PRILIKA KOJA ĆE VAS OBORITI S NOGU: Kladite se na bilo šta što možete zamisliti i to uz NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI!

Osmisli svoju igru i dobijaš najveću kvotu na planeti!

Meridianbet – dobrodošli u kladionicu u kojoj svet sportskog klađenja postaje još uzbudljiviji!

Bonusi za online klađenje, najveće kvote na planeti, najšira ponuda u regionu, brojna takmičenja i vredne nagrade… Sve to karakterteriše Meridianbet, ali tu nije kraj!

U želji da igrači dožive vrhunsko uzbuđenje i neverovatno iskustvo klađenja – Meridian omogućava i SLOBODNU IGRU!

Ova posebna ponuda omogućava igračima da sami kreiraju igre na koje žele da se klade, kao i da pokažu svoju kreativu i sportsko znanje, ali i da ozbiljno zarade!

Znamo da zvuči neverovatno, ali istina je – uz slobodnu igru ostvaruje se san svakog kladioničara, jer pruža mogućnost da se kladite na bilo koji događaj koji poželite!

Vaše je samo da predložite opkladu, a Meridian će vam dati kvotu i to – NAJVEĆU NA PLANETI!

Kako bismo najbolje opisali o čemu se radi – navešćemo primer koji se dogodio pre nekoliko dana. Jedan izuzetno kreativan igrač je poželeo da se kladi na to da će na utakmici Srbija – Jordan uleteti kokoška na teren!

Ne, nije šala, a evo i dokaza:

Podsetimo, Srbija je slavila protiv Jordana 3:2, a kako nas ovih dana očekuje još nekoliko zanimljivih mečeva u kvalifikacijama za  EURO 2024, pokažite svoju kreativnost i osmislite i vi svoju igru!

A, pre toga – ukoliko niste, registrujte se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji i preuzmite do sada NEVIĐENI BONUS DOBRODOŠLICE! Odmah nakon registracije na vaš račun stiže 4.000 RSD BONUSA, a onda u samo par koraka – možete doći i do neverovatne cifre od 120.000 RSD BONUSA NA PRVI DEPOZIT!

Meridian – mesto gde se vaši snovi ostvaruju!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.