Tiket dana (sreda, 05.07.2023)

Tiket dana

Ni ove srede ponuda nije impresivna, ali su na programu polufinala mladih reprezentacija, a privodi se kraju i argentinsko prvenstvo. Brojimo dane do nove sezone, a koliko naredne sedmice počinju kvalifikacije za evropske kupove. Predložene kvote mogu biti izmenjene u nekom trenutku.

Izrael U21 – Engleska U21 – 2,0-3 @ 1.93 u Mozzartbet

Gordi Albion je pokazao najviše na Evropskom prvenstvu za malde reprezentacije i nije čudo što su proglašeni za prve favorite. Selekcija koju predvodi Irac Li Karsli vredi skoro pola milijarde evra, sve su to igrači koji imaju već prepoznatljivo ime, a neki, poput Entonija Gordona, prodati su za 45 miliona ovog leta. On je iz Evertona otišao u Njukasl i igraće u Ligi šampiona. Ovo mu je dobra provera, a njegov gol srušio je Portugalce u četvrtfinalu. Pre toga je Gordi Albion u grupi pobedio sva tri rivala, Češku, Izrael i Nemačku, sa po 2:0, pa je u, po mnogima, finalu pre finala, minimalnim rezultatom izbacio Portugaliju. Izrael je prijatno iznenađenje, malo ko ih je očekivao u završnici, a u grupi su remizirali sa Nemcima, izgubili od Engleske i pobedili Češku. Taj trijumf nad Knedličkama ih je odveo u nokaut fazu. Tamo ih je čako jedan od doaćina Gruzija golova nije bilo posle 120 minuta, i tek na penale Izrael je otišao dalje. Već u prvom odmeravanju snaga videlo se da su Englezi bolji, a to će potvrditi i u ovom, mnogo biznijem meču. Još niko nije zatresao mrežu Džejmsa Traforda, mladog golmana Sitija, pa neće ni Izraelci. Naš predlog je dvojka uz mali broj golova. Za 2,0-3 kvota je 1.93 u kladionici Mozzartbet.

Mariehamn – KuPS – 2 @ 1.75 u Mozzartbet

Mada je KuPs znatno kvalitetniji tim od mariehamna, to nije uspeo da pokađe u nedavno odigranom prvenstvenom duelu. Mariehamn je slavio minimalni trijumf u Kuopjiu i to je bilo jedno od najvećih iznenađenja dosadašnjeg dela prvenstva u finskoj. Sada se isti timovi sastaju u kupu, a domaćin je Mariehamn. Ovaj tim je na tabeli prve lige tek na 10. mestu, ali je u dva prethodna kola osvojio četiri boda i nije primio ni gol. Posle pobede nad KuPS-om u subotu su odigrali bez golobva na svom terenu sa timom KTP. KuPS je lider šampionata, ima tri boda više od Helsinkija i SJK-a, ali i dve utakmice više odigrane od ekipe iz Seinajokija, pa bi lako moglo da dože i do rokade na vrhu. O tituli će razmišljati kasnije, ostalo je još mnogo da se igra, a sada su timu iz Kuopija na pameti kupovi, ovaj domaći i kvalifikacije za Ligu konferencija koje uskoro kreću. Što se kupa tiče favoriti su, ne samo za plasman u polufinale, već i za osvajanje najmasovnijeg takmičenja, mada su se u prethodnim kolima dosta mučili sa dva drugoligaša, JJK-om i HIFK-om. Za dvojku se dobija koeficijent 1.75 u kladionici Mozzartbet.

Rasing – San Lorenco – GG @ 2.20 u Mozzartbet

Argentinsko prvenstvo se bliži kraju a River Plejt je sve bliži tituli šampiona. Jedan od timova koji bi mogao da pokvari planove velikanu sa Monumentala, pored Kordobe, je i San Lorenco. Sveci zaostaju devet bodova, a u igri je još 15. Pored njihovih pobeda neophodno je da River izgubi dosta bodova, a to već ne zavisi od San Lorenca. Gostovanje kod Rasinga u Aveljanedeu moraju da dobiju, ali to nikako neće biti lako jer domaći tim igra mnogo bolje kako sezona odmiče. Loš start ih je koštao boljeg plasmana, pa oni ovaj meč dočekuju tek na 13. mestu sa 30 bodova. Igraju dosta otvoreno i efikasno, što nije slučaj sa San Lorencom čija je odbrana granitna i primila je tek 8 golova u 22 kola. Nije San Lorenco nešto posebno ni efikasan, dali su samo 21 gol, što je za devet manje od Rasinga, tima koji ima 11 bodova manje. Smatramo da će Rasing nametnuti svoj stil igre, oni nemaju imperativ osvajanja bodova i očekujemo da bismo na ovom meču mogli da vidimo bar po pogodak u obe mreže. Za GG koeficijent u kladionici Mozzartbet iznosi 2.20.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici Mozzartbet iznosi 7.43.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.