Tiket dana: Poeni igrača

O finalnoj seriji između Partizana i Crvene zvezde sve je već rečeno. Večeras ćemo saznati konačnog pobednika pošto su oba tima dobila utamice u kojima su igrali pred svojim navijačima. U petom meču domaćin je Partizan, a ovo su naši predlozi za učinak košarkaša u najbitnijem meču sezone, ujedno i poslednjem. Kvote i granice važile su u momentu sastavljanja predloga.

Alen Smailagić – Poeni + (granica 7,5) @ 2.00 u MaxBet

Smailagić pred Grobarima, i Smailagić pred Delijama, nije isti igrač. Vidi se to i po učinku mladog centra Partizana u prva četiri meča. U prve dve utakmice u Areni, pred domaćim navijačima, ubacio je 11 i 15 poena, dok je u naredne dve u gostima postigao 5 pa 3 poena. Imao problema sa ličnim greškama koje su mu sudije uglavnom sudile u napadu kod postavljanja blokova. Dobrim igrama istisnuo je Lesora iz startne postave, pa očekujemo da i u majstorici dobro otvori utakmicu pogocima sa distance ili prodorima i zakucavanjima. Granica je na 7,5 poena na Alena Smailagića, a za (+) koeficijent je 2.00 u kladionici MaxBet.

Kevin Panter – Poeni + (granica 14,5) @ 1.90 u MaxBet

Početak teksta za Smailagića može se prekopirati kada je kapiten Partizana u pitanju. Panter je potpuno drugi igrač u Areni, a drugi u hali Aleksandar Nikolić. U prva dva meča sjajni šuter je ubacivao 19 i 13 poena, dok je u dva na strani postigao prvo 12, pa onda 10 koševa. Moraće večeras mnogo bolje, nešto kao u utakmicama protiv Reala, onim koje je igrao. Od njegovih poena tim živi, posebno u trenucima kada napad nije tečan i kada se lopta ne može spustiti u reket. Panter je kadar da postigne 20 poena u kratkom roku, ali dosta toga zavisi od prvog šuta i da li će njega pogotiti. Verujemo da će biti ekstremno motivisan da podigne svoj prvi trofej u Srbiji i to kao kapiten. Granica je na 14,5 poena, a za (+) kvota je 1.90 u kladionici MaxBet.

Ognjen Dobrić – Poeni + (granica 9,5) @ 1.90 u MaxBet

Za Ognjena Dobrića je ovo poslednji meč u dresu Crvene zvezde, bar za neko vreme. Krilni košarkaš će preći u italijanski Virtus, a sigurno da bi mu bilo jako važno da se od kluba oprosti novom regionalnom titulom. Odigrao je fantastično u trećem meču, postigao je 14 koševa i uhvatio 7 lopti. Bolji košgeterski učinak imao je u prvoj utakmici kada je postigao 17 poena, ali ga nisu ispratili saigrači, pa je Partizan tada lako pobedio. U prethodnoj utakmici raspoložen je bio i Fakundo Kampaco, pa je to bilo sasvim dovoljno da Zvezda pobedi. Dobrićev prosek u prva četiri meča je skoro 12 poena, i verujemo da će biti dvocifren i u odlučujućem meču. Granica je na 9,5 poena, a koeficijent za (+) je 1.90 u kladionici MaxBet.

Fakundo Kampaco – Asistencije + (granica 6,5) @ 1.87 u MaxBet

Proradio je Kampac kad je trebalo, pokrenuo tim u prethondom meču i doveo Zvezdu do poravnanja u seriji. Postigao je 21 koš, uz po 4 skoka i asistencije. Njegov procenat šuta u finalnoj seriji je jako loš, ali on sve nadomešćuje agresivnom odbranom i ritmom koji nameće sve vreme kada je u igri. Ivanović ga dosta i odmara, čak ni ne počinje utakmicu od kada se Vildosa oporavio, ali opet provodi skoro 30 minuta na terenu. Često ima problem sa ličnim greškama, kao posledicu agresivnosti, pa to može da bude problem i u odlučujućem meču. Iskusanje i znaće da se sačuva, a smatramo da će sada biti više posvećen kolektivu i da treba igrati na njegove asistencije. Granica je na 6,5, a recimo da je u prva dva meča, kada je Partizan dobio, imao ukupno 17 uspešnih dodavanja, dok je na dve utakmice u kojima je Zvezda slavila, ukupno ostvario 10 asistencija. Za (+) asistencije na Kampaca koeficijent je 1.87 u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici MaxBet iznosi 13.50.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.