MERIDIAN PONOVO ČASTI: Preuzmi najveći BONUS DOBRODOŠLICE i iskoristi priliku da postaneš novi MILIONER!

Sve što ste želeli ovog leta omogućio vam je Meridian – upustite se u vrelu letnju zabavu, čeka vas 4.000 DINARA BONUSA.

Verni igrači Meridiana su već upoznati sa velikim brojem promocija u kojima uživaju svakodnevno. Ali, posebno iznenađenje ovog leta spremno je za novajlije! Postani deo MESTA NAJBOLJE ZABAVE i preuzmi VELIČANSTVENI BONUS!

Potrebno je samo da se registruješ na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji i odmah nakon toga stiže NEVEROVATNA DOZA BONUSA! Par trenutaka nakon REGISTRACIJE možeš preuzeti 4.000 DINARA BONUSA!

Pomenuti BONUS možeš iskoristiti na sportsko klađenje i celokupnu slot ponudu na sajtu meridianbet.rs. 3.000 DINARA ti stoji na raspolaganju za slot igre, dok 1.000 DINARA možeš iskoristiti za sportske tikete.

A, nakon što iskoristite ovaj bonus, vreme je za uplatu prvog depozita! Ukoliko uplatite 500 ili više dinara u danu vaše REGISTRACIJE, u igri ste za magičan bonus na prvi depozit. Maksimalan iznos koji možete osvojiti na ovaj način je120.000 DINARA BONUSA!

Ne propustite najluđu letnju avanturu, samo u Meridianu!

SPECIJALNA VEST!!! Da li ste ikada poželeli da posetite jednu od prelepih, egzotičnih destinacija? Od sada je i to moguće na MESTU NAJBOLJE ZABAVE!

Pridružite se promociji PINATA LOCA MADNESS koja će trajati sve do kraja avgusta i osvojite GLAVNU PREMIJU – PUT U MEKSIKO ZA DVOJE!

Vaše je samo da uživate uz igre sjajnog provajdera Expanse Studios i možete preuzeti vredne nagrade. Pored putovanja čekaju vas: električni skuter, električni trotinet, nestvarni bonusi i poklon spinovi!

Dobro došli u Meridian, OVDE VAS ČEKAJU KARTE ZA MEKSIKO!!!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.