Tiket dana (utorak, 27.06.2023)

Danas se vraćaju Finci, pa ćemo uskoro, povratkom Šveđana, imati na okupu ponovo barem sve Skandinavce. Predložene kvote iz tiketa važile su u momentu njegovog sastavljanja.

Španija (U21) – Ukrajina (U21) – 1 @ 1.66 u CircusBet

Obe selekcije proći će u nokaut fazu s obzirom da su bile maksimalne u prva dva kola. Smatralo se da će ova grupa, koja se igra u Rumuniji, biti mnogo izjednačenija, ali su Španci i Ukrajinci pobedli i Hrvate i Rumune i sada odlučuju o prvom mestu u grupi. Pitanje je da li će neko kalkulisati, pošto će se u momentu početka meča već znati ko prolazi iz A grupe. Bilo kako bilo, mladi Španci su bez poraza još od kraja 2021. godine kada su izgubili u Rusiji, pa verujemo da neće rizikovati u meču sa Ukrijanom, od koje su, bar za nijansu, jači, iako njima, zbog gol razlike, odgovara i remi. Naš predlog je jedinica, a za nju se u kladionici CircusBet dobja koeficijent koji iznosi 1.66.

SJK – Oulu – 1 @ 1.80 CircusBet

Ekipa iz Seinajokija ozbiljno je odlučila da pokvari poredak koji su u finskom prvenstvu uspostavili Helsinki i KuPS. Prethodnih godina ove dve ekipe su bile dominante i titula je završavala uglavnom u prestonici, kod HJK-a, ili ono jednom u Kuopiju. U novom prvenstvu ovim dvema ekipa priključio se SJK, koji je trenutno drugi iz KuPS-a, ali sa samo bodom manje od KuPS-a, ali i sa dva meča manje odigrana. Tu je i Helsinki, aktuelni šampion ima bod manje od SJK-a, ali takođe dva meča više odigrana. Razlog za nejednak broj utakmica leži u činjenici da uskoro kreću evropske kvalifikacije, pa je bilo potrebno osloboditi termine za učesnike kupova, kada se bude igralo prvenstveno kolo. U seinajoki stiže tim Oulua, oni su na odličnom četvrtom mestu, ali sa solidnim bodovnim zaostatkom za vodećeom trojkom. SJK je primio samo dva gola na prethodnih deset utakmica, pa smatramo da mu i jedan postignuti pogodak može doneti trijumf u ovom meču. zato predlažemo jedinicu, a koeficijent za nju iznosi 1.80 u kladionici CircusBet.

Atletik Eskalades – Budućnost – 2,0-3 @ 2.55 u CircusBet

Utakmicama pretkola u kvalifikacijama za Ligu šampiona otvara se nova fudbalska sezona. Četiri tima iz zemalja sa najslabijim koeficijentom igraće uvodne utakmice, a dalje prolazi samo najbolji od njih koji će u prvo kolo. Pomalo neočekivano među tim zemljama sa najslabijim koeficijentom našla se i Crna Gora, te će prvak Budućnost morati, prvo preko šampiona Andore, a onda i pobednika duela Breidablika i Tre Pena, šampiona Islanda i San Marina, do prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. ada je Budućnost tim iz ozbiljnije fudbalske lige, neće im biti lako u Kopavoguru, s obzirom da je Breidablik domaćin turnira. Za početak je važno pobediti tim iz Andore uz što manje napora, jer će u finalu najverovatnije čekati Breidablik, ozbiljan rival. Naš predlog je pobeda Budućnosti uz mali broj golova. Za 2,0-3 kvota je 2.55 u kladionici CircusBet.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici CircusBet iznosi 7.62.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.