala. Čak i u prva dva meča koja je Zvzeda odigrala dosta slabo, on je bio najbolji u svom timu. U prvoj utakmici ubacio je 17 a u u drugoj 11 poena. Granica mu je na 9,5 za ovaj treći meč, a ubeđeni smo da će Dobrić biti dvocifren. Za (+) poene kvota je 1.85 u kladionici Mozzartbet.

Filip Petrušev – Poeni + (granica 9,5) @ 1.85 u Mozzartbet

Jedan od onih koji su najviše podbacili u prve dve utakmice finalne serije u dresu Zvezde je Filip Petrušev. Reprezentativni centar je imao dosta problema, kako u odbrani tako i u napadu, posebno protiv raspoloženog Alena Smailagića. Sigurno je da su navijači Zvezde očekivali mnogo više od Petruševa koji je u prvoj utakmici ubacio 11, a u drugoj samo 7 poena. Ukupno je imao samo sedam skokova. Ukoliko crveno-beli žele da nastave seriju, učinak Filipa Petruševa mora da bude mnogo bolji, pa verujemo da on mođe makar do dvocifrenog učinka u trećem meču. Za više od 9,5 poena kvota je 1.85 u kladionici Mozzartbet.

Jam Madar – Poeni + (granica 7,5) @ 1.85 u Mozzartbet

Mladi plejmejker Partizana maksimalno je iskoristio izostanak Alekse Avramovića i nešto slabija izdanja Dantea Egzuma. Izraelac je bio jedan od boljih u dve pobede Partizana, a i igrao je više nego što je to bio slučaj tokom sezone. Možda košgeterski njegova bolja igra nije toliko primećena, ubacio je 15 koševa u dva meča, ali su to uglavnom bili važni poeni i to u trenucima kada timu nije išlo. Uz sve to bio je raspolođen za dodavanja i sakupio je čak 12 asistencija u dve utakmice. Vrujemo da će Madar, za koga se ponovo interesuje Boston Seltiks, odigrati još jednu zrelu partiju i prebaciti granicu od 7,5 poena koliko mu je zadato u kladionici Mozzartbet. Za (+) poene na Madara kvota je 1.85.

Zek Ledej – Poeni + (granica 12,5) @ 1.85 u Mozzartbet

Apsolutni junak pobede u prvoj utakmici u redovima Partizana bio je Zek Ledej. Krilni centar je u prvih 20 minuta ubaco isto toliko poena i najzaslužniji je za ogromnu prednost koju su crno-beli stekli u tom delu igre. U nastavku je, kao i veći deo tima, igrao slabije, ali je razlika bila dovoljna da se zadrži trijumf. Meč je završio sa 24 poena, dok je u drugoj utakmici bio slabiji i ubacio je 12 koševa. Ledej je bio aktivan i u skoku, uhvatio je 11 lopti na dva meča i može se reći da je bio ključni igrač u timu Željka Obradovića u prve dve utakmice. Sećamo se i njegovog odličnog izdanja protiv Zvezde u onoj pobedi Partizana u Evroligi u hali Aleksanadr Nikolić, što znači da ga motiviše igranje pred protivničkim navijačima. Granica je na 12,5 poena i ako ga šut bude služio kao u prve dve utakmice, Ledej ide preko granice. Za (+) poene kvota je 1.85 u kladionici Mozzartbet.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici Mozzartbet iznosi 11.71.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.