Tiket dana (petak, 30.06.2023)

Pred nama je još jedan težak dan za kladioce, ali barem se igraju neke prvenstvene utakmice. Predložene kvote važile su u momentu sastavljanja tiketa.

Budućnost – Breidablik – 2 @ 1.71 u CircusBet

U finalnoj utakmici pretkola za kvalifikacije Lige šampiona sastaju se prvak Islanda i Crne Gore. U polufinalnim okršajima i jedni i drugi bili su ubedljivi. Budućnost je sa 3:0 pobedila Atletik Eskaldes iz Andore, dok je Breidablik sa čak 7:1 pobedio ekipu Tre Pene iz San Marina. Treba reći da je domaćin ovog turnira grad Kopavogur, dakle, Breidablik igra na svom terenu, a to uopšte nije zanemarljivo kada su ovakvi mečevi u pitanju. Druga stvar koja ide na ruku šampionu Islanda je činjenica da je prvenstvo u ovoj zemlji u punom jeku, dok će se lopta u Crnoj Gori zakotrljati mnogo kasnije. Teško je i proceniti čije je prvenstvo u ovom momentu jače, a znamo već da je selekcija Islanda u poslednjoj deceniji beležila bolje rezultate od crnogorskih Sokolova. Zato nam se čini da je Breidablik favorit u ovom duelu, pa predlažemo njihovu pobedu. Formalni domaćin je Budućnost, ali ponavljamo, igra se u Kopavoguru. Za dvojku je koeficijent u kladionici CircusBet 1.71.

Dandalk – Šamrok – GG @ 1.74 u CircusBet

Ove dve ekipe dominiraju u Republici Irskoj u poslednjoj deceniji. Prvo je Dandalk bio najbolji, a onda je Šamrok ponovo preuzeo palicu i već tri godine je šampion ove zemlje. Sva je prilika da će i ove sezone sačuvati pehar u svojim vitrinama, mada razlika nije takva da mogu da budu spokojni. Sada im kreću i evropske kvalifikacije, pa će svakako imati naporan program. Slično se sprema i Dandalku, ovaj tim igra u kvalifikacijama za Ligu konferencija, a prvi rival im je tim sa Gibraltara. Šamrok još čeka svog rivala, s obzirom da je slobodan u prvom kolu. Dandalk je bez poraza u poslednja četiri kola u prvenstvu, posle tri pobede remizirali su u prethodnoj rundi sa Sent Patriksom, a poslednji poraz dođiveli su baš od Šamroka početkom juna. Gosti su istavrili četiri pobede i jedan remi u poslednjih pet kola i učvrstili se na čelu tabele. Neće im biti lako u Dandalku, pa ćemo izbeći konačan ishod i predložiti igru gol-gol, mada su Roversi lako dobili prethodna dva duela sa Dandalkom, prvo 4:0 u gostima, pa 2:0 na svom terenu. Za GG koeficijent u kladionici CircusBet iznosi 1.74.

Grindavik – Trotur – GG4+ @ 2.50 u CircusBet

Ovo je utakmica druge islandske lige u kojoj u Grindavik dolazi ekipa Trotura. Gosti su u tri prethodna kola zabeležili dva trijumfa, a ukupno ih imaju samo tri u prvih osam kola. Ipak, sve tri pobede zabeležili su na domaćem terenu, dok su na strani do sada osvojili samo jedan bod. Grindavik je nešto uspešniji, imaju četiri boda više od svog rivala i nalaze se na visokom 4. mestu, pa ako već ne mogu da ugroze trenutnog lidera Afturlending, onda bi morali da izbore plasman u plej-of. Nije doigravanje dalkeo ni za Trotur, ako poprave formu, a priliku da nešto urade imaju u Grindaviku, pošto domaćin nije u nekoj vrhunskoj formi. U ovoj ligi pada dosta golova, tako je Trotur nedavno na gostovanju kod Akranesa izgubio sa čak 6:3. Očekujemo golove i u ovom meču, smatramo da bi moglo da ih bude bar četiri, a da se tresu obe mreže. Za GG4+ koeficijent u kladionici CircusBet iznosi 2.50.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici CircusBet iznosi 7.44.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.