SUPER BONUS ZA SUPER UTORAK: Meridian nagrađuje najvernije – preuzmi poklon i odigraj novi tiket!

Saznaj zašto je BAŠ OVAJ UTORAK tako poseban!

Predstojeći utorak je dan za fudbal! Da, dobro ste pročitali – ovog utorka nas čeka „brdo“ zanimljivih utakmica, s obzirom na to da su u toku kvalifikacije za Evropsko prvenstvo!

Čak 11 utakmica je  na programu ove večeri, a u to ime – sportska kladionica Meridian je spremila sjajno iznenađenje za sve verne igrače!

Kao i uvek, mnogo bonusa je u igri, a da biste dobili ovaj – potrebno je samo da se u utorak, tačno u 13 časova registrujete na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji i – to je sve!

SUPER UTORAK BONUS JE TU!

Dobijeni bonus se mora iskoristiti na tikete sa minimum jednim parom i minimalnom kvotom 1.25 po paru. Bonus traje tri dana, ali bez brige – s obzirom na zanimljive utakmice, nema sumnje da ćete ga brzo iskoristiti!

Evo nekoliko predloga za klađenje:

Austrija – Švedska, kec 2.10

Bugarska – Srbija, dvojka 1.55

Estonija – Belgija, dvojka 1.25

Škotska – Gruzija, kec 1.50

Dakle, sve je spremno za novi fudbalski spektakl, a ukoliko se još uvek niste registrovali na meridianbet.rs – pravo je vreme da to učinite!

Kako? Lako, u svega par koraka. Kliknite OVDE, kreirajte nalog i preuzmite fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE! Odmah nakon registracije – preuzmite 4.000 RSD, a nakon toga vrlo brzo uđite u trku za čak 120.000 RSD BONUSA!

Učinite ovaj utorak posebnim – kladite se u Meridianu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.