Tiket dana: Poeni igrača

Večeras se igra četvrti meč finalne serije ABA lige. Partizan će pokušati da dođe do treće pobede i vrati titulu posle deset godina, dok se Zvezda nada majstorici. Kvote i granice važile su u momentu pisanja predloga.

Nemanja Nedović – Poeni + (granica 14,5) @ 1.80 u MaxBet

Nedović jednostavno mora da bude na parketu ako Zvezda želi da pobedi. Jasno je to sada i treneru Ivanoviću, jer je sjajni bek bio tvorac trijumfa u trećem meču. U prvoj utakmici Nedović je igrao samo 17 i ubacio 10 koševa. U drugoj je bio znatno efikasniji, ali je igrao 6 minuta duže. U trećoj je postigao 19 poena, ali su oni bili u onim prelomnim trenucima kada su crveno-beli sticali ključnu prednost. Šut mu još uvek nije na prepoznatljivom nivou, ali to nadomešćuje prodorima do obruča i lakim polaganjima. Granica u četvrtom meču mu je na 14,5 poena i verujemo u još jednu efikasnu partiju srpskog reprezentativca. Za (+) poene na Nemanju Nedovića koeficijent iznosi 1.80 u kladionici MaxBet.

Luka Mitrović – Skokovi + (granica 4,5) @ 1.55 u MaxBet

Patila je Zvezda u prva dva meča uz slab učinak Luke Mitrovića. Ne samo da nije bio raspoložen za poene, već ga gotovo nije bilo u skoku. Ukupno u prva dva meča Mitrović je imao 13 poena i 5 skokova, dok je samo u trećem imao učinak od 16 poena i 7 uhvaćenih lopti. O njegovom doprinosu u napadu, u bloku i kratkim otvaranjima, ne treba trošiti reči, pa je sasvim razumljiva odluka Ivanovića da ga na parketu drži skoro 33 minuta, mnogo više nego Bena Bentila. Predlažemo skokove na Luku Mitrovića, granica je na 4,5, a koeficijent za (+) iznosi 1.55 u kladionici MaxBet.

Kevin Panter – Poeni + (granica 14,5) @ 1.90 u MaxBet

Ponovo će najbolji strelac Partizana biti pod posebnom prismotrom odbrane Zvezde. Smenjivaće se na njemu Branko Lazić, Vidosa, ali i Ognjen Dobrić. Jedno je jasno, da bi Partizan pobedio Panter mora da ima svoj dan, a ne sumnjamo u njegovu rešenost da donese titulu svom timu na terenu rivala. U sve tri utakmice dobro je otvarao meč, ali je u drugom poluvremenu bio slabiji i uglavnom poentirao sa linije bacanja. Pose 19 koševa u prvoj, i 13 u drugoj utakmicu, u trećoj se zaustavio na 12 poena, ali nije ni uzimao toliko šuteva kao što zna. Moraće malo i tim da radi za njega, da mu centri blokovima omogućuju pogled ka košu, ali su Smailagić i Lesor u prošloj utakmici često pravili faulove u napadu u tim pokušajima. Granica za Pantera je na 14,5 koševa, a kvota za (+) iznosi 1.90 u kladionici MaxBet.

Dante Egzum – Asistencije + (granica 3,5) @ 2.20 u MaxBet

Partizan je izgubio treću utakmicu ali je dobio Dante Egzuma. Posle dve vrlo slabe utakmice australijskog plejmejkera, u trećoj je zablistao i bio najefikasniji pojedinac među crno-belima. Osim 16 poena, odlično je komandovao igrom, a čini se da ima još dosta rezervi u njegovom šutu, koji nije na nivou na kom je bio u finišu Evrolige. Velike probleme imaju Egzumovi čuvari da ga zaustave posebno kada se spusti u reket jer je u tim momentima znatno snažniji i od Vildose i Nedovića, a i od Kampaca. To može biti velika prednost Partizana ako se dobro odigra, pošto tada Egzum može povratnim pasovima da uopšljava Nanelija, Panter i ostale na šutu za tri poena. Zato je naš predlog asistencije na Egzuma, granica je na 3,5 a koeficijent za (+) u kladionici MaxBet iznosi 2.20.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici MaxBet iznosi 11.66.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.