Tiket dana (ponedeljak, 19.06.2023)

Još dva dana su na programu kvalifikacije, i onda može da počne pravi raspust za većinu evropskih fudbalera. Predložene kvote važile su u momentu sastavljanja tiketa.

Severna Irska – Kazahstan – 0-2 @ 1.69 u Mozzartbet

Ispašće ovo još i najneizvesnija grupa u ovom ciklusu kvalifikacija. Selekcija Danske je važila za velikog favorita za osvajanje prvog mesta u grupi, ali su Vikinzi doživeli poraz u Kazahstanu, dok su se dosta mučili i sa Finskom i Severnom Irskom. To su iskoristili Finci, Kazahstanci i Slovenci, pa sada čak četiri selekcije imaju po 6 bodova nakon tri kola. Severna Irska je tek na petom mestu, pobedili su San Marino na startu i poraženi su od Finske i Danske. Oba ta poraza bila su minimalna, što još jednom potvrđuje da se Severni Irci opet muče sa efikasnošću. Kazahstan je dozvolio Sloveniji preokret u prvom meču na svom terenu, tada su izgubili sa 2:1, ali su zato to isto oni uradili Dancima u drugom meču i pobedili sa 3:2. Posle pobede nad San Marinom šanse za osvajanje jednog od prva dva mesta su povećane, a mnogo toga zavisiće od ishoda utakmice u Belfastu. Naš predlog je 0-2 gola, a koeficijent koji se dobija u kladionici Mozzartbet iznosi 1.69.

Švajcarska – Rumunija – 1,3+ @ 2.30 u Mozzartbet

Sajdžije će, sva je prilika, uspeti da se prošetaju kroz ovu kvalifikacionu grupu i stići do EURA. Ova selekcija uglavnom ne propušta velika takmičenja, pa smo ubeđeni da će otići u Nemačku. Mnogo veća bitka biće za to drugo mesto koje takođe vodi na Evropsko prvenstvo naredne godine. Možda je Rumunija najveći kandidat, pogotovo posle prva tri kola. Rumuni su pobedili Andoru i Belorusiju i osvojili bod na teškom gostovanju u Prištini. Gostovanje u Švajcarskoj je sigurno najteže u ovom ciklusu i sve osim poraza bio bi veliki uspeh za ovu reprezentaciju. Švajcarska ima maksimalan broj bodova nakon tri utakmice, bez problema su slavili protiv Belorusije, Izraela i Andore, mada su protiv ovih poslednjih slavili sa samo 2:1, što se ne uklapa u prethodni narativ. Trebalo bi da vidimo golove na ovom meču, a pobeda domaćina nam se čini izvesnom. Za 1,3+ koeficijent iznosi 2.30 u kladionici Mozzartbet.

Slovenija – Danska – GG3+ @ 2.55 u Mozzartbet

Poraz u Helsinkiju znatno je udaljivo Sloveniju od cilja, a to je odlazak na EURO. Nisu dugo bili na nekom velikom takmičenju, još od 2010. godine i Mundijala u Južnoj Africi. Posle žreba činilo se da bi Janezi mogli da se bore za drugo mesto sa Fincima, pre svega, ali se pokazalo da će ovo biti jako izjednačena grupa. U igru su ušli i Kazahstan i Severna Irska, pa će i oni, uz Dansku. Sloveniju i Finsku, juriti jedno od dva prva mesta. Danska je, kao i Slovenija, osvojila 6 bodova iz tri utakmice. Pobedili su Finsku i Severnu Irsku, a doživeli neočekivan poraz u Kazahstanu. Slovenija je slavila u Kazahstanu, pobedila i slabi San Marino, ali je položila oružje protiv Finaca u petak. Važnost meča u Stožicama je ogromna i pobednik će steći mnogo bolju Pol poziciju pred jesenje kvalifikacije. Možda bod ne bi odgovarao ni jednima ni drugima, pa očekujemo otvorenu igru na pobedu sa obe strane. Naš predlog su golovi, a za GG3+ koeficijent u kladionici Mozzartbet iznosi 2.55.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici Mozzartbet iznosi 9.91.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.