Tiket dana (ponedeljak, 26.06.2023)

Danas je za kladiove jedan od onih najgorih dana u godini. Ponuda je, blago rečeno, očajna, pa je prava umetnost sastaviti tiket. Da pokušamo sa dublom. Kvote su važile u momentu pisanja.

Dandalk – Sent Patriks – GG3+ @ 2.19 u Meridianbet

Srećom, Irci nastavljaju svoj šampionat bez prekida, pa su i danas na programu dva prvenstvena meča. U Dandalku gostuje odlični prestonički Sent Patriks, a obe ekipe su u seriji dobrih rezultata. Domaćin je pobedio na tri poslednja meča, ali treba reći da je raspored bio takav da su igrali sa timovima iz donje polovine tabele. Prvo su savladali slabi UCD, pa su pobedili na gostovanju u Korku, da bi se ukrasili trijumfom nad Drogedom u gostima. Sa maksimalnih devet bodova su popravili svoj položaj na tabeli i pred duel sa Sent Patriksom nalaze se na 5. mestu sa 35 bodova, samo tri manje od svog sadašnjeg rivala koji je treći. Ta treća pozicija važna je zbog činjenice da je poslednja koja vodi u evropske kupove za narednu sezonu. Dandalk će i ovog leta igrati evropske kvalifikacije, sredinom jula očekuje ih dvomeč sa predstavnikom Gibratara i verujemo da će otići u drugo kolo kvalifikacija za Ligu konferencija. Sent Patriks je takođe irski predstavnik u Ligi konferencija, njihov rival u prvoj rundi je nešto teži, radi se o luksemburškom Dudelanžu. Što se domaćeg prvenstva tiče ovaj tim u poslednjih pet kola ima četiri pobede i poraz i sada je ukotvio na trećem mestu sa samo bodom manje od drugoplasiranog Deri Sitija. Ovo je treći ovosezonski duel između ova dva tima, oba puta su slavili domaći timovi, Dandalk sa čak 5:0, dok je Sent Patriks u Dablinu pobedio sa 2:1. Golova bi trebalo da bude i sada, a pobednik je krajnje neizvestan. Za GG3+ kvota je 2.19 u kladionici Meridianbet.

Kusko – Kahamarka – 1/1,2+ @ 2.56 u Meridianbet

Retko u ponudi imamo i peruansku ligu, ali sada moramo da se posvetimo i tom takmičenju. Samo što je završena Apertura, koju je nadmoćno osvojila Alijanca iz Lime, kreće takmičenje u Klaususri. U prvom kolu Kusko, tim iz čuvenog istorijskog grada, prestonice drevnih Inka, dočekuje Kahamarku. Ovo mesto nalazi se na ogromnoj nadmorskoj visini i svakom gostujućem timu nije prijatno da igra na stadionu Kuska. To pokazuju i rezultati ovog tima, pa je Kusko dobio poslednjih osam utakmica kao domaćin, uz samo jedan poraz na samom startu Aperture. Na kraju su takmičenje završili na visokom četvrtom mestu, ali sa deset bodova manje od Alijance. Sada im u goste dolazi tim Kahamarke iz grada koji je takođe u Andima, kao i Kusko. Gosti su Aperturu okončali na 15. mestu sa 21 bodom, čak 12 manje od Kuska, što nam govori da je domaćin apsolutni favorit u ovom meču. Njihov međusobni duel završen je bez golova u Kahamarki, a sada očekujemo sigurnu pobedu Kuska i pohod na titulu u Klausuri. Uz prelaz 1/1, verujemo i u bar dva gola domaćina. Za 1/1,2+ koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 2.56.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici Meridianbet iznosi 5.61.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.