NEPONOVLJIV BONUS DOBRODOŠLICE: Evo kako do 120.000 DINARA za početak nove avanture!

Želite zabavu koja donosi više? Registrujte se u Meridianu i preuzmite do 120.000 DINARA BONUSA!

Ne postoji bolja avantura kako za nove, tako i za verne igrače koji preferiraju slot igre od one koju je Meridian pripremio korisnicima svojih usluga. Da li ste znali da samo na MESTU NAJBOLJE ZABAVE možete preuzeti NAJJAČI BONUS u regionu?

Ukoliko ste novi u svetu slot igara pruža vam se šansa da osvojite i do 120.000 DINARA BONUSA!

Međutim, ni to nije sve! Prvi bonus dobijate odmah nakon REGISTRACIJE! Odmah nakon kreiranja vašeg korisničkog naloga će vam biti uplaćeno 4.000 DINARA BONUSA koje možete koristiti kako za sportsko klađenje tako i za slot igre.

Nakon toga uplatite 500 DINARA ili više od toga na vaš korisnički nalog i u igri ste za NEVEROVATAN BONUS NA PRVI DEPOZIT!

Posle uplate depozita kroz opciju “SLOT BONUS” otvarate prozor u kojem će vam biti omogućeno da odaberete cifru sa kojom ćete učestvovati u promociji.

Kada jednom odaberete željeni iznos osvajate bonus od 100% iznosa sa kojim učestvujete u promociji! Maksimalan iznos bonusa koji možete osvojiti je fantastičnih 120.000 DINARA.

Uživajte u neodoljivoj avanturi, samo u Meridianu.

A, ako zaigrate Expanse slotove, sve do 22. juna možete učestvovati u sjajnoj promociji EXPANSE SPINOMANIA! Tokom trajanja akcije najboljim igračima će biti podeljeno 50.000 POKLON SPINOVA!

Uživajte u talasu vrelih letnjih bonusa, ekskluzivno u Meridianu!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.