Tiket dana tenis (utorak, 04.07.2023)

Krenuo je najpoznatiji teniski turnir na svetu – Vimbldon! Čini nam se u pravo vreme, baš kada je fudbalska ponuda oskudna, da oskudnija ne može biti. Ipak, nije lako pogoditi ishode teniskih mečeva na travi, pa je već prvog dana bilo nekoliko velikih iznenađenja. Predložene kvote i granice važile su u momentu sastavljanja tiketa.

Karlos Alkaraz – Žeremi Šardi – UG + (granica 27,5) @ 1.95 u MaxBet

Prvi teniser sveta staruje mečom protiv francuskog veterana. Šardi je već na zalasku karijere i poslednji trijumf ostvario je još na Australijen openu u prvom kolu. Doduše, nije mnogo ni igrao od tada, Madrid i Rim, i uvek porazi u prvom kolu. Međutim, ako neko zna da igra na travi to je Žeremi Šardi, a posebno to može biti opasno za njegove protivnike na početku turnira dok je trava još uvek brza. Alkarazu trava nije omiljena, ali je osvojio Kvins pre sedam dana i pokazao da itekako ume da igra i na najbržoj podlozi. Sve osim pobede mladog Španca bila bi prvoklasna senzacija, ali pamtimo i veće na Vimbldonu. Šardi će skupo prodati kožu i verujemo da će meč imati više od 27,5 gemova kolika je granica u kladionici MaxBet. Koeficijent za (+) gemove iznosi 1.95.

Kris Jubenks – Tijago Monteiro – 1 @ 1.35 u MaxBet

Pre samo tri dana Jubeks je podigao pehar na turniru na Majorci i to mu je, verovali ili ne, prvi osvojen ATP turnir u karijeri, mada je već napunio 27 godina. Možda će to biti zalet za uspehe u narednom periodu, popeo se na 43. poziciju, nije bio nosilac na žerbu za Vimbldon ali ga je sreća pogledala, bat kada je prvo kolo u pitanju. Dobio je brazilskog tenisera Tijaga Monteira, koji je iskusniji od njega, ali beži od trave kad god može. Uglavnom igra samo na Vimbldonu, mada je prošle sezone prošao kvalifikacije u Istbornu. Sada je preskočio turnire na travi, a poslednji meč je odigrao na čelendžeru u Italiji na zemlji. Teško će se privići na prelaz, pa Jubenks ne bi smeo da ima problema da pobedi, mada je sigurno umoran od nastupa na Balerskim Ostrvima. Već u narednoj rundi pobednika, najverovatnije, čeka Kameron Nori, a to je već krupan zalogaj. Za jedinicu se dobija kvota 1.35 u kladionici MaxBet.

Rajan Peniston – Endi Marej – UG + (granica 33,5) @ 1.95 u MaxBet

Svebritanski okršaj u prvom kolu. Malo poznati Rajan Peniston igra protiv bivšeg šampiona Vimbldona Endija Mareja. Mada je Marej Škot, sigurni smo da će navijači biti na njegovoj strani, jer verovatno pamte radost koju im je donosio na Vimbldonu. Nije to više onaj Endi od ranije, već dugo se muči i koketira sa krajem karijere, ali u njemu još uvek postoji želja za pobedama i često na grend slemovima igra duge i naporne mečeve. Njegov rival je tipičan Englez koji obožava travu, neguje stari stil igre sa dobrim servisima i volejima, ali Marej je takođe neko ko zna kako da odgovri. Mada je Peniston tek 268. na ATP listi, prošle sezone je igrao u drugom kolu na Vimbldonu. Ove je uspeo da ostvari dve pobede na travi, pa je svakako Marej favorit, ali više gemova od granice skoro da je sigurno. Granica je na 33,5 gemova, a koeficijent za (+) iznosi 1.95 u kladionici MaxBet.

Adrijan Manarino – Aleksander Ševčenko – TR 3:0 @ 2.15 u MaxBet

Francuski teniser već je veteran ovog sporta, ali mu igranje na travi odgovara i najbolje rezultate od nejga moemo očekivati na ovoj podlozi. Nedavno je odlično odigrao na Majorci, na Baleraima je igrao u finalu u kome ga je zaustavio Jubenks. Tako je Manrino propustio lepu šansu da pod stare dane dođe do svoje tek treće ATP titule pošto je prethodno osvajao Hertogenboš 2019. na travi, i poršle godine turnir u Vinston Sejlemu na betonu. Prvi rival mu je još uvek mladi Rus Aleksander Ševčenko. Ono što je zanimljivo za momka sa slavnim prezimenom ovo je prvi okrpaj koji će igrati na travi u seniorskoj konkurenciji. On je teniser koji obožava šljaku, a u Top 100 ušao je dobrim igrama u Madridu ove sezone, prvo finalom čelendžera, a onda i dobrim nastupom na mastersu. Na travi će mu biti jako teško, a Manarino neće dozvoliti nikakvo iznađenje. Naš predlog je tačan rezultat 3:0 za Francuza, a za ovaj tip kvota je u kladionici MaxBet 2.15.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici MaxBet iznosi 11.04.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.