MERIDIAN NAGRAĐUJE – Deponuj novac i narednih godinu dana dobijaš 1.000 DINARA na račun

Meridian ponovo časti – ne propusti svoju priliku!

Jackpot-u ili dobitnom tiketu se svi obraduju, ali šta kada naiđu dani u kojima baš i nemate sreće?

Pa, Meridian je tu da ih ulepša!

Mnogi kažu da „bonusi pljušte svakog dana“, ali samo u Meridianu imate priliku da zaista budete nagrađeni SVAKOG DANA!

Narednih 365 dana „čist“ keš stiže na vaš račun – ako se pitate kako, nastavite da čitate tekst!

Sportska kladionica Meridian razvila je novu promociju „365 dana poklon depozit“, koja zaista garantuje novac na nalogu – svakog dana!

Ova kladionica poznata je kao kuća najvećih bonusa i to zaista i opravdava, jer bonusi „padaju“ sa neba svakog dana! Osim što svakog novoregistrovanog korisnika časti sa 4.000 RSD BONUSA i to POTPUNO BESPLATNO, Meridian sada ide korak dalje i donosi još jedno iznenađenje – trajni depozit narednih godinu dana!

Kako funkcioniše nova promocija „365 dana poklon depozit“?

Uz slogan: „Osiguraj godinu dana sreće“, Meridian je razvio novu promociju u kojoj mogu da učestvuju svi korisnici sajta meridianbet.rs ili mobilne aplikacije, a sve što je potrebno da uradite jeste da uplatite depozit u minimalnom iznosu od 1.000 RSD u periodu do 31. avgusta i – to je to!

Svakom uplatom od 1.000 RSD ili više – kvalifikujete se da osvojite nagradu 365 dana poklon depozita. Prvih 100 igrača koji budu imali najveći broj transakcija u periodu trajanja promocije učestvuje u takmičenju za osvajanje glavne nagrade, a ono što je takođe važno da znate jeste da uplaćeni deozit možete iskoristiti za odigravanje sportske ili kazino ponude.

I to je sve – tako jednostavno, a tako isplativo!

Verujemo da se sada pitate šta da radite ako nemate nalog u Meridianu, pa – i na to imamo jednostavan odgovor. Kliknite OVDE, registrujte se i verifikujte svoj nalog, a onda preuzmite poklon dobrodošlice u vidu 4.000 RSD BONUSA, a onda – uplatite depozit i uplovite u novu avanturu!

Meridian – kuća najvećih bonusa!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.